kızlar alış verişe çıkacağım :) ama yardım :( özellikle İzmirli'ler

GunesinKizi35

9. takım mezunu
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2013
3.940
10.153
408
İzmir
kızlar ayın 8'inde 300 lira toplu para alacağım . 200 lirada kenarda var alışverişe çıkmak istiyorum . ama neler alcağım konusunda pekte fikrim yok siz kk arkadaşlarımdan yardım bekliyorum . aklımda sadece kot pantolon, siyah pantolon ve renkli bir kot almak var . he bide ayakkabı. aslında bir çok şey almak istiyorum hem ucuz hem güzel olsun istiyorum . yani ne şiş yansın ne kebap misali. bana birşeyler önerin lütfen aklımdakiler dışında. kotları alacağım yer belli . onun dışında nasıl bir şeyler alayım :26::26::26:

elindeki para ile daha çok kıyafet almak istiyosan internetten alışveriş yap derim :)
kotlarını deneyerek al ama üstleri netten alabilirsin hem çeşit çok hem daha uygun yıllardır alıyorum çok memnunum :)

Canım kot gömlekler bu ara çok moda üstelik çokta kullanışlı. Listene ekleyebilirsin istersen umarım güzel ve karlı bir alışveriş yaparsın

Canım kot gömlekler bu ara çok moda üstelik çokta kullanışlı. Listene ekleyebilirsin istersen umarım güzel ve karlı bir alışveriş yaparsın

var tatlım kot gömlekler daha başka neler alabilirim mesela? resimlerle anlatırsanız daha çok sevinirim

elindeki para ile daha çok kıyafet almak istiyosan internetten alışveriş yap derim :)
kotlarını deneyerek al ama üstleri netten alabilirsin hem çeşit çok hem daha uygun yıllardır alıyorum çok memnunum :)

bilmiyorum ya güvenemyorum ben internete. aslında kapıda ödeme alan bir site ordan almak istiyorum ama. ya renkler falan göründüğü gibi değilse diye korkuyorum :26::26:

Alacağın şeyler hem modaya uygun hem ileriye dönük şeyler olsun.
Yani modası geçti diye öbür yıl atacağın şeyler alma.
Mesela kot gömlekler bu yıl çok moda alabilirsin.
Sonrasında da temel ihtiyaçlarını gider.
Siyah pantol, beyaz pantol, blazer ceketler, siyah topuklu ayakkabı vs.
Bunlar her zaman elini alacak şeyler.
Yatırımını bunlar üzerine yapmanı öneririm canım

Elbise giymeyi seviyorsanız eğer elbiseler alabilirsiniz.
Renk renk çok güzel elbiseler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…