kızlar alçım çıktı bugün ama endişelerim var yardım eder misinizz :(

nesquik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2010
14
0
36
İstanbul
6 gün önce ameliyat oldum burnum kemerliydi ve sola doğru eğilme vardı onları düzelttiler.. bugün alçım çıktı bantla kapladı burnumu ama şekil az çok belli oluyor yandan bakınca biraz kemerli gibi duruyor düz değil :( en çok dokuyu ordan aldığımız için şiş dedi doktorum ama ben pek ikna olamadım çünkü dokununca sert yani kemik gibi :( şiş inse bile o kemik durcak gibime gelio sizlerde de aynı durum oldu mu yardımcı olursanız sevinirim moralim çok bozuldu..

canım benimde alçılarım bugün çıktı bugün 11. günüm ama bant takılmamıstı bana.. bence sana öyle geliyodur ki 6. gün daha bnm 11 gün olmasına rağmen hala sis üstü yassı duruyo bence sislik inince düzelcek seninkide öyledir mutlaka. endiselenmek için çok erken

bende alçı çıktığı gün krize girmiştim,çok kötüydü en fazla 10 gün sonra burnunu beğenmeye başlarsın

Doktorun dogru soylemis o dedigi yerin sisligi en son iner, bir arkadasim yaptirdi suratinda sifir sis ama kemer duruyo, 1-2 hafta sonra o kemerden eser kalmamisti.. Sabirli ol canim kendi kendini yeme simdi :))

sevindim canım moral oldu valla teşekkürler =) bazı ameliyatlarda kalmış da kemer o yüzden endişeleniyorum ama inş onlardan biri olmam

Ben de ameliyat olalı 1 ay oldu. Kaş aramda bezelye tanesi kadar bi şey var. Kemik gibi. Dışardan bakınca belli. Offf yaa çok fenaa. İnş ikimizinki de şiştir ve inerr:(:(:(:(:(

cnmm şiş olabilir kemerde olabilir bunu tam anlamıyla anlamak için 1-2 ay beklemek lasım..şiş olması büüyk ihtimall

off aynı sorunu bende yaşıyorum kafayı yemek üzereyim!12.günüm bugün.burnum kemerliydi.ve şuan hafif bi tümsek var şiş olduğunu zannetmiorum kemik sanki.nolucak bilmiyorum:(

delp seninde kemerliymiş bak doktor bana şöyle bişey dedi en fazla dokuyu o kemerli yerden aldığımız için orası şişer dedi.. nem in dediği gibi kemer de kalmış olabilir ama :( bekleyip göreceğiz.. hem bugün daha da çoğaldı sanki benimki :(

ya ama böle elime kemik gelio gibi:(offf!geçmezse yuh bu doktorlara biz kemik düzelsin diye gidiyoruz bunlar kemik mi bırakıo yaaa

benim de elime kemik gibi gelio :S evet o konuda bende öyle düşünüyorum ama bi taraftan da bu adamın gözü yok mu heralde kemikli bırakmamıştır diyorum offf aklım karışık

6 gün önce ameliyat oldum burnum kemerliydi ve sola doğru eğilme vardı onları düzelttiler.. bugün alçım çıktı bantla kapladı burnumu ama şekil az çok belli oluyor yandan bakınca biraz kemerli gibi duruyor düz değil :( en çok dokuyu ordan aldığımız için şiş dedi doktorum ama ben pek ikna olamadım çünkü dokununca sert yani kemik gibi :( şiş inse bile o kemik durcak gibime gelio sizlerde de aynı durum oldu mu yardımcı olursanız sevinirim moralim çok bozuldu..

merhaba, ben 8 ay önce almanyada ameliyat oldum, öyle kemerli bir burnum yoktu , saglik nedeniyle ameliyat olmustum, doktor, bir ameliyatla birlikte hafif burun sirtini da törpülüym dedi bende olur dedim;D demez olaydim, cünkü alci cikar cikmaz kemiksiz burnumun sirtinda kemik olusmustu , sisliktir dedi oyalayip durdu, sisliklerim tabi hep indi ama sonuc cok kötü, cünkü o kemik aynen öyle duruyor hem sirtinda hemde , burnumun sol tarafinda kemik olustu... sonuc olarak , 2 ay sonra dr emre ilhan yapacak revizyon ameliyatimi.. Insallah senin burnundaki sisliktir , ama genel olarak aslinda alci ciktiktan sonra burnun az cok sekli belli oluyor:(

Son düzenleme:
arkadaşlar benim de vardı iki gözümün arası burnumun tam ortasında masaj falan yap demedi doktorum hiçbişi yapmadım yani çok şükür geçti,umarım şişmez tekrar insanın morali çok bozuluyomafoldumben

arkadaşlar benim de vardı iki gözümün arası burnumun tam ortasında masaj falan yap demedi doktorum hiçbişi yapmadım yani çok şükür geçti,umarım şişmez tekrar insanın morali çok bozuluyomafoldumben

ne kadar zaman sonra geçti peki???

Back
X