Kizlar akil verin:(((

leylaleyla93

Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2016
221
125
18
32
Kizlar ben bisey anlaticam. esimle aramda anlasilmazlik var. 4 yasinda bi kizim var biliyosunuz bazilariniz. bi cocuk daha istiyodum. ama cok uzgunum simdi. bana akil verin. evde her kes konusdugunda mesela ben bi sey soyleyim esim yalnis anliyo kiziyo. konusmamaya calisiyoru. biraz kizdiginda seni doverim bosarim diyo. susuyorum ki sorun buyumesin. bu gune kadar vurmadi bana ama boyle soylemeside sinirlerimi bozuyo. psixolojim alt ust oldu inanin. ne yapacagimi bilmiyorum. bosanmak istiyorum. cok sukur ailem arkamda durur ama kizimi dusumuyorum korkuyorum uzuluyorum. bana bosanirsan alirim elinden diyo. ya ben napicam. yardim edin

Eşinin psikolojik destek alması lazım. Sana boşan demem asla o yavrucak ne anasından ne babasından mahrum kalmasın .eşin kızını senden alamaz . Nasıl bi karakteri var kaçırır mı sana zarar verir mi bilmiyorum. Ama yuva yapmak kolay değil yıkmak hiç kolay olmasın. Bi derse ihtiyacı var gibi bi süre ailenin yanına gidebilirsin . Erkekler boş atar. Boşasın bakalım nasıl boşuyor

2. Cocugu yapma sakin esinlede sakin bi sekilde ona cok kirildigini ve bu evliliginizi yiprattigini soyle ana bunu biraz kadinligini kullanarak cok uygun bi zamnda soyle birbirinize daha fazla zamn ayrin Rabbm yardmcn olsn kardesim

Giderim hic umurunda olmaz inan. giderim diyorum git diyo. hic umurumda olmaz. sevmiyomusun diyorum yok diyo

2. Cocugu yapma sakin esinlede sakin bi sekilde ona cok kirildigini ve bu evliliginizi yiprattigini soyle ana bunu biraz kadinligini kullanarak cok uygun bi zamnda soyle birbirinize daha fazla zamn ayrin Rabbm yardmcn olsn kardesim
Amin insallah. ya hic konusamiyoruz. nasil soyleyeyimben bi sey soyluyorum yalniz oldugumuzda dinlemiyo bile. ben konusuyorum bitiriyorum guluyo salaksim sen diyo. bi akilli senmisim diyorum. bagiriyo sen bana salakmi diyosun diyo. ne yapocagimi sasirdim

Giderim hic umurunda olmaz inan. giderim diyorum git diyo. hic umurumda olmaz. sevmiyomusun diyorum yok diyo
Can'ım gittin mi giderim dedin de? Gitmeyeceğini adı gibi biliyor. Eşinle konuş yuvamız dağılmasın kendine çeki düzen ver de kavga etmeden . Devam ediyorsa aklı başına bi gelsin

Can'ım gittin mi giderim dedin de? Gitmeyeceğini adı gibi biliyor. Eşinle konuş yuvamız dağılmasın kendine çeki düzen ver de kavga etmeden . Devam ediyorsa aklı başına bi gelsin
Buyuklerimizi cagiralim konusalim cozelim duyorum. senin buyuklerin benim evime benim ustume o konuda gelirse senide onlarida kovuyorum diyor. ailemide uzmek istemiyorum

Buyuklerimizi cagiralim konusalim cozelim duyorum. senin buyuklerin benim evime benim ustume o konuda gelirse senide onlarida kovuyorum diyor. ailemide uzmek istemiyorum
Doğru Can'ım ailen üzülmesin. Bi anda mı böyle davranmaya başladı. Ailenin yanında olduğunu bilmeSi gerek ama annen baban perişan olur küs bari yatağını falan ayır yapacak bişey Yok. Şiddet yoksa konuşma muhattap olma. Kızın için sabret. Kız çocukları çok hassas oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…