- 25 Nisan 2011
- 2.941
- 2.104
Evleneli 2,5 yıl oldu.gelinliğim gerçekten pahallı ve çok özel bir dikimdi.dikilirken çok emek harcandı ve annemle çok koşuşturduk dantelini bile çok zor bulduk.şehir dışında yaşayan arkadaşım beni aradı nişanlanacağını ve gelinliğimi giymek istediğini söyledi.ben de olur ama senin bedenin olmaz dedim(benim göğüslerim iri o 34 beden civarı).bana zaten bir daha giymeyeceksin ben onu kendi bedenime göre yaptırırım o kadarı önemli değil dedi.gelinlik alırsak güzel bir balayı yapamayabiliriz dedi ve ben de olur kargolarım deme gafletinde bulunmuş oldum.bir kaç gündür beni sürekli arıyor.ben aslında yollayacaktım ama annem bugün duyunca kıyameti kopardı.biz o gelinlik için 1 sene koşturduk o dantelleri bulana kadar az mı uğraştık giymesen bile manevi değeri var sakın verme dedi.ablam da niye gelinliğini bozdurasın ki günah çok uğraştın manevi değeri var diyor.kime söylesem sakın verme sen deli misin?diyor.kafam çok karıştı arkadaşım da sürekli arıyor.ne gibi bir bahane uydurabilirim?nolur yardım edin kızlar ya...