Bitirdım .Bu sefer de ortak arladaslarımızı yolluyor . Buluşun onunla diye .Bide bu kadar yaptıgı yanına kaldı o zoruma gidiyor.Siz kafanızda tamamen bitirin ve bu aile fertlerinin size ulaşmasını engelleyin. Zaten ortada sorun morun kalmayacak.
Keşke iki tane de siz patlatsaymışsınız.Olacak inşallah . KPSS’ye başlayacağım.İnanın çok ağır yemin ediyorum çok ağır.Keske ölseydim de böyle birsey yaşamasaydım.
Öyle bi şey olsaydı bunlar size okulu da bitirtmezlerdi.Evet evet . Okul bitmeden söz istıyorlardı.Önce okul diye dırettım .Sonra sen öğretmensin git çalış benim yüzük alacak param yok dedı. Sonra çocuğu çıktı ortaya.Benı aldatmış birde .
Yemin ederim anlamadım .İlk sevgılımdı .Cok güzel rol yapıyormuş . Manıpule yeteneği had safhada .Annesı ,ailesı aynıydı. Benı asılıkle,guvensızlıkle suçladılar .Keşke iki tane de siz patlatsaymışsınız.
Kpss ile atanıp başka şehre giderseniz en iyisi olur sizin için.
Öyle bi şey olsaydı bunlar size okulu da bitirtmezlerdi.
Çocuğu var, çalışmıyor, ipsiz sapsız bi tip, aldatıyor. Yani böyle bi tipin ne olduğu yüzünden gözünden anlaşılır. Hiç mi anlamadınız?
Ablam zaten başka şehirde yaşıyor .Hala konuşmuyorum . Çünkü çok ağır .Ben o dayagı ömrüm boyunca unutamayacağım.O da orda dört köşe oldu zevkten .Kavga seslerını duydu…Keşke iki tane de siz patlatsaymışsınız.
Kpss ile atanıp başka şehre giderseniz en iyisi olur sizin için.
Öyle bi şey olsaydı bunlar size okulu da bitirtmezlerdi.
Çocuğu var, çalışmıyor, ipsiz sapsız bi tip, aldatıyor. Yani böyle bi tipin ne olduğu yüzünden gözünden anlaşılır. Hiç mi anlamadınız?
Nasıl duydu kavga seslerini o da mı ablanızla aynı şehirde?Ablam zaten başka şehirde yaşıyor .Hala konuşmuyorum . Çünkü çok ağır .Ben o dayagı ömrüm boyunca unutamayacağım.O da orda dört köşe oldu zevkten .Kavga seslerını duydu…
Onla aynı sehirdeyım maalesef ki .Benı sıkayet etmek için ablamı aramıştı ayağını denk alsın onunla konuşun .Bana hala aşık,beni unutamadı dedi .Eskı numaramdakı sevgılıyken kı mesajları yeni gıbı ablama attı.Nasıl duydu kavga seslerini o da mı ablanızla aynı şehirde?
Ben ruh hastası exinizle aynı şehir olmamanız için söylemiştim.
Eski sevgılım Benı sıkayet etmek için ablamı aramıştı ayağını denk alsın onunla konuşun .Bana hala aşık,beni unutamadı dedi .Eskı numaramdakı sevgılıyken kı mesajları yeni gıbı ablama attı.Bu yüzden…Ablanız neden dövdü?
Ablanız neden dövdü?
Ablanız ne hakla bi konu için sizi dövebilir ki???Eski sevgılım Benı sıkayet etmek için ablamı aramıştı ayağını denk alsın onunla konuşun .Bana hala aşık,beni unutamadı dedi .Eskı numaramdakı sevgılıyken kı mesajları yeni gıbı ablama attı.Bu yüzden…
İşte bilemedım o zamanlar cahildim.Annesi sevgılı olduğumuz gün dahil oldu ilişkiye .O kısıtlamalar da sevgılı olduktan 3 ay sonraydı .Ben zaten karşı çıktım.Sureklı ayrılmaya çalıştığım için annesi /kardesı adımı trıpçi /saygısız koymuştu .En son tamamen bıtırebıldım .Onda da ben suçlu oldum .Yani konu sahibi bilemedim, birisi sana gelip kedi sevme kahve içme diye seni kısıtlıyor, sen hala adamla barışıyorsun, kimse kafana silah dayamamışki, ne diye ortada ciddi ilişki yokken böyle anasıyla iç içe görüşüyorsun. Sen hatalarının yanlışlarının farkında değilsin anlaşılan.
Savcılığa git şikayetçi ol. Kendini de biraz toparla, daha mantıklı, doğruyu ve yanlışı ayırt edecek şekilde davran.
Benim zoruma giden de o ya.Ona nasıl ınandın o bi yabancı .Ablanız ne hakla bi konu için sizi dövebilir ki???
İster döner ister dönmezsiniz.
Adam ağır hasta yanlız sen bunu şikayet et ki gözü korksun.
Bi de uzaklastırma kararı al.
İyice dank etsin.
Adamla barışmadım barışma yok.Yani konu sahibi bilemedim, birisi sana gelip kedi sevme kahve içme diye seni kısıtlıyor, sen hala adamla barışıyorsun, kimse kafana silah dayamamışki, ne diye ortada ciddi ilişki yokken böyle anasıyla iç içe görüşüyorsun. Sen hatalarının yanlışlarının farkında değilsin anlaşılan.
Savcılığa git şikayetçi ol. Kendini de biraz toparla, daha mantıklı, doğruyu ve yanlışı ayırt edecek şekilde davran.
Hattımı değiştirmiştim zaten .Zaten o saçma kısıtlamanda ben ayrılmaya çalıştıkça annesi atayıp özür diliyordu ,hastayım dıyordu.Abla konusuna gelince hiç demeyın . Kanıma o dokunuyor zaten .Ben onun evınde misafirdim bi de .Ameliyatlıydı ablam karşılık verseydim bişey olur diye korkmuştum .Kedi sevme, makyaj yapma şeklinde yasaklar mı koyuyordu? Bunlar size nasıl normal gelebildi de, ilişkiyi sürdürebildiniz? Bunlar ailecek takıntılı ve hasta sanırım, amaç size rahatsızlık vermek, taciz etmek; annesi kanseriyle neden manipüle ediyor sizi, kanserse gitsin tedavisini olsun, ilişkinizle ne ilgisi var; bir de siz nasıl ablanızdan dayak yiyorsunuz, anneniz olacak yaşta biri mi? Hiçbir şekilde buna hakkı yok da, 24 yaşında öğretmen kadınken ablanızdan dayak yiyebilmeniz trajikomik.
Her yerden engelleyin. Hat değiştirin gerekirse, tacize devam ederlerse suç duyurusunda bulunun.
Yoksa böyle şeyler neden normal gelsin ? O ara ailevı bir kayıp yaşamıştım .Ruh sağlığım bozulmuştu.Bunu fırsat bildiler işteKedi sevme, makyaj yapma şeklinde yasaklar mı koyuyordu? Bunlar size nasıl normal gelebildi de, ilişkiyi sürdürebildiniz? Bunlar ailecek takıntılı ve hasta sanırım, amaç size rahatsızlık vermek, taciz etmek; annesi kanseriyle neden manipüle ediyor sizi, kanserse gitsin tedavisini olsun, ilişkinizle ne ilgisi var; bir de siz nasıl ablanızdan dayak yiyorsunuz, anneniz olacak yaşta biri mi? Hiçbir şekilde buna hakkı yok da, 24 yaşında öğretmen kadınken ablanızdan dayak yiyebilmeniz trajikomik.
Her yerden engelleyin. Hat değiştirin gerekirse, tacize devam ederlerse suç duyurusunda bulunun.
Çözüm bulurum belki diye…Siz neden amacını bu kadar çok merak ediyorsunuz? Amacını merak etmekten ziyade şikayette bulunun direkt.
Hayır bulamazsınız. Bunların amaçları yoktur oyun gibi düşünün kime takılıyorlarsa onunla oynayacaklar. Sonraki hayatınızda çok baş ağrıtır bu şahıs. Direkt şikayette bulunun.Çözüm bulurum belki diye…
Yapmam gereken. Sabah akşam beddua da ediyorum inşallah tutar .Cunku artık evlılıge ,aşka ,ilişkiye inancım kalmadı.Hayır bulamazsınız. Bunların amaçları yoktur oyun gibi düşünün kime takılıyorlarsa onunla oynayacaklar. Sonraki hayatınızda çok baş ağrıtır bu şahıs. Direkt şikayette bulunun.
Başınız sağ olsun, boşlukta ve ruhsal bunalımda olduğunuz zor bir dönemdi anladığım kadarıyla. Lütfen gidin suç duyurusunda bulunun, sizi taciz ediyor, yaşam kalitenizi düşürüyor, kaygı bozukluğu yaratır; biraz korksun.Yoksa böyle şeyler neden normal gelsin ? O ara ailevı bir kayıp yaşamıştım .Ruh sağlığım bozulmuştu.Bunu fırsat bildiler işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?