is arkadasimin derdi. bana akil verin kizlar kocasi aldatacak galiba

Fulyacennet16

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2013
772
490
Is ark kocasi 1 seneligine goreve gidiyor kizlar. Konuyu bilenler bilir. Kocasi netten gidecegi sehrin kizlari diye nette aradtirmalar yapmisti iste konu buydu. Bugunseee daha fenaaaaaa yardim.

Kizlar biliyorsunuz konuyu bugun ark bulusucaz sabahin 8 de telefon geldi. Yine kavga etmisler esi gidiyor bugun. Dun aksam avm de orada ikea var mi demis o da yok demis Esinin gidecegi sehir hakkinda ne acayip siradan bir sehir yaa falan demis kopkus kiyamet vay efendim nasil dersin o sehir soyle boyle yanlarinda misafirde varmis hic sallamamis kocasi uzatmista uzatmis. Arkadasimda. Yaaa niye bu kadar uzattin yeter ne bu sende ki ask demis boyle bie sehir icin beni kirmaya deger mi niye boyle tepkiler veriyorsun demis. Bu arada arkdasim son olarak esinin gidecegi sehirde esinin eski sevgulisinib yasadigini ogrenmis. Kiz evlevliymis cocugu varmis hatta. Neysr dun arkadasimda sinirlenince nasil bit ask bu sehir. Aski nette su sehrin kizlari vs vs aratmalarindan belli oluyor zatrn demis allllaaahhh cikdirmis uzerine yurumus arkadasimin duvara iteklemis. Baskici gerizekali demis hakatet etmis. Bilfisayardan netten sogurtyn beni deskot mysun sen sorunlu demia Ne var okudum. Ne var normal sehir yazdim sehri okudum. Demis kiz arkadasimda ona belli sadece onu okumussun ama demis kultur vs yoktu ki demis. Ne var ne varrrrrr bakarim sananenneeeeeee demis. Ben niye bakmiyorum su sehrin erkekleri vs vs demis bakkk demis bak bananeee demis hayvannnnnn coj sinirlendim bende gercekten. Neyse kizlar boyle yani simdi kiz ark mesaj yazdi bunlari daha bulusmadan her seyi yazdi bana bende bakicam erkeklere hatta tabisip ark olucam madem ki bu kadar basit ve genisiz bende yapicam canini yakicam yazmiss simdi buluscaz ne diyecegim nasil ikna edecegim bilmiyorum kizlar. Zaten bende dertliyim. Offf akil verin kizlar ne olur yaaaaa[/QUOTE]

Demis demis demis
Kendimi seninle kahve iciyomusuz da dedikodu yapiyomus gibi hissettim :KK70:

Is ark kocasi 1 seneligine goreve gidiyor kizlar. Konuyu bilenler bilir. Kocasi netten gidecegi sehrin kizlari diye nette aradtirmalar yapmisti iste konu buydu. Bugunseee daha fenaaaaaa yardim.

Kizlar biliyorsunuz konuyu bugun ark bulusucaz sabahin 8 de telefon geldi. Yine kavga etmisler esi gidiyor bugun. Dun aksam avm de orada ikea var mi demis o da yok demis Esinin gidecegi sehir hakkinda ne acayip siradan bir sehir yaa falan demis kopkus kiyamet vay efendim nasil dersin o sehir soyle boyle yanlarinda misafirde varmis hic sallamamis kocasi uzatmista uzatmis. Arkadasimda. Yaaa niye bu kadar uzattin yeter ne bu sende ki ask demis boyle bie sehir icin beni kirmaya deger mi niye boyle tepkiler veriyorsun demis. Bu arada arkdasim son olarak esinin gidecegi sehirde esinin eski sevgulisinib yasadigini ogrenmis. Kiz evlevliymis cocugu varmis hatta. Neysr dun arkadasimda sinirlenince nasil bit ask bu sehir. Aski nette su sehrin kizlari vs vs aratmalarindan belli oluyor zatrn demis allllaaahhh cikdirmis uzerine yurumus arkadasimin duvara iteklemis. Baskici gerizekali demis hakatet etmis. Bilfisayardan netten sogurtyn beni deskot mysun sen sorunlu demia Ne var okudum. Ne var normal sehir yazdim sehri okudum. Demis kiz arkadasimda ona belli sadece onu okumussun ama demis kultur vs yoktu ki demis. Ne var ne varrrrrr bakarim sananenneeeeeee demis. Ben niye bakmiyorum su sehrin erkekleri vs vs demis bakkk demis bak bananeee demis hayvannnnnn coj sinirlendim bende gercekten. Neyse kizlar boyle yani simdi kiz ark mesaj yazdi bunlari daha bulusmadan her seyi yazdi bana bende bakicam erkeklere hatta tabisip ark olucam madem ki bu kadar basit ve genisiz bende yapicam canini yakicam yazmiss simdi buluscaz ne diyecegim nasil ikna edecegim bilmiyorum kizlar. Zaten bende dertliyim. Offf akil verin kizlar ne olur yaaaaa
[/QUOTE]
Ya bu evlilikler ne kadar basit oldu bu ne ya oyuncak gibi sen kizlara bak ben erkeklere bakcam intikam alcam peki kendini ne hale dusurcek farkinda mi bu

Ben anlamadım bişey.
Sen niye deliriyosun ?
Konu sahibinin arkadasinin kocasi baska bi sehre gitcekmis ve o sehrin kizlarini aratmis internetten. O sehirde adamin eski sevgilisi yasyormus. Adam giderayak yine kadinla kavga etmis. Kadin o sehrin neyi var dedikce adam hakaretler etmis.
Kadin da sen o kizlari aratiyosan ben de erkekleri aratirim demis.
Adamin aldatacagindan korkuluyor su anda

X