Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben geldim ankaradayim adeti bekliyorum cnm gitmek için ama telefonda da bi kaç kez konuştuk çok çok iyi bir insan herseyden onceArkadaşım 4 ay önce Hakan hoca sayesinde bebek sahibi oldu. Daha önce bikaç kez medicanada tüp yaptırmış olmamış. Hakan hocayla tek seferde hamile kaldı ve çok memnundu. Bana da söyleyip duruyordu ona gitmemi. Önümüzdeki hafta için ben de randevu alacağım. Çok iyi bir doktormuş.
Tüp bebek fiyatını bilmiyorum da muayene ücreti 340 tl peşin olursa 290 tlNe kadar fiyat veriyor tup bebek tedavisi icin
Yarın bende kontrol için gideceğim iğnelere başladım çok sukurAdeti beklemeni Hakan hoca mı söyledi. Ben de perşembe gününe randevu aldım. Randevularda da yoğunluk vardı.
Merhaba canim. Hakan turanla basladinizmi tup bebek tedavisine nasil gidiyor. Umarim hayirli haberler verirsinBen geldim ankaradayim adeti bekliyorum cnm gitmek için ama telefonda da bi kaç kez konuştuk çok çok iyi bir insan herseyden once
Tüp bebek fiyatını bilmiyorum da muayene ücreti 340 tl peşin olursa 290 tl
Canim bende hakan beye gitmeyi düşünüyorum nasıl bi yol izleniyor muayene olduktan sonra rahim filmi istedi mi yoksa direk tup bebeke mi başladıAdeti beklemeni Hakan hoca mı söyledi. Ben de perşembe gününe randevu aldım. Randevularda da yoğunluk vardı.