Kızlar Ameliyatıma Son 2 Günn Daha Önce Ameliyat Olanlar Yardımcı Olabilir mii

ooo 5. gunu cok erken canim ya uzuldum adina ama is iste napicaksin:( senin ameliyat olucagin yerin adi bile guven verdi bana estetik merkezi galiba benim gibi devlette olmiyosun neguzel:( doktora diyemedim bile kalkik olsun falan diye hic sormadi:(

ooo 5. gunu cok erken canim ya uzuldum adina ama is iste napicaksin:KK43: senin ameliyat olucagin yerin adi bile guven verdi bana estetik merkezi galiba benim gibi devlette olmiyosun neguzel:KK43: doktora diyemedim bile kalkik olsun falan diye hic sormadi:KK43:

Aynen öyle tatlım sen hangi hastahaneye hangi doktora gidiceksin bildigim bi doktor var devlettede

ya ben ameliyattan sonra 4. gun ise baslicam 3. gunde tamponu alirken alciyida aliyolar mi canim bide 4. gune kadar morluklar geciyo mu
Değişiyor tamponların ve alçının alınması benim 4. Gün tampon 7. Gün alçı alındı morluklar ve şişlikler 10 günde tamamen geçti 1 hafta da yeterli olabilir işe başlamak için ama morluk ve şişlik de kişiden kişiye değişebiliyor buz uygulamak da etkiliyor

Değişiyor tamponların ve alçının alınması benim 4. Gün tampon 7. Gün alçı alındı morluklar ve şişlikler 10 günde tamamen geçti 1 hafta da yeterli olabilir işe başlamak için ama morluk ve şişlik de kişiden kişiye değişebiliyor buz uygulamak da etkiliyor

yarin sabah ameliyat olcam bakalim merak ve heycanla bekliyorum gun gun fotograflicam

Benim beşinci gün alçım ve tamponlarım çıktı bandaj yaptı. şişlik ameliyatın ikinci günü oldu saman alevi gibi bir anda oldu ertesi gün indi öyle aman aman bir şişlik değildi. Morarma hiç hiç olmadı.

Back
X