Kizlar akrep kocasi olanlar

Maşallah yaa, bana uzun ömürlü olmaz diyen astrolojiden anladığını iddia edenlerin suratına çarpmak lazım bunları 😂

Herseyi burclara gore yasamam ama az bucuk inanmiyor degilim. Konu hakkinda cok bilgim yok ama yorumlarken sadece burc degil yukselen burc ve burclarin evlerdeki konumu filan da etkili diye biliyorum. :)))

Koç burcuyum ama yukselenim akrep, koctan ziyade akrep özellikleri daha baskın sanki 😕

Herseyi burclara gore yasamam ama az bucuk inanmiyor degilim. Konu hakkinda cok bilgim yok ama yorumlarken sadece burc degil yukselen burc ve burclarin evlerdeki konumu filan da etkili diye biliyorum. :)))

Koç burcuyum ama yukselenim akrep, koctan ziyade akrep özellikleri daha baskın sanki 😕

Evet burada bir konu açılmıştı çekim gücü diye, oğlak stelyumum bile varmış burcum da oğlak ama yükselenim teraziden çok etkilendiğimi farkettim ben de 😂

Evet burada bir konu açılmıştı çekim gücü diye, oğlak stelyumum bile varmış burcum da oğlak ama yükselenim teraziden çok etkilendiğimi farkettim ben de 😂

Stelyumumu ben bilmiyorum bildigim bir yukselen işte. 😂 Bir de burclarin bariz ozellikleri...

Yanlış anlamazsanız allah esirgesin de boşanma ne zaman? Akrep-oğlak ikilisiyle uzun evlilik pek görülmüş şey değil de :KK70:

Şimdi uzun sürmesini sağlayan taraf oğlak kişisi mi oluyor acaba benim burcum aslan ama yükselen akrep sevgilimde oğlak. O hep ben tek tip düzeni severim der bana, hayatındada her şey sabit ve düzenlidir 3 yılımız dolcak yakında. Bu süreyi neye bakarak hesaplayabilirim :D :D :D

Eşi akrep olan 2 tanıdığım var.
Biri 3 ayda evlendi, diğeri 8 senelik ilişki sonunda. Ortalamasını alın isterseniz, çünkü çok mantıklı :KK51:

Çekilin bilir kişi geldi hemen yardımcı oluyorum; aslan Burcu olanlar 3-4 ay içinde yüzükle kapınızda bitiverirler, her an hazırlıklı olun, yay burcu olanlar evliliğe karşıdır, yoğun ikna süreçleri gerekebilir, Koç burçları sizinle hangi süre zarfında evlenmek isterse istesin ivediklikle reddedin zira onlarla iletişim hep zordur, yengeç burcu derseniz çok belirsiz olur teklif süreleri, ve bu konuda ben de çok kırgınım onlara 😕 şimdi gördüm siz akrep burcunu sormuşsunuz, bir arkadaşım ekolüyle cevap veriyorum; 11 sene sevgiliydiler sonra emekli olup ayrıldılar, yani teklif hiç gelmedi 😏
Ay bu koçları Allah bildiği gibi yapsınnnn, normal konuşma tonu bile adamın kavga eder gibi. Ne bağırıyorsun diyorum, bağırmıyorum söylüyorum diyor. O yüzden çoğu zaman benle kavga etti mi etmedi mi çok anlayamadım acaba şu an bana kızıyor mu kızmıyor mu ? Hala soru işareti :KK45: Çok zor iletişim ya çok zor, balık burcu beni bile deli etti kafayı yedirtti.. Ama benim de alçalan burcum Koç.. İlk aşkım bile 2 yıl boyunca koçtu napacam ben :confused:

Kocam akrep ben yengeç.
Allah kocama sabır versin ne diyim.

Yanlış anlamazsanız allah esirgesin de boşanma ne zaman? Akrep-oğlak ikilisiyle uzun evlilik pek görülmüş şey değil de :KK70:
Bu doğru hahahahha.
Kısmetse 1 2 seneye tekrar sahalara döneceğim.
Akrep Kadını bildirdi. :halay:

Oğlaklarla evlenmeyin kızlar, en fazla eğlenin yani. Tabi bir odunla ne kadar eğlenebilirseniz.

Akrep erkeği bir tanıdık olarak söylüyorum size listesi kadın dolu hepsine de aşık kendince flört 1 2 3 diye ama 18 senedir evli öylede bir dilli 🤣 oğlak burcu kocam var düşman başına diyebilirim ama 6 yıllık evliyim DURUM DURUN ASIL DERDİME GELEYİM
kızım oğlak oğlum oğlak karnımdaki de akrep ben ölmeyim kimler ölsün soyleyin dostlar 😭😭😭😭

Kocam akrep ben aslan burcuyum. 4 ay sevgili kaldik pesinden soz kesildi. 6 ay sonra nisanlandik. 13 ay sonra da evlendik. 9 senelikte evliyiz. Cok sukur daha bosanma raddesine gelecek kadar kavgamiz olmadi :nazar: tartismalarimiz siddetli gecse de hep alttan alan gonul alan esimdir:KK60:
Allah korumuş bacı 🤣🤣

Back
X