• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp

Sabah yaptığınız testide atarmısınız?
Çöpten aldım şimdi :)) sabahki buydu sonrasında Birtane daha yaptım onda hemen silik bir çizgi daha çıktı dün geceki gibi çıktı, kafam karıştı

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    55,3 KB · Görüntüleme: 16
Buda şimdi tekrar yaptım hemen gönderdim yaptığım gibi kafam çok karıstı
Hangi marka test acaba bu laboquick ise bence yanlış çıkarmıyor hele bu koyulukta hiç yanlış görmedim. İdrar koyuluğu da önemli idrar testlerinde bence de endişelenmeyin kanda çıkacağını düşünüyorum

Bundada çizgi gözüküyor bence kan verin düşükte olsa çıkar
Sağlık ocağı 10:30a kadar alıyor kan testini oyüzden yarın sabaha kaldı benim yaptırdığım hastanede 11aralıkta yaptırmam gerektiğini söylüyor ama duramıyorum ki pişman oldum testi yaptığıma böyle daha çok kafam karıştı

Sağlık ocağı 10:30a kadar alıyor kan testini oyüzden yarın sabaha kaldı benim yaptırdığım hastanede 11aralıkta yaptırmam gerektiğini söylüyor ama duramıyorum ki pişman oldum testi yaptığıma böyle daha çok kafam karıştı
Bence 11 aralığı bekle kafan karışmasın zor ama az kalmış zaten

Hangi marka test acaba bu laboquick ise bence yanlış çıkarmıyor hele bu koyulukta hiç yanlış görmedim. İdrar koyuluğu da önemli idrar testlerinde bence de endişelenmeyin kanda çıkacağını düşünüyorum
Teşekkür ederi Allah razı olsun after10 ve artımedle yaptım testi iki ayrı markayla yaptım

Back
X