kızlar aptamil milumil kulanan varmı ben kullanıyom

eşim iki gün önce aldı ama aptamil 4.ay yazıyor sanırım üzerinde annemlere bıraktım tam bakmadım.. sanırım o dediğinden olabilir...

benimki doğduundan beri milumil yiyor. milumil 1. şimde 2 ye geçtim. ambalajı değişmiş aptamil milumil olmuş. evet doyurucu bir mama tavsiye ederim. ayrıca milumil 1 de omega3 ve omega 6 var. beyin gelişimi için önemli.

arkadaşlar benim kullandığım aptamil 4.ay içinmiş...ne olacak yani atıcam mı şimdi...kullanamam ki..kimse de yok verebileceğim..Ah kocacım ahh...keşke doktorumuza danışarak alsaymışız

ridacığım ben biraz erken geçtim 2 ye problem olmaz sanırım. ama seninki anne sütü alıyor. benimki sıkılmıştır aynı mamadan ööö geldi kızıma istersen bi dr una sor ama

bende aptamil 1weriyorum kızıma milumilin daha şekerli olduğunu söylediler annesütünü istemiyomuş milumilden sonra diye aptamil werdim zaten az emiyo bide iyice mamaya alışıp bırakmasın diye.memnunum hem de kakası bazen problem oluyodu ama 2 buçuk gün yapmadığı oluyodu mesela ama alıştı artık her gün yapıyo çok şükür:nazar:

Haid gözünaydin canim o iştahdan bizim cimcimeyede yollayin kurudu yavrummmmmm ağlama krizleri yine başlaı aynı senin mink gibi yani çıldırıyor durduramıyorum yine battaniyede sallandımı susuyor ama kiminle sallayacağım o da tartışılır..............

kıyamam vallaq bende mattaniyeyle sallıyarak durduruyomm cok yorgunum 3saat uykuyla ayaktayıım valla:bbo:
Haid gözünaydin canim o iştahdan bizim cimcimeyede yollayin kurudu yavrummmmmm ağlama krizleri yine başlaı aynı senin mink gibi yani çıldırıyor durduramıyorum yine battaniyede sallandımı susuyor ama kiminle sallayacağım o da tartışılır..............

cnm anlamadım milumilmi kof yaoıyomuş yoksa QUOTE=kardelennnn;3677221]aslında nestlenin guigozunu da çok ii diyolar
görümcem iki çocuğunu da onunla besledi...hem o kof şişliği yapmıyomuş....
[/QUOTE]

Aptamili kızım sevmedi bende SMA Gold aldım,anne sütüne en yakın olduğunu söylüyorlar ama!kızım şimdilik yiyor..gerçi bazen yiyor bazen yemiyor..

ben emziriyorum halen ama 1 ay sonra işe baslayacam ve ne verecem bilmiyorum aslında alısması icin simdiden biraz mama vermek istıyorum bakalım doktor ne diyecek

aptamil ve milumil kof şiişmanlık yaptığını bnde duydum bnde aptamil 1 kullanıyorum bu konuyla ilgili milupaya mail attım nişasta ile ilgili yazmıştım aynen şu cevap geldi : 'Nurten hanım merhaba, Mama içinde bulunan nişasta çok minik bir miktarda vardır, amaçta doyuruculuk sağlasın diyedir. Bir miktar kullanımına standartlar izin veriyor, sizin bahsettiğiniz nişasta ile direk olarak yapılan muhallebilerdir.'

çoğu kişi aptamilin içindeki nişastaya takılmış kalmış birde iyi yandan bakmak lazım yeni aptamil ve milumilde başka mamalarda olmayan çok yararlı maddeler var ama yinede çoğu kişi aptamili vee milumili çok kötülüyor

ridacığım ben biraz erken geçtim 2 ye problem olmaz sanırım. ama seninki anne sütü alıyor. benimki sıkılmıştır aynı mamadan ööö geldi kızıma istersen bi dr una sor ama

merhaba bende bu mamaya gecmeyı dusunuom benım bebegım ılk preaptamıl kullandı kabızlıgından dolayı bebelaca gectık amaıcım rahat etmedı aptamıldekı vıtamın mıneral olmadıgını dusundugumden bebelacda aptamıl conformıle gectım 3 4 gun kullandım sadece kabızlıgına ıyı geldı ama bebısım bu mamaya gecelı ınanılmaz derecede huysuzlastı mamada acı bı tat oldugu ıcın zor alıyodu hep aglıyodu bebelaca gerı gectım ama aynı sıkayetlermz devm edıyo mamayı ıctıkten sonra aglıyo bende doyurucu oldugunu duydum mılumılın pekı kabız ypıyomu aptamıl1 mı mılumıl1 mı hangısını onerırsınız hangısı daha iii bebegım 3.5 aylık hoscakalın...

bende aptamıl1 kullanıyorum ama bızde cok gaz yapıyor oğlum 3aylık oldu gececıgıne attı sankı hipp e gececm cok tavsıye edıyorlar

Arkadaşlar bende 4.aydan sonra ara sıra verdim aptamilden.Kızım şimdi 6 aylık emmeyi bıraktı ve çok iştahsız.Sürekli aptamil veriyorum ama kof şişmalık falan nerdeee.6aylık 7 kilo.Bugün milumil aldım akşam yedirdim onu da pek içmedi belki alışamamıştır.Birkaç gün deneyeyim işe yararsa yazarım.Bi de iştahsız bebekler için havuç tohumu diyorlar siteye yazanlardan baya fayda görenler var onu da deneyeceğim.Umarım iştahı açılır.

Back
X