kızlar ameliyat olmaya karar verdim yardım!

yaaa burnun kötü değilki. bence o kadar sıkıntıya değmez .böylede tatlı duruyor burnun

Kötü bir burun değil yorumu bence çok saçma....... gerçekten çok güzel bir burnun var oynatma derim ben Doktor yapalım derse şaşarım walla, güzelim sen takıntı yapsmışsın burnun çok güzel

eso sen nerde ameliyat oldun öğrenebilir miyim ?

Canım sana özelden yazacağım ameliyat olduğum yeri ve doktor ismini, gerçi profilime girip mesajlarımı süzersen en çok yazdığım başlığın isminde yazıyor;) ve fotoların altındaki yorumlarda da var.:)

Bence de şöyle arkadaşlar, siz bi iş yapıyosunuz diyelim, herhangi bi iş, kolayı geliyo zoru geliyo, baktınız ki kolay geldi, azıcık bi iş, yok gerek yok ben bunu yapmam mı dersiniz:D az sorunu var diye geri çeviren doktora iyi doktor demem ben.. ne yapılacaksa yapacak, çözecek durumu, kendine güvenen yapar yani her türlü burnu.
Ayrıca Elnaz'ın burnu çok normal bir yapıda değil, o yüzden tatmin olacağını ve şimdiki memnuniyetsizliğini çözeceğini düşünüyorum..

sağlık sorunun varken hazır yaptırmısken estetıkte dusunebılırsın canım
ben bır gece kalmıstım

Burun ameliyatı gerçekten zor bi ameliyat cnm kafanda soruları iice çöz sonradan deme acaba yaptırsamıydım bende oldum ben tamamen görüntü için gittim meğer sağlıkız bi burnum varmış 3 operasyon birden olmuş oldu çok dikkatli düşün ikikez o stresi o sıkıntıyı çekmee...Çünkü kadınlarda hep şu vardır acaba şöle olsa nasıl olurdu bölemi yapsaydım kendin için en iisi olanı seç :) güzel haberlerini bekliyorum

Burun ameliyatı gerçekten zor bi ameliyat cnm kafanda soruları iice çöz sonradan deme acaba yaptırsamıydım bende oldum ben tamamen görüntü için gittim meğer sağlıkız bi burnum varmış 3 operasyon birden olmuş oldu çok dikkatli düşün ikikez o stresi o sıkıntıyı çekmee...Çünkü kadınlarda hep şu vardır acaba şöle olsa nasıl olurdu bölemi yapsaydım kendin için en iisi olanı seç :) güzel haberlerini bekliyorum

Nilsolt'a şiddetle katılıyorumm :teytey:

Canım sana özelden yazacağım ameliyat olduğum yeri ve doktor ismini, gerçi profilime girip mesajlarımı süzersen en çok yazdığım başlığın isminde yazıyor;) ve fotoların altındaki yorumlarda da var.:)
Bence de şöyle arkadaşlar, siz bi iş yapıyosunuz diyelim, herhangi bi iş, kolayı geliyo zoru geliyo, baktınız ki kolay geldi, azıcık bi iş, yok gerek yok ben bunu yapmam mı dersiniz:D az sorunu var diye geri çeviren doktora iyi doktor demem ben.. ne yapılacaksa yapacak, çözecek durumu, kendine güvenen yapar yani her türlü burnu.
Ayrıca Elnaz'ın burnu çok normal bir yapıda değil, o yüzden tatmin olacağını ve şimdiki memnuniyetsizliğini çözeceğini düşünüyorum..

canım msjını okudum özelden cvp veremedim msj sayım 50 olmadığı için çok sağol uzun uzun anlatmışsın teşekkür ederim opuyorumnanaktan burnum çok güzel olmamakla birlikte çok da sorunlu kararımı verdim zaten çok çok yüksek bi beklentim yok şimdikinden iyi olsun beni mutlu etmeye yeter yani kaydirigubbakcemile5

sağlık sorunun varken hazır yaptırmısken estetıkte dusunebılırsın canım
ben bır gece kalmıstım

evet bende öle düşünüyorum zaten. bulunduğum yerdeki doktordan vazgeçip malatyaya gitmeye karar verdim bilge beye ameliyat olucam.

canım çok fazla bi beklenti içinde değilim yani sonuçta bu 2 açıdan zor bi ameliyat hem doktor için hem hasta için hasta için zor çünkü o kadar acı çekiliyo stres yaşanıyo iyileşme süreci uzun vs.. ama doktor için de zor bademcik ameliyatı deil ki hemen halletsin bitsin sanat da var işin içinde yani doktor elinden geleni yapar ama hasta memnun olmaz güzellik göreceli bi kavram sonuçta o açıdan mükemmeli istemek yerine daha iyisini istemek lazım bende bunu yapmaya çalışıyorm opuyorumnanaktan

Bencede cok iyi görünüyor ama şu var senin memnuniyetin önemli ne kadar kafana takıyorsn yaptırırsan gercekten memnun olabilicekmısın yoksa surasi söyle oldu burasi bögle oldu diye canına daha çok sıkma durumuda var cünkü Güzel olabilicegi gibi kötüde olabilir kötü olursa yanı en küçük seylere takıyormusun bunu bir irdele kendınde.

Back
X