Kızlar ankarada HAKAN TURAN da tüp bebek yaptıran ya da tedavi olan var mı

Arkadaşım 4 ay önce Hakan hoca sayesinde bebek sahibi oldu. Daha önce bikaç kez medicanada tüp yaptırmış olmamış. Hakan hocayla tek seferde hamile kaldı ve çok memnundu. Bana da söyleyip duruyordu ona gitmemi. Önümüzdeki hafta için ben de randevu alacağım. Çok iyi bir doktormuş.

Arkadaşım 4 ay önce Hakan hoca sayesinde bebek sahibi oldu. Daha önce bikaç kez medicanada tüp yaptırmış olmamış. Hakan hocayla tek seferde hamile kaldı ve çok memnundu. Bana da söyleyip duruyordu ona gitmemi. Önümüzdeki hafta için ben de randevu alacağım. Çok iyi bir doktormuş.
Ben geldim ankaradayim adeti bekliyorum cnm gitmek için ama telefonda da bi kaç kez konuştuk çok çok iyi bir insan herseyden once

Adeti beklemeni Hakan hoca mı söyledi. Ben de perşembe gününe randevu aldım. Randevularda da yoğunluk vardı.

Ben geldim ankaradayim adeti bekliyorum cnm gitmek için ama telefonda da bi kaç kez konuştuk çok çok iyi bir insan herseyden once
Merhaba canim. Hakan turanla basladinizmi tup bebek tedavisine nasil gidiyor. Umarim hayirli haberler verirsin

Tüp bebek fiyatını bilmiyorum da muayene ücreti 340 tl peşin olursa 290 tl

Senin nasil gitti canim. Sendede umarim hayirli gelişmeler vardir. Bende onumuzdeki ay gitmeyi düşünüyorum hakan turana.cok iyi seyler duydum hakkinda. Umarim hersey yolunda gider hepimiz icin

Kizlar fiyat bilgilerinide paylasirmisiniz ne kadar harcadiniz su ana kadar. Toplam maliyeti ne oldu sizlere. Bilgi verip tecrubelerinizi paylasirsaniz cok sevinirim.

Back
X