- Konu Sahibi emineaysil
Burun ameliyati olanlar yazabilir mi
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cok heyecanlisindir canim benimde 4 kasimda :) kime oluyosun ozeldemi
ooo 5. gunu cok erken canim ya uzuldum adina ama is iste napicaksinsenin ameliyat olucagin yerin adi bile guven verdi bana estetik merkezi galiba benim gibi devlette olmiyosun neguzel
doktora diyemedim bile kalkik olsun falan diye hic sormadi
![]()
Hangi konu da yardımcı olalım benim 1 buçuk ay oldu ameliyat olalıBurun ameliyati olanlar yazabilir mi
Hangi konu da yardımcı olalım benim 1 buçuk ay oldu ameliyat olalı
Değişiyor tamponların ve alçının alınması benim 4. Gün tampon 7. Gün alçı alındı morluklar ve şişlikler 10 günde tamamen geçti 1 hafta da yeterli olabilir işe başlamak için ama morluk ve şişlik de kişiden kişiye değişebiliyor buz uygulamak da etkiliyorya ben ameliyattan sonra 4. gun ise baslicam 3. gunde tamponu alirken alciyida aliyolar mi canim bide 4. gune kadar morluklar geciyo mu
Değişiyor tamponların ve alçının alınması benim 4. Gün tampon 7. Gün alçı alındı morluklar ve şişlikler 10 günde tamamen geçti 1 hafta da yeterli olabilir işe başlamak için ama morluk ve şişlik de kişiden kişiye değişebiliyor buz uygulamak da etkiliyor
Şimdiden geçmiş olsun korkulacak bir şey yok ameliyatta ağrı acı hiç olmadı benimyarin sabah ameliyat olcam bakalim merak ve heycanla bekliyorum gun gun fotograflicam
Şimdiden geçmiş olsun korkulacak bir şey yok ameliyatta ağrı acı hiç olmadı benim
İstanbul Üsküdar yunus Emre hastanesi hüseyin altuna oldumsen nerde kime ameliyat olmustun canim bide ayni gun taburcu ediyolar mi
Bi gece hastanede kaldmsen nerde kime ameliyat olmustun canim bide ayni gun taburcu ediyolar mi
Teşekkür ederim :)sanada cok gecmis olsun canim![]()