- 31 Ocak 2020
- 2.522
- 9.815
- 158
- Konu Sahibi Princesssd
Peki terazi ve aslan burclari için sure nedir agajajak

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben oglagim eşim akrep ve 16 yıldır birlikteyiz ..13 yıldır da evliyiz."Uzun evlilik" tanımı kaçıncı yılda konuyorYanlış anlamazsanız allah esirgesin de boşanma ne zaman? Akrep-oğlak ikilisiyle uzun evlilik pek görülmüş şey değil de![]()
Evet ölsem unutmam o konuyuHahahaah ciddi misin öyle mi sordu![]()
![]()
Ben oglagim eşim akrep ve 16 yıldır birlikteyiz ..13 yıldır da evliyiz."Uzun evlilik" tanımı kaçıncı yılda konuyor![]()
Ailesiyle ne kadar surede tanistirdi pekiEşim akrep.tanıştıktan 5 sene sonra evlendik. Ama mecbur bekleyecektik çünkü yaşımız küçüktü askerlik girdi araya ve maddi zorluklar falan ancak oldu.
Bosanırken 8sene surmuyor endişelenme8 senede evlendim, boşanmak için de 8 sene harcayacağım gibi![]()
Hayır niye hep Akrep erkekleri ile ilgili konu açılıyor onu da anlamış değilim
Oğlak erkeklerinin boynu bükük mü kalsın, kocama yapamam bunu, tez zamanda uygun bir konu açacağım![]()
Çekilin bilir kişi geldi hemen yardımcı oluyorum; aslan Burcu olanlar 3-4 ay içinde yüzükle kapınızda bitiverirler, her an hazırlıklı olun, yay burcu olanlar evliliğe karşıdır, yoğun ikna süreçleri gerekebilir, Koç burçları sizinle hangi süre zarfında evlenmek isterse istesin ivediklikle reddedin zira onlarla iletişim hep zordur, yengeç burcu derseniz çok belirsiz olur teklif süreleri, ve bu konuda ben de çok kırgınım onlaraşimdi gördüm siz akrep burcunu sormuşsunuz, bir arkadaşım ekolüyle cevap veriyorum; 11 sene sevgiliydiler sonra emekli olup ayrıldılar, yani teklif hiç gelmedi
![]()
Evliliğin 6. Senesindeyim, kısmetse 8 e bekar gireceğimBosanırken 8sene surmuyor endişelenme![]()
Aaa benim adamı anlattın offf hele herseyin en dogrusunu onlar biliyor yanlısını ne olursa olsun kabul etmez pöfffAkrepler meşhur yahu bilmiyor musunuzoğlaklar gibi evine işine sadık, aile babası sıkıcı adamları kim ne yapsın
![]()
Hadi hayırlısı kulube bekliyorumEvliliğin 6. Senesindeyim, kısmetse 8 e bekar gireceğim![]()
Aaa benim adamı anlattın offf hele herseyin en dogrusunu onlar biliyor yanlısını ne olursa olsun kabul etmez pöfff![]()
Hadi hayırlısı kulube bekliyorumakrepleri bosayan kadınlar kulubu..
![]()
Acaba oglak'ın kadını ve erkegi huy olarak aynımı yoksa farklı mı oluyor ?Kendimden biliyorum ben de oğlağım![]()
Biz tanıştıktan 4 ay sonra o zaman ki aklımızda aramızda bir söz yüzüğü taktık. Arkadaşlar arasında. 5..6 aydır tanışıyorduk ve annesiyle tanıştırmak istedi.kapıya geldik. Anne sevgilimle tanıştırıcam müsaitsen çağırayım dedi. Beni çağırdı tanıştık. İlk aşık olduğu ve ilk tanıştırdığı kişiydim. Yazık annesi şok olmuştu:)Ailesiyle ne kadar surede tanistirdi peki