H helyumkiz Yeni Üye Kayıtlı Üye 9 Mayıs 2025 60 0 1 25 Dün 00:34 Konu Sahibi Konu Sahibi helyumkiz #1 Kızlar reglime 1 hafta kala pembe bir akıntı geldi. Sonra regl günüm geldi 2 gün gecikti ve yine pembe akıntı geldi. O günden beri az az pembe akıntı geliyor. Pembe kahverengi karışık. Neden normal regl olamadım bu ay yardımcı olur musunuz?
Kızlar reglime 1 hafta kala pembe bir akıntı geldi. Sonra regl günüm geldi 2 gün gecikti ve yine pembe akıntı geldi. O günden beri az az pembe akıntı geliyor. Pembe kahverengi karışık. Neden normal regl olamadım bu ay yardımcı olur musunuz?
K khabilem Yeni Üye Kayıtlı Üye 9 Eylül 2025 32 2 1 32 Dün 00:39 Konu Sahibi Konu Sahibi helyumkiz #2 Test yaptın mı
H helyumkiz Yeni Üye Kayıtlı Üye 9 Mayıs 2025 60 0 1 25 Dün 08:13 Konu Sahibi Konu Sahibi helyumkiz #3 khabilem .!.: Test yaptın mı Genişletmek için tıkla... Pembe kanamam geliyor 4 gündür hastayımdır diye düşündüm yapmalı mıyım test
khabilem .!.: Test yaptın mı Genişletmek için tıkla... Pembe kanamam geliyor 4 gündür hastayımdır diye düşündüm yapmalı mıyım test
K khabilem Yeni Üye Kayıtlı Üye 9 Eylül 2025 32 2 1 32 Dün 09:35 Konu Sahibi Konu Sahibi helyumkiz #4 Eğer varsa beta hcg 25ten fazladır. Kaset testte silik çıkabilir ama sen bence kan ver bugün. Varsa zaten çıkar yoksa adetin sökülemiyordur.
Eğer varsa beta hcg 25ten fazladır. Kaset testte silik çıkabilir ama sen bence kan ver bugün. Varsa zaten çıkar yoksa adetin sökülemiyordur.
H helyumkiz Yeni Üye Kayıtlı Üye 9 Mayıs 2025 60 0 1 25 Dün 11:04 Konu Sahibi Konu Sahibi helyumkiz #5 khabilem .!.: Eğer varsa beta hcg 25ten fazladır. Kaset testte silik çıkabilir ama sen bence kan ver bugün. Varsa zaten çıkar yoksa adetin sökülemiyordur. Genişletmek için tıkla... tamamdır teşekkürler test alayım ilk, kanı haftaya verebilirim ancak..
khabilem .!.: Eğer varsa beta hcg 25ten fazladır. Kaset testte silik çıkabilir ama sen bence kan ver bugün. Varsa zaten çıkar yoksa adetin sökülemiyordur. Genişletmek için tıkla... tamamdır teşekkürler test alayım ilk, kanı haftaya verebilirim ancak..
K khabilem Yeni Üye Kayıtlı Üye 9 Eylül 2025 32 2 1 32 Dün 11:28 Konu Sahibi Konu Sahibi helyumkiz #6 Hadi hayırlısı bize de bildir sonucunu