Kızlar ankarada iyi burun yapan doktor adı lütfen

Muharrem Demiroğulları' nı tavsiye ederim. Aynı sektörde çalıştığımız için, kendi ameliyat memnuniyetim hariç diğer hastalarınında memnuniyetini gördüm... en azından tanışmanı ve yaptığı ameliyatlara ait resimleri görmeni tavsiye ederim.

ankara için biraz daha tavsiye lütfen arkadaşlar..ankara istanbuldan daha pahalı üstelik..o kadar para verip pişman olmayalım birde..

Ben de Zühtü Demir'e yaptırdım, çok da menunum. ONEP'te çalışıyor, devlette de çalışıyor ama hangisi bilmiyorum. ONEP sanırım şimdi Ümitköy'de, ben olduğumda Köroğlu'ndaydı, orayı ararsanız randevu verebilirler. Cep telefonunu yazmam yasak olabilir, ama kesinlikle öneririm. ONEP'ten ulaşamazsanız cep telefonunu mesajla bildirebilirim. Benim bayağı iri, kemerli bi burnum vardı, o burundan nasıl şimdikini çıkardı hala takdir ediyorum :nazar:

Ben de Zühtü Demir'e yaptırdım, çok da menunum. ONEP'te çalışıyor, devlette de çalışıyor ama hangisi bilmiyorum. ONEP sanırım şimdi Ümitköy'de, ben olduğumda Köroğlu'ndaydı, orayı ararsanız randevu verebilirler. Cep telefonunu yazmam yasak olabilir, ama kesinlikle öneririm. ONEP'ten ulaşamazsanız cep telefonunu mesajla bildirebilirim. Benim bayağı iri, kemerli bi burnum vardı, o burundan nasıl şimdikini çıkardı hala takdir ediyorum :nazar:

cnm güle güle sağlıklı bişekilde kullan, maliyeti ne kadar tuttu

güle güle kullan cnm yenı burnusunu ,umarım istediğin gibi olmustur. :nazar:

Çok teşekkürler arkadaşlar. Burnum gerçekten istediğim gibi oldu:1: Eski burnum bayağı irirydi, Zühtü Bey çok başarılı bir operasyon gerçekleştirdi. ONEP'te Hıfzı Velidedeoğlu da çok iyiydir, hatta ONEP'in kurucusu Onur Erol (Ajda'nın doktor yani:) kendine yaptırdığı operasyonları hıfzı bey'e yaptırıyormuş diye duymuştum:)) O dönmede ben de çok araştırmıştım, ama Hıfzı Bey'e vermem gereken para çok yüksekti, sanrırım Prof ve marka bi isim olması nedeniyle. Ben o yüzden iyice araştırıp aynı ameliyat tekniğini kullandıkları için (Onur Erolu'un bulduğu Turkish delight tekniği) Zühtü Demir'de oldum. Maliyetini soran arkadaşlar olmuş, ama ben yaklaşık 3,5-4 yıl önce olduğum için yazacağım rakam çok gerçekçi olmayabilir. Ama öyle abartı bi tutar değildi, sanırım 2000-2.500'e mal olmuştu.. Şimdi ne kadardır bilmiyorum, ama çok da değişmemiştir, sonuçta ülkede yıllardır enflasyon düşük, kriz falan da var hani, estetik ameliyat artmaz bence:))

Ha bu arada bi arkadaşım da Hıfzı Bey'de oldu, burnu gerçekten çok güzel oldu, ama arkaadaş Hıfzı bey'in ilgisizliğinden şikayetçiydi. Yani amaeliyat sonrası kontrollere gittiğinde hep asistanı ilggilenmiş, ameliyattan sonra kendisini pek görmemişler, ona bozulmuştu.Bu da bir anektod oldu:)

ben de bu ay sonunda hıfzı beye burun ameliyatı olacağım.Eski hastalarını görmedim,aslında talep de etmedim.Her yüz birbirinden ayrıdır bence ve burun şeklinin yüzle uyumu değerlendirilmelidir diye düşünüyorum.

ben de bu ay sonunda hıfzı beye burun ameliyatı olacağım.Eski hastalarını görmedim,aslında talep de etmedim.Her yüz birbirinden ayrıdır bence ve burun şeklinin yüzle uyumu değerlendirilmelidir diye düşünüyorum.

Kaça mal etti ameliyatını bende olmayı düşünüyorum ... muayeneden sonra ameliyat gününü ne kadar atıyor... bide 1 gece kalmak gerekiyor mu?

Kaça mal etti ameliyatını bende olmayı düşünüyorum ... muayeneden sonra ameliyat gününü ne kadar atıyor... bide 1 gece kalmak gerekiyor mu?

ben sadece burun ameliyatı olmadım.Bu nedenle sadece burun estetiğini ne kadara yaptı inanın bilmiyorum.Ameliyat tarihimi ben belirlemiştim.2-3 saat gözetim altında kalıp aynı gün eve döndüm

Kesinlikle Zühtü Demir diyorum, 2 ay önce oldum gayet memnunum işinde çok profesyonel, çok kibar ve insancıl bir doktor.. ameliyat sonrası hiç bir morarma veya zorluk yaşamadım, süreç boyunca söyledikleri harfiyen gerçekleşti.. Yüze uygun oldukça doğal burunlar yapıyor, fiyat olarakta piyasa ortalamasında, mutlaka muayenehanesine gitmenizi öneriyorum..

ben sadece burun ameliyatı olmadım.Bu nedenle sadece burun estetiğini ne kadara yaptı inanın bilmiyorum.Ameliyat tarihimi ben belirlemiştim.2-3 saat gözetim altında kalıp aynı gün eve döndüm

teşşekkür ederim... nasıl oldu memnun musun? Benim küçük kızım varda onla ilgilenmemi etkilemez sanırım ameliyat...

teşşekkür ederim... nasıl oldu memnun musun? Benim küçük kızım varda onla ilgilenmemi etkilemez sanırım ameliyat...

Ben Osman Latifoğlu'na ameliyat oldum. Benim de 20 aylık oğlum var. Malesef bir süre çok yakından ilgilenemiyorsunuz çünkü burnunuzun darbe almaması lazım. Benim 2,5 hafta geçti ameliyatımın üstünden daha yeni yeni yaklaşıyorum yakınına öyleyken bile bir kaç kez eli, kafası çarptı burnuma. Dikkat etmek lazım.

Kesinlikle Zühtü Demir diyorum, 2 ay önce oldum gayet memnunum işinde çok profesyonel, çok kibar ve insancıl bir doktor.. ameliyat sonrası hiç bir morarma veya zorluk yaşamadım, süreç boyunca söyledikleri harfiyen gerçekleşti.. Yüze uygun oldukça doğal burunlar yapıyor, fiyat olarakta piyasa ortalamasında, mutlaka muayenehanesine gitmenizi öneriyorum..

merhaba canım..senin adına çok sevindim..evet Zühtü bey çok ince ve ilgili bir insan..iletişimi çok iyi ve güven veriyor..ben de salı günü kendisine ameliyat olucam..senden ricam bana özelden resimlerini gönderebilir misin..elbetteki sence bir mahsuru yoksa..birde sen hangi hastahanede oldun..ben akayda olmayaı düşünüyorum..şimdiden çok teşekkür ederim.

Back
X