kızlar aklınıza ihtiyacım var

gelinn

Aşk...
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2011
2.941
2.104
Evleneli 2,5 yıl oldu.gelinliğim gerçekten pahallı ve çok özel bir dikimdi.dikilirken çok emek harcandı ve annemle çok koşuşturduk dantelini bile çok zor bulduk.şehir dışında yaşayan arkadaşım beni aradı nişanlanacağını ve gelinliğimi giymek istediğini söyledi.ben de olur ama senin bedenin olmaz dedim(benim göğüslerim iri o 34 beden civarı).bana zaten bir daha giymeyeceksin ben onu kendi bedenime göre yaptırırım o kadarı önemli değil dedi.gelinlik alırsak güzel bir balayı yapamayabiliriz dedi ve ben de olur kargolarım deme gafletinde bulunmuş oldum.bir kaç gündür beni sürekli arıyor.ben aslında yollayacaktım ama annem bugün duyunca kıyameti kopardı.biz o gelinlik için 1 sene koşturduk o dantelleri bulana kadar az mı uğraştık giymesen bile manevi değeri var sakın verme dedi.ablam da niye gelinliğini bozdurasın ki günah çok uğraştın manevi değeri var diyor.kime söylesem sakın verme sen deli misin?diyor.kafam çok karıştı arkadaşım da sürekli arıyor.ne gibi bir bahane uydurabilirim?nolur yardım edin kızlar ya...

Açık açık söyleyebilirsin, annem üzerinde çok uğraştı, hatıra olarak kalmasını istiyormuş. Yollamama gönlü razı değil de. İsteyenler ne kadar rahat yaf. Yok tadilat yaptıracakmış yok bi daha kullanmazmışsın falan. Eşim istemiyo falan da diyebilirsin. Yollayacakken gördü kızdı dersin. Sonuçta senin malın bu, neden bile belirtmek zorunda değilsin aslında. Ama yollamayacağını bi şekilde bi an önce söyle ki başka bi gelinlik bulsun. Sonra beni oyaladın ortada kaldım der.

E sîz başta göndercekmişsiniz, yani o manevi değer olayı filan sizin için çok da şey değîlmiş ki ilk anda itiraz etmek aklınıza gelmemîş. Annenîz fîlan harcadığı emek yüzünden kıyamıyor ama sîzîn bireysel fîkrinîz neydiyse onda kalın, başkasının gazıyla gelinliği on sene saklayacağımıza başkasının îşine yarasın maneviyatı daha büyük olsun.

ne kadar yakin olunursa olunsun, baska birinden gelinlik istenmemeli cok zor durumda olmadikca. ki durumu da kotu degil diyorsunuz. bazen insanlar cok mu dusuncesiz oluyor, yoksa bana mi oyle geliyor. siz teklif etseydiniz, hadi neyse..

Açık açık söyleyebilirsin, annem üzerinde çok uğraştı, hatıra olarak kalmasını istiyormuş. Yollamama gönlü razı değil de. İsteyenler ne kadar rahat yaf. Yok tadilat yaptıracakmış yok bi daha kullanmazmışsın falan. Eşim istemiyo falan da diyebilirsin. Yollayacakken gördü kızdı dersin. Sonuçta senin malın bu, neden bile belirtmek zorunda değilsin aslında. Ama yollamayacağını bi şekilde bi an önce söyle ki başka bi gelinlik bulsun. Sonra beni oyaladın ortada kaldım der.
annem de öyle diyor ne kadar rahat istiyor diye.ben ona dedim sen yine bak bazı modelere hazırlıklı ol ne olur ne olmaz aksilik çıkar falan diye anlamıyor.habire arıyor ne zaman kargolayacaksın diye

annem de öyle diyor ne kadar rahat istiyor diye.ben ona dedim sen yine bak bazı modelere hazırlıklı ol ne olur ne olmaz aksilik çıkar falan diye anlamıyor.habire arıyor ne zaman kargolayacaksın diye

kullanacak adam arıyo belli..
yüz verme öylelerine..
balayı yapamam vs hep hikaye..
senin gelinlikte gözü kalmış, onu bahane edip çökecek gelinliğine..
bukadar yumuşak yüzlü olma..

ne kadar yakin olunursa olunsun, baska birinden gelinlik istenmemeli cok zor durumda olmadikca. ki durumu da kotu degil diyorsunuz. bazen insanlar cok mu dusuncesiz oluyor, yoksa bana mi oyle geliyor. siz teklif etseydiniz, hadi neyse..
aynen öyle ben şimdi çok arada kaldım kendimi de kötü hissediyorum.arayıp duruyor da ne diyeyim şimdi ben.

Ben veremezdım heralde ya. Durumuda kötü degılmıs. 4 pırlantalı yüzük aldıracagına gelinlik parasıda ayırsaymıs.

kullanacak adam arıyo belli..
yüz verme öylelerine..
balayı yapamam vs hep hikaye..
senin gelinlikte gözü kalmış, onu bahane edip çökecek gelinliğine..
bukadar yumuşak yüzlü olma..
bir daha geri alamazsam ya da gerçekten tadilatta bozulur diye de korkuyorum.her ne kadar kullanmayacak olsam da insan bozulmadan kalsın istiyor işte

ben olsam vermezdim hani vericegim kişi ablam kardeşim falan olan neysede arkadas uzak ya hem gelinlik icin sana mı güvenmiş dügün yapıyosa onuda düşünsün he yok düşenemiyosa balayından eksik kalsın niye milleti rahatsız ederler kii bide anlamadgm gelinlik nasıl nişan icin oluyor ??

X