• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar Allah Rızası İçin Yardımcı Olunnnnnn Lütfen

tembel

Aşk her şeye değer....
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2009
328
72
318
Bende klomen gonal f çatlatma iğnesi vb şeyler kullanıp bir türlü sonuç alamayanlardanım. Tokatta yaşıyorum ve şu an ara ebe arıyorum. Bel çeken kasık düzelten ebeler varmış bende onlara gitmek istiyorum ama bir türlü kimseye ulaşamadım. Tokatta ve civarında böyle tanıdığı olan var mı lütfen yardımcı olun. Birde şu yakı olayını bilen var mı arkadaşlar ?

böyle seylerle kendini sakat birakabilirsin... Ya Sabir diyip Tevekül et, tippen ztn tedavi görüyorsun cnm zamana birak ve hayirlisi ne ise o olsun insAllah..

böyle seylerle kendini sakat birakabilirsin... Ya Sabir diyip Tevekül et, tippen ztn tedavi görüyorsun cnm zamana birak ve hayirlisi ne ise o olsun insAllah..

Umut dunyasi iste her turlu yontemi denemk istiyorum. Cok yoruldum artik :( bu yontemle hamile kalanlari duydum

Umut dunyasi iste her turlu yontemi denemk istiyorum. Cok yoruldum artik :( bu yontemle hamile kalanlari duydumü

cok eski yöntemler bunlar hani kocakari yöntemleri. Onun yerine sogan veya incir kürünü denedinmi cnm? Tabiki Allah'tan umudunu kesmiceksin ama sabretmesinide biliceksin insAllah

cok eski yöntemler bunlar hani kocakari yöntemleri. Onun yerine sogan veya incir kürünü denedinmi cnm? Tabiki Allah'tan umudunu kesmiceksin ama sabretmesinide biliceksin insAllah

Soğan kürünü değil ama inciri denedim havuçla birlikte. Hem modern tıppı hemde altarnatif tıbbı takip etmek istiyorum. Sabır sabır sabır tükeniyor. Umutlar azalıyo. Her ay aynı şeyleri yaşamaktan çok sıkıldım

Soğan kürünü değil ama inciri denedim havuçla birlikte. Hem modern tıppı hemde altarnatif tıbbı takip etmek istiyorum. Sabır sabır sabır tükeniyor. Umutlar azalıyo. Her ay aynı şeyleri yaşamaktan çok sıkıldım

Evet arkadaşım incir havuç iyi geliyor

Bende klomen gonal f çatlatma iğnesi vb şeyler kullanıp bir türlü sonuç alamayanlardanım. Tokatta yaşıyorum ve şu an ara ebe arıyorum. Bel çeken kasık düzelten ebeler varmış bende onlara gitmek istiyorum ama bir türlü kimseye ulaşamadım. Tokatta ve civarında böyle tanıdığı olan var mı lütfen yardımcı olun. Birde şu yakı olayını bilen var mı arkadaşlar ?

Kaç yaşındasın ve yumurtalar çatlamıyor mu?

Hz. Musa peygamberin zamanında bir aile varmış çocukları olmuyormuş ve Hz. MUsaya gelerek rabbime bizim adımıza yalvarıp sorarmısın demişler Hz. Musa Yüce Allaha sormuş ve Mevlam çocuklarının olmayacağını bildirmiş ve bunu gelip aileye söylemiş aradan uzun zaman geçmiş ve bu aileyi tekrar görmüş Hz. Musa ve yanlarında küçük bir çocukda varmış gitmiş sormuş o ailenin çocukları olmuş Hz. Musa çok şaşırmış ve Mevlaya sormuş: çocukları olmıcak diyordun Allahım diye, Mevlamızdan cevap olarak şu yanıt gelmiş; onlardan benden ne dualarını ne de ümitlerini eksik etmediler bende çok istedikleri evlatlarını onlara verdim demiş

bak cnm yaradandan hic umut kesilirmi, tabiki tekbir senden taktir Allah'tan. Hakkinda hayirlisi insAllah

Hz. Musa peygamberin zamanında bir aile varmış çocukları olmuyormuş ve Hz. MUsaya gelerek rabbime bizim adımıza yalvarıp sorarmısın demişler Hz. Musa Yüce Allaha sormuş ve Mevlam çocuklarının olmayacağını bildirmiş ve bunu gelip aileye söylemiş aradan uzun zaman geçmiş ve bu aileyi tekrar görmüş Hz. Musa ve yanlarında küçük bir çocukda varmış gitmiş sormuş o ailenin çocukları olmuş Hz. Musa çok şaşırmış ve Mevlaya sormuş: çocukları olmıcak diyordun Allahım diye, Mevlamızdan cevap olarak şu yanıt gelmiş; onlardan benden ne dualarını ne de ümitlerini eksik etmediler bende çok istedikleri evlatlarını onlara verdim demiş

bak cnm yaradandan hic umut kesilirmi, tabiki tekbir senden taktir Allah'tan. Hakkinda hayirlisi insAllah

Tabiki canım umudumu kesmiyorum ama tükeniyorum. Eşimi tüketiyorum. 27 yaşındayım o kadar yaşım ileri değil ama bir buçuk yıldır her ay aynı şeyi yaşamaktan tükendim.

Kaç yaşındasın ve yumurtalar çatlamıyor mu?

27 Yaşındayım canım çoğu kez ayrı ayrı dr lara gittim. Her şeyin gayet sağlıklı olduğunu öğrendim. Eşimin testleri de çok iyi çıktı. Ama bir buçuk yıldır uğraşıyoruz. Ben modern tıbbın yanı sıra altarnatif tıbbı da denemek istiyorum. Bu bel açıklığını tedavi eden ebe kadınlar arıyorum ama maalesef kimseye ulaşamıyorum

Yıllarca infertilite tedavisi olmuş biri olarak yasadiklarinizi,icinde bulundugunuz psikolojiyi cok iyi anliyorum fakat medet umdugunuz seyin sakincalarinida arastirmanizi oneririm.Bitkisel kürleri uygulayabilirsiniz;incir,corekotu,keci boynuzu vs. 1.5 yil cok uzun bir süre değil,iyi ve güvenilir bir doktorla tedaviye devam edin.Ne mutlu ki engel teşkil edecek bir problem yokmus.Sabredin,dua edin,doktorunuzun yolundan gidin.Allah hakkinizda hayırlısini versin ins.

Tabiki canım umudumu kesmiyorum ama tükeniyorum. Eşimi tüketiyorum. 27 yaşındayım o kadar yaşım ileri değil ama bir buçuk yıldır her ay aynı şeyi yaşamaktan tükendim.

seni anliyabiliyorum cnm cünkü bende bebek özlemi cekenlerdenim cekenlerdendim.. Yarinlarin bize neler getiricegini bilemiyoruzki, hayat süprizlerle dolu.. yasin genc, 1,5 sene deneme sonucu bukadar tükenmen Rabbimin gücüne gitmesin cnm benim yapma böyle... 40yasinin üzerinde bir abla bir yenge taniyorum, kücük yasta evlenmesine ragmen düsünsene bebekleri olmuyor, eltileri fln hep ondan seneler sonra evlendiler ve evlenir evlenmez bebekleri oldu, etrafi cocuklarla dolu ve düsünsene o nekadar üzülüyordur :( en son duydumki, esinin artik etrafindaki cocuklari degilde kendi cocuklarini sevsin diye, kendi elleriyle kuma aramaya baslamis. Tabi esi kabul etmemis ama esinin bu fedakarligna bir kere daha asik olmus. Ne büyük bir imtihandir.. Ben dua ederdim, Rabbim önce onlara nasip etsin diye.. Cocuk özlemi ceken ablalara arkadaslara hamileyim demeye cekiniyorum, cünkü biliyorum benim icin sevinselerde yüreklerinde bir burukluk olur, acilarini tazelemek gibi oluyor belkide..

Roman yazdim belkide cnm ksb basini agirtmak degil, icini bir nebzede olsa ferahlatmak istedim sadece... Rabbim insAllah o özlemi ceken herkese nasip eder...

bende klomen gonal f çatlatma iğnesi vb şeyler kullanıp bir türlü sonuç alamayanlardanım. Tokatta yaşıyorum ve şu an ara ebe arıyorum. Bel çeken kasık düzelten ebeler varmış bende onlara gitmek istiyorum ama bir türlü kimseye ulaşamadım. Tokatta ve civarında böyle tanıdığı olan var mı lütfen yardımcı olun. Birde şu yakı olayını bilen var mı arkadaşlar ?

güzel arkadaşım yaşadıklarının ne zor olduğunu biliyorum aynılarını bende yaşadım vee yaşamak istediğin şeyleride yaptırdım neredeyse sakatlanıyordum belimi çektiler kasıklarımı yukarı çektiler belime yakı karnıma kupa aklına ne gelirse :50:ama sonuç değişmedi bazılarında işe yarıyormuş buradan öyle okudum bende işe yaramadı yaptıracaksan bile bilinçli biri olsun dikkat et yakı olayı adetinin 3-4 gününde beline yapıştıryorlar 3-4 gün belinde kalıyor çıkarında duş alıp ilişki oluyor her gün on gün devam ediyor bana böyle yaptılar :72:

Back
X