kızlar alçım çıktı bugün ama endişelerim var yardım eder misinizz :(

Arkadaslar oncelikle panik yapmayin n'olur.. Desem de zor tabii :))) Benim bir arkadasim oldu Serdar Erener doktorun adi, yani kucuk bir servet odedigini biliyorum.. Alcilari acildi kisa bir sure gecti sislik falan hic yok morluk da keza oyle, ama yandan bi baktim kizda bir kemer ve bariz yani.. Ben guzel olmus falan dedim o da ''burada bir cikinti var ama gececek'' dedi ama bizde olsa kafayi yeriz kiz gayet sogukkanliydi.. Sonra aradan 10-15 gun falan gecti saniyorum, bi geldi o kemerden eser yok sasirip kaldim.. Acele etmeyin pozitif dusunun olumlu gelissin hersey, cunku beklemekten baska yapabilecegimiz birsey yok.

ameliyat olalı 1 ay oldu delpcimm daha yeni geçti diyebilirm burnumun ucu falan hala şiş tabifisfisfis

ameliyat olalı 1 ay oldu delpcimm daha yeni geçti diyebilirm burnumun ucu falan hala şiş tabifisfisfis

evet burun ucu en zor iyileşen onu takmıyorum ama bu eğrilik çk bozuyor moralimi:(
peki bişey daha sorucam böyle dokunduğunda şişlik olduğunu hissedio muydun yoksa kemik gibi miydi?

merhaba, ben 8 ay önce almanyada ameliyat oldum, öyle kemerli bir burnum yoktu , saglik nedeniyle ameliyat olmustum, doktor, bir ameliyatla birlikte hafif burun sirtini da törpülüym dedi bende olur dedim;D demez olaydim, cünkü alci cikar cikmaz kemiksiz burnumun sirtinda kemik olusmustu , sisliktir dedi oyalayip durdu, sisliklerim tabi hep indi ama sonuc cok kötü, cünkü o kemik aynen öyle duruyor hem sirtinda hemde , burnumun sol tarafinda kemik olustu... sonuc olarak , 2 ay sonra dr emre ilhan yapacak revizyon ameliyatimi.. Insallah senin burnundaki sisliktir , ama genel olarak aslinda alci ciktiktan sonra burnun az cok sekli belli oluyor:(

offfff ağlicamm :((

Arkadaslar oncelikle panik yapmayin n'olur.. Desem de zor tabii :))) Benim bir arkadasim oldu Serdar Erener doktorun adi, yani kucuk bir servet odedigini biliyorum.. Alcilari acildi kisa bir sure gecti sislik falan hic yok morluk da keza oyle, ama yandan bi baktim kizda bir kemer ve bariz yani.. Ben guzel olmus falan dedim o da ''burada bir cikinti var ama gececek'' dedi ama bizde olsa kafayi yeriz kiz gayet sogukkanliydi.. Sonra aradan 10-15 gun falan gecti saniyorum, bi geldi o kemerden eser yok sasirip kaldim.. Acele etmeyin pozitif dusunun olumlu gelissin hersey, cunku beklemekten baska yapabilecegimiz birsey yok.

inş benim de aynı şekilde olur ya inş :(

belki seninkisi gercekten sisiliktir.. biraz sabret , ben moralini bozmak istememistim, sadece yasadiklarimi yazdim..insallah sisliklerin indikten sonra istedign burnuna kavusmus olursun

biliyorum cnm sağol inş öyle olur.. madem gitmeyecekti bu kemer ben niye ameliyat olup bu kdr sıkıntı çektim diye düşünüo insan :( hayal kırıklığı da cabası tabi..

evet burun ucu en zor iyileşen onu takmıyorum ama bu eğrilik çk bozuyor moralimi:(
peki bişey daha sorucam böyle dokunduğunda şişlik olduğunu hissedio muydun yoksa kemik gibi miydi?

ben de kemik sandım en başta çünkü baya bi sertti yandan bakınca çok kötü duruyodu ama geçti canım umarım seninkinde de bi sorun olmaz ama telaş etme bencede hemen yerimseniben

delp benim burun ilk haline göre düzeldi bayağı ama hala hafif bi kemer var o da zamanla geçer inşallah.. ilk haline göre yüzde 80 inince o kemer moralim düzeldi şiş olduğuna ancak ikna olabildim yani.. seninki de inecektir bozma moralini bünyeden bünyeye değişir süresi.. masajın çok faydası var ama sanırım.. yapabildiğim her an yapmaya çalışıyorum.. sende ihmal etme

o kadar acı çekiyorsunuz o kadar zaman ayırıyorsunuz.. umarım hiçbiri bosa gitmez.. her şey güzel olur ve burnunuzla ilgili bir soru işareti kalmaz aklınızda insallah..

Back
X