- 25 Mart 2015
- 640
- 337
- 103
- Konu Sahibi Gul receli
-
Amiiiin Allah razi olsun canim benim..Rabbim şafî ismiyle şifa versin inşallah annenize ve tüm hastalara. .
Diğer gruplarda paylasirsaniz daha çok kişi görecektir canım,her duamda anneniz olacak inşallahAminn Allah'ım sizinde en zor zamanınızda Hızır Aleyhisselamla müjdelendirsin inşallah Allah razı olsun ikinizdende..Ne kadar cok dua toplayabilirsek o kadar cok etkili olur.Lütfen dualarinizi eksik etmeyin nolur her ettiginiz du icin bende sizlere dua ediyorum..Lütfen yardimci olun kadinlar klubu uyeleri..
Nereye mesela canim ?Diğer gruplarda paylasirsaniz daha çok kişi görecektir canım,her duamda anneniz olacak inşallah
Allah razi olsun canim Allah seninde ne istedigin diledigin varsa en güzelini en hayirlisini versin inşaallah..Canim annen ici de bende 1 kenzul ars 1000 ya safi cektim ins allah en kisa surede ya safi hurmetine sifa verir
Amiin..Allah sizden razi olsun Allah dilediginiz istediginiz ne varsa hayirlisiyla tez vakitte kabul etsin inşallah..Kenzül Arş duasını anneniz için okudum. Allah annenizi size bağışlasın inşallah. Tez zamanda iyilik haberlerini alın.
Arkadaş paylaşmış canımNereye mesela canim ?
Sizlerde paylasir misiniz ne kadar cok dagilirsa o kadar iyi cok tesekkur ederim paylasanlara en cokta derdimi beni hic tanımadan sorgusuzca paylasanlara..Allah hepinizden razi olsunArkadaş paylaşmış canım
Allah razi olsun Allah gonlunuzden ne geciyorsa ne dilerseniz hayirlisiyla kabul etsin insallah.Rabbim sizlere caresiz dert vermesinCanım Allah Annenizi size bağışlasın Allah sifa versin tez vakit guzel haberler alın Annen için KENZUL ARŞ okudum
Amin amin canimm.Allah sizlerden razı olsun benim duama ortak oldunuz inşallah Rabbim tum sikintilarinizi gidersin caresiz dert vermesin..canım çok geçmiş olsun hemen okuyorum inşallah anneciğin bir an önce şifa bulsun Allah onu size bağışlasın .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?