Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün kan yeni çıktı yarın hemen gidicem inşallah bebeğime bir zararı olmaz çok sagolunCanım merhaba buradan yeterince sağlıklı bilgi alacağını düşünmüyorum. Toksoplazma için muhtemelen hemen tedaviye başlanır gebelerin kullanabildiği antibiyotik gibi. İnternette her gördüğüne kapılma lütfen çünkü internette derine indikçe çok olumsuz şeyler insanın dikkatini çekiyor ve ona takılı kalıyor. Stres yapma hemen doktor talimatlarına başla.
Hayır canım benim klasik bir tavsiye gibi öğüt gibi geliyor ama hiç stres yapma annesi. İyi düşün, kalbini yorma. Hemen tedaviye başlanır ne problemler varken toksoplazma çözülemez bir durum değildir diye düşünüyorum antibiyotik gibi ilaclar var. İçin rahat olsun. Haberini bekliyorumBugün kan yeni çıktı yarın hemen gidicem inşallah bebeğime bir zararı olmaz çok sagolun
İnşallah Allah hepimizin yavrusunu korusunCanım merhaba buradan yeterince sağlıklı bilgi alacağını düşünmüyorum. Toksoplazma için muhtemelen hemen tedaviye başlanır gebelerin kullanabildiği antibiyotik gibi. İnternette her gördüğüne kapılma lütfen çünkü internette derine indikçe çok olumsuz şeyler insanın dikkatini çekiyor ve ona takılı kalıyor. Stres yapma hemen doktor talimatlarına başla.
Hayır canım benim klasik bir tavsiye gibi öğüt gibi geliyor ama hiç stres yapma annesi. İyi düşün, kalbini yorma. Hemen tedaviye başlanır ne problemler varken toksoplazma çözülemez bir durum değildir diye düşünüyorum antibiyotik gibi ilaclar var. İçin rahat olsun. Haberini bekliyorum
Aminn lütfen haber ver olur mu senden haber bekliyorum dua ettim şu an kalptenİnşallah Allah hepimizin yavrusunu korusun![]()
Haber edicem Allah razı olsunAminn lütfen haber ver olur mu senden haber bekliyorum dua ettim şu an kalpten
İgg yüksek çıkması kötü birşey değil aksine eskiden bu hastalığa yakalanıp bağışıklık kazandığın anlamına geliyor. Yani şu an vücudunda enfeksiyon yok. IgM yazan kısim yüksek çıksaydı bu vücudunda şu an enfeksiyon olduğunu gösterirdi. O durumda da uygun bir antibiyotik tedavisiyle halledilirdi. Yani panik yapacağın bir durum değilDoktor bugün enfeksiyon görünüyor kanında dedi ve tekrar kan istedi sonuçlar böyle çıkmış bu ne anlama geliyor okudum çok kötü şeyler yazıyor bebek kaybı falan çok korktum![]()
Evet herkes öyle söylüyor çok sağolunİgg yüksek çıkması kötü birşey değil aksine eskiden bu hastalığa yakalanıp bağışıklık kazandığın anlamına geliyor. Yani şu an vücudunda enfeksiyon yok. IgM yazan kısim yüksek çıksaydı bu vücudunda şu an enfeksiyon olduğunu gösterirdi. O durumda da uygun bir antibiyotik tedavisiyle halledilirdi. Yani panik yapacağın bir durum değil
Teşekkür ederimHamileyken bende enfesksiyon çıkmıştı fitil falan verdi doktor hatta hamileliğim boyunca enfeksiyonum vardı. Yani kullandığım antibiyotik ve fitil %100 geçirmiyordu ama azaltıyordu. İnternetten araştırmayın lütfen doktorunuza güvenin. Bol bol su tüketin
Allah acil şifalar versin inşallah bir an önce sağlığınıza kavuşursunuz bebeğinizi de sağlıkla kucağıniza alırsınızSakin ol canım endişe etme. Ben riskli gebeyim üstüne enfeksiyon da çıktı mesela hastanede yatıyorum antibiyotik tedavisi görüyorum. Hiç korkma endişelenme.ne gerekirse doktorun uygular. Benim faklı benim dediğime bakma ama daha riskliyken bile böyle şeyler yapılıyorsa seninki her türlü yapılır canım. Haber ver mutlaka, her şey iyi olacak endişe etme![]()
Amin canım, hepimiz inşallahAllah acil şifalar versin inşallah bir an önce sağlığınıza kavuşursunuz bebeğinizi de sağlıkla kucağıniza alırsınız![]()
Oldum canım o iğneyi 6. Haftada lekelenme olunca yaptılar çok şükür bir daha olmadiToksoplazma hakkinda bir sey diyemem. Ancak kan grubun 0 rh negatif. En ufak bir kanaman olması durumunda hemen doktora gidip anti d iğnesi olmalisin. Hic bir aksilik olmamasi durumunda ise 28. Haftada anti d olacaksin