Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eso sen nerde ameliyat oldun öğrenebilir miyim ?
pırlanta84'e katılıyorum canım yerimsenibensağlık sorunun varken hazır yaptırmısken estetıkte dusunebılırsın canım
ben bır gece kalmıstım
Burun ameliyatı gerçekten zor bi ameliyat cnm kafanda soruları iice çöz sonradan deme acaba yaptırsamıydım bende oldum ben tamamen görüntü için gittim meğer sağlıkız bi burnum varmış 3 operasyon birden olmuş oldu çok dikkatli düşün ikikez o stresi o sıkıntıyı çekmee...Çünkü kadınlarda hep şu vardır acaba şöle olsa nasıl olurdu bölemi yapsaydım kendin için en iisi olanı seç :) güzel haberlerini bekliyorum
Canım sana özelden yazacağım ameliyat olduğum yeri ve doktor ismini, gerçi profilime girip mesajlarımı süzersen en çok yazdığım başlığın isminde yazıyorve fotoların altındaki yorumlarda da var.:)
Bence de şöyle arkadaşlar, siz bi iş yapıyosunuz diyelim, herhangi bi iş, kolayı geliyo zoru geliyo, baktınız ki kolay geldi, azıcık bi iş, yok gerek yok ben bunu yapmam mı dersinizaz sorunu var diye geri çeviren doktora iyi doktor demem ben.. ne yapılacaksa yapacak, çözecek durumu, kendine güvenen yapar yani her türlü burnu.
Ayrıca Elnaz'ın burnu çok normal bir yapıda değil, o yüzden tatmin olacağını ve şimdiki memnuniyetsizliğini çözeceğini düşünüyorum..
sağlık sorunun varken hazır yaptırmısken estetıkte dusunebılırsın canım
ben bır gece kalmıstım
Burun ameliyatı gerçekten zor bi ameliyat cnm kafanda soruları iice çöz sonradan deme acaba yaptırsamıydım bende oldum ben tamamen görüntü için gittim meğer sağlıkız bi burnum varmış 3 operasyon birden olmuş oldu çok dikkatli düşün ikikez o stresi o sıkıntıyı çekmee...Çünkü kadınlarda hep şu vardır acaba şöle olsa nasıl olurdu bölemi yapsaydım kendin için en iisi olanı seç :) güzel haberlerini bekliyorum