Kızlar ara pembe leke neden gelir? Lğtfen bakın

helyumkiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2025
55
0
1
25
Kızlar regl günüm normalde 7 eylüldü, reglime 1 hafta kala leke geldi. Bu leke de pembemsi peçeteye sildikçe geliyordu. Ben yerleşme kanaması olabilir dedim. Sonra erken testi yaptım negatif çıktı. Bunda da bir şey yok. Lakin benim anlamadığım neden böyle bir leke geldi. Bu ilk kez olmuyor. Ben bunu 2 kez daha yaşadım. Ayrıca hastalığımda şöyle oldu yine leke geldi kırmızı akmıyor ama akıyor. Çok yoğun değil, hatta ped kullanmaya gerek bile yok. Bu ay neden böyle oldu yardımcı olur musunuz?

Belki de şuan adet sandığınız yerleşmedir kırmızı değilse ihtimali var bildiğim kadarıyla birkaç gün sonra tekrardan deneyin testi

Ara kanama da yaşamış olabılırsınız. 2 ay önce hayatımda ilk defa ara kanama yaşamıştım yerleşme kanaması frlan sanmıştım devamı gelmeyince .5 gün sürdü

Çatlayınca hamile kalma riski srtıyor mu? Kusura bakma yeni evliyim bilmiyorum
Yumurta çatladığında spermle buluşunca gebelik oluşuyor ama tabiki her defasında olacak diye bişey yok aylarca deneyip olmama ihtimali de çok yani yumurtlama günlerini değerlendirirsin ne zaman tutarsa artık

Kızlar regl günüm normalde 7 eylüldü, reglime 1 hafta kala leke geldi. Bu leke de pembemsi peçeteye sildikçe geliyordu. Ben yerleşme kanaması olabilir dedim. Sonra erken testi yaptım negatif çıktı. Bunda da bir şey yok. Lakin benim anlamadığım neden böyle bir leke geldi. Bu ilk kez olmuyor. Ben bunu 2 kez daha yaşadım. Ayrıca hastalığımda şöyle oldu yine leke geldi kırmızı akmıyor ama akıyor. Çok yoğun değil, hatta ped kullanmaya gerek bile yok. Bu ay neden böyle oldu yardımcı olur musunuz?
Bunun bir çok sebebi olabilir erken adet, yerleşme veya mantar gibi birde daha öncede oldu demişsiniz acaba mantar enfeksiyonu geciriyormusunuz ara ara oluyormu

Back
X