13.haftada bacak arasında çıkıntı görüldü bende görmüştüm gerçekten erkek olabilir dedi doktor
ikili testte de önce kız denildi sonra erkek dedi
en son 14 haftalıkken gittim yüzde doksan kız denildi
bende anlamadım
Benim 12+3 te kız dedi doktorum daha sonra baktırmadım şimdilik benim değil ama çevremde değişen çok olduu:) arkadaşımın 8 ay a kadar erkek deiler son ay da kız olduğu söylendi sonuç kız:) kuzenimin 7 ay a kadar kız dediler 7 ay dan sonra erkek olduğu anlaşıldı:) bi arkadaşımın da 3-4 aylıkken erkek dediler 4.5 ay dan sonra kız olduğu anlaşıldı:) tıp bu konuda çaresiz:):):):):)
benim 12+3 te kız dedi doktorum daha sonra baktırmadım şimdilik benim değil ama çevremde değişen çok olduu:) arkadaşımın 8 ay a kadar erkek deiler son ay da kız olduğu söylendi sonuç kız:) kuzenimin 7 ay a kadar kız dediler 7 ay dan sonra erkek olduğu anlaşıldı:) bi arkadaşımın da 3-4 aylıkken erkek dediler 4.5 ay dan sonra kız olduğu anlaşıldı:) tıp bu konuda çaresiz:):):):):)
13.haftada bacak arasında çıkıntı görüldü bende görmüştüm gerçekten erkek olabilir dedi doktor
ikili testte de önce kız denildi sonra erkek dedi
en son 14 haftalıkken gittim yüzde doksan kız denildi
bende anlamadım
Bana önce erkek dendi sonra kız sonra erkek en son kız denildi20. Haftamda. Hala her gittiğimde sorarım eminmisiniz diye
Odası herşeyi pes pembe Allah gönlüme göre verdi prensesim olucak inşallah