Kızlar ankarada iyi burun yapan doktor adı lütfen

merhaba canım..senin adına çok sevindim..evet Zühtü bey çok ince ve ilgili bir insan..iletişimi çok iyi ve güven veriyor..ben de salı günü kendisine ameliyat olucam..senden ricam bana özelden resimlerini gönderebilir misin..elbetteki sence bir mahsuru yoksa..birde sen hangi hastahanede oldun..ben akayda olmayaı düşünüyorum..şimdiden çok teşekkür ederim.

bende akayda oldum gayet memnun kaldım, profilimde resimlerim var arkadaşlık talebi yollarsan kabul ederim bakarsın resimlere canım şimdiden herşey gönlünce olsun

Kesinlikle Zühtü Demir diyorum, 2 ay önce oldum gayet memnunum işinde çok profesyonel, çok kibar ve insancıl bir doktor.. ameliyat sonrası hiç bir morarma veya zorluk yaşamadım, süreç boyunca söyledikleri harfiyen gerçekleşti.. Yüze uygun oldukça doğal burunlar yapıyor, fiyat olarakta piyasa ortalamasında, mutlaka muayenehanesine gitmenizi öneriyorum..

merhaba canım..senin adına çok sevindim..evet Zühtü bey çok ince ve ilgili bir insan..iletişimi çok iyi ve güven veriyor..ben de salı günü kendisine ameliyat olucam..senden ricam bana özelden resimlerini gönderebilir misin..elbetteki sence bir mahsuru yoksa..birde sen hangi hastahanede oldun..ben akayda olmayaı düşünüyorum..şimdiden çok teşekkür ederim.

tabiykii benim doktorum ankarada tek gecerim kendisini tavsiyede ederim ...brokenheart sende aramıza hoşgeldin yarınmı oluyosun canım öyleyse sanada şimdiden cok gecmiş olsun diliyorum

kızlar bugün tathlillerimi yapmaları için akay hastahanesinde kan verdim..bir aksilik çıkmazsaki inşallah çıkmayacak; cuma saat 12 de doktor zühtü beye kendimi teslim edicemmmm :) :)
dua edin lüfen bana :( :(

akayda hangi doktora oldunuz acaba???

canım ben ixircinin yerine cevaplayım kendisi az giriyor tanıdığım için bende aynı doktora oldum..zühtü demire olduk akay hastanesinde yapıyor zühtü bey ameliyatlarını

Son düzenleme:
Yardım edin kızlar iyi bir doktor bulmam lazım önerilerinizi bekliyorum

canım bende yeni ameliyat oldum tam 1hafta oldu bugün, prof. dr. osman latifoğlu doktorum, gazi ünivertesinin hocası fakat devlette yapmıyo ameliyat.. çok memnunum doktorumdan hiç ağrım sızım olmadı çok şükür, dayak yemiş gibide şişmedim öle:3:

:1:
canım bende yeni ameliyat oldum tam 1hafta oldu bugün, prof. dr. osman latifoğlu doktorum, gazi ünivertesinin hocası fakat devlette yapmıyo ameliyat.. çok memnunum doktorumdan hiç ağrım sızım olmadı çok şükür, dayak yemiş gibide şişmedim öle:3:

Merhaba kuparacan ben de Osman hocaya 40 gün önce ameliyat oldum, hocamızın eli çok Hafiftir ağrı sizi benim de olmamıştı, sevindim Osman hocaya ameliyat olan birini burada görmeye gecmis olsun

:1:

Merhaba kuparacan ben de Osman hocaya 40 gün önce ameliyat oldum, hocamızın eli çok Hafiftir ağrı sizi benim de olmamıştı, sevindim Osman hocaya ameliyat olan birini burada görmeye gecmis olsun

Teşekkür ederim canım, senin nasıl oldu burnun, istediğin sonucu almışsındır umarım, ben biraz sabırsızım bian önce şişler insin sonucu göriim istiyorum ama kabacası bile hoş görünüyo bakalım..

Teşekkür ederim canım, senin nasıl oldu burnun, istediğin sonucu almışsındır umarım, ben biraz sabırsızım bian önce şişler insin sonucu göriim istiyorum ama kabacası bile hoş görünüyo bakalım..

Canım ben su an için memnunun burnumdan sabırsızlık bende de var ama burun sabır gerektiriyor benim sisliklerim tamamen inmedi hala özellikle sag tarafta yogun

Canım ben su an için memnunun burnumdan sabırsızlık bende de var ama burun sabır gerektiriyor benim sisliklerim tamamen inmedi hala özellikle sag tarafta yogun

uff şişlikler uzun sürüyoda şu gülüşüm bi düzelse.. nefes alma durumun düzelmiştir ama dımı? ben problem yaşıyorumda:(

uff şişlikler uzun sürüyoda şu gülüşüm bi düzelse.. nefes alma durumun düzelmiştir ama dımı? ben problem yaşıyorumda:(

Ahhh o gülüşün yapayliği insanı sınır ediyo di mı üzülme ama düzeliyor zamanla o botoksluymussun gibi olan görüntü nefes almam son günlerde çok çok daha iyi sık sık temizlemek lazım senin ici de çok şiştir henüz zamanı var düzelecek inşallah hepsi merak etme

Ahhh o gülüşün yapayliği insanı sınır ediyo di mı üzülme ama düzeliyor zamanla o botoksluymussun gibi olan görüntü nefes almam son günlerde çok çok daha iyi sık sık temizlemek lazım senin ici de çok şiştir henüz zamanı var düzelecek inşallah hepsi merak etme

umarım gerçekten düzelir zamanla. Gerçekten çok yapay duruyor çünkü :( sanki burnun ucunu biri makasla kesmiş gibi oluyor gülünce

evet şiş yaa bide iltihaplandı şimdi doktorumla görüüştüm antibiyotik başla dedi bakalım :5:

Back
X