- Konu Sahibi seker_pamuk
Yardım edin kızlar iyi bir doktor bulmam lazım önerilerinizi bekliyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de Zühtü Demir'e yaptırdım, çok da menunum. ONEP'te çalışıyor, devlette de çalışıyor ama hangisi bilmiyorum. ONEP sanırım şimdi Ümitköy'de, ben olduğumda Köroğlu'ndaydı, orayı ararsanız randevu verebilirler. Cep telefonunu yazmam yasak olabilir, ama kesinlikle öneririm. ONEP'ten ulaşamazsanız cep telefonunu mesajla bildirebilirim. Benim bayağı iri, kemerli bi burnum vardı, o burundan nasıl şimdikini çıkardı hala takdir ediyorum![]()
Ben de Zühtü Demir'e yaptırdım, çok da menunum. ONEP'te çalışıyor, devlette de çalışıyor ama hangisi bilmiyorum. ONEP sanırım şimdi Ümitköy'de, ben olduğumda Köroğlu'ndaydı, orayı ararsanız randevu verebilirler. Cep telefonunu yazmam yasak olabilir, ama kesinlikle öneririm. ONEP'ten ulaşamazsanız cep telefonunu mesajla bildirebilirim. Benim bayağı iri, kemerli bi burnum vardı, o burundan nasıl şimdikini çıkardı hala takdir ediyorum![]()
ben de bu ay sonunda hıfzı beye burun ameliyatı olacağım.Eski hastalarını görmedim,aslında talep de etmedim.Her yüz birbirinden ayrıdır bence ve burun şeklinin yüzle uyumu değerlendirilmelidir diye düşünüyorum.
Kaça mal etti ameliyatını bende olmayı düşünüyorum ... muayeneden sonra ameliyat gününü ne kadar atıyor... bide 1 gece kalmak gerekiyor mu?
ben sadece burun ameliyatı olmadım.Bu nedenle sadece burun estetiğini ne kadara yaptı inanın bilmiyorum.Ameliyat tarihimi ben belirlemiştim.2-3 saat gözetim altında kalıp aynı gün eve döndüm
teşşekkür ederim... nasıl oldu memnun musun? Benim küçük kızım varda onla ilgilenmemi etkilemez sanırım ameliyat...
Kesinlikle Zühtü Demir diyorum, 2 ay önce oldum gayet memnunum işinde çok profesyonel, çok kibar ve insancıl bir doktor.. ameliyat sonrası hiç bir morarma veya zorluk yaşamadım, süreç boyunca söyledikleri harfiyen gerçekleşti.. Yüze uygun oldukça doğal burunlar yapıyor, fiyat olarakta piyasa ortalamasında, mutlaka muayenehanesine gitmenizi öneriyorum..