Kızlar aranızda ilk adımı atıp mutlu olan var mı? :)

ThinkinPinky

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2012
488
128
31
Yani hoslanılan erkeğe mesaj atmak sosyal medya üzerinden vs gibi tabi durup dururken degil biraz etkileşim olduktan sonra aranızda (gülümseme olur selamlasma olur) çok merak ettim:KK68: Genelde erkek atmalı adım deriz ama çevremde örnekleri var kızın ilişkiyi baslattıgı ne düşünüyorsunuz:KK37:

Ben baslattım.ben konustum. Ben cok aşığım dedim.Cok buyuk problemler vardı arada bu ilişkinin olmamasını gerektiren. O da hep bunları koydu önüme. Günlerce gecelerce konustuk nasıl aşılır nasıl düZelir. Ben direndim herturlu adımı atanda hep bendim. Tabi iyi analiz etmek gerekir karaısaki adam bu mücadeleye değermi? Benimki değerdi. Sonuc: hiç pişman olmadım.hiç pişman etmedi. Zafer benim. Hep sen bizim hayatımızın mimarısın der.Su an yanımda evimde bebeğimin babası olcak. Hatta Ders calısmaktan nefret eden su an oturmus master bitirmek için deli gibi ders calısıyo yanımda:) du bi sıkıyım yanaklarınıda geliyim:)

Ben baslattım.ben konustum. Ben cok aşığım dedim.Cok buyuk problemler vardı arada bu ilişkinin olmamasını gerektiren. O da hep bunları koydu önüme. Günlerce gecelerce konustuk nasıl aşılır nasıl düZelir. Ben direndim herturlu adımı atanda hep bendim. Tabi iyi analiz etmek gerekir karaısaki adam bu mücadeleye değermi? Benimki değerdi. Sonuc: hiç pişman olmadım.hiç pişman etmedi. Zafer benim. Hep sen bizim hayatımızın mimarısın der.Su an yanımda evimde bebeğimin babası olcak. Hatta Ders calısmaktan nefret eden su an oturmus master bitirmek için deli gibi ders calısıyo yanımda:) du bi sıkıyım yanaklarınıda geliyim:)

Maşallah size :KK68::KK68:

Peki tanışıyor muydunuz başlattım dediğiniz tanışma mı :KK54:

İlk adimi ben attim.
Yanlis anlamazsan telefon numarani verir misin yazdim faceden:KK53: o da geceleri arayip sapiklik yapmicaksan vereyim yazmis:KK70:
Ben hic pisman degilim ilk adimi attigim icin, yine olsa yine yaparim:KK23:
Hahaha müthiş :KK45::KK53:

Peki samimiyetiniz var mıydı arada ? Yada tanışmıyordunuz ama onun sizden hoşlandığınızı düşünüyor muydunuz:KK60:

Maşallah size :KK68::KK68:

Peki tanışıyor muydunuz başlattım dediğiniz tanışma mı :KK54:
Yok aynı unıversite ortamındaydık sıradan bı meraba meraba ilişkisiydi. Ben her halini tavrinı gizliden giZliye izlerdim hep. O yuzden dedim değermi iyi analiz etmek gerekiyo diye. Tanısmak gibi ilk adımlarıda kadınların atmıs olması gayet medeni gelir bana. Tanısmak görüşmek isteyebilirsin baktın ters geldi görüşmeyi kesmekte senin elinde. Hiç haz etmiyorum öyle ayy kadın dediğin ağır olur bırak o gelsin tanışşın muhabbwtlerinden. Tanısma adımı, flört adımı gururu yere sermez. Erkwğin il adımları attığı ama sonradan kadını adam yerne koymadığı bi ilişki çok daha gurur kırıcı:KK66:

Yok aynı unıversite ortamındaydık sıradan bı meraba meraba ilişkisiydi. Ben her halini tavrinı gizliden giZliye izlerdim hep. O yuzden dedim değermi iyi analiz etmek gerekiyo diye. Tanısmak gibi ilk adımlarıda kadınların atmıs olması gayet medeni gelir bana. Tanısmak görüşmek isteyebilirsin baktın ters geldi görüşmeyi kesmekte senin elinde. Hiç haz etmiyorum öyle ayy kadın dediğin ağır olur bırak o gelsin tanışşın muhabbwtlerinden. Tanısma adımı, flört adımı gururu yere sermez. Erkwğin il adımları attığı ama sonradan kadını adam yerne koymadığı bi ilişki çok daha gurur kırıcı:KK66:

Aynen benim durumum
Sadece merhaba merhaba durumundayız :)
Arkadaşlarım o atsın bişey yapma diyor veya "hoşlansa idi o gelirdi" belki adamın tecrübesi yok bilmiyor, ne olacak? Mesela yani
Çok haklısınız gerçektn uzun süredir bunu düşünüyorum yani bunda utanılacak ne var hoşlanmışım,ayıp mı?
Tabi sizin için olumlu olmuş ama eğer ben adım attıktan sonra ondan net bir adım gelmez ise kalbim kırılabilir ondan cesaret edemiyorum sanırım

Aynen benim durumum
Sadece merhaba merhaba durumundayız :)
Arkadaşlarım o atsın bişey yapma diyor veya "hoşlansa idi o gelirdi" belki adamın tecrübesi yok bilmiyor, ne olacak? Mesela yani
Çok haklısınız gerçektn uzun süredir bunu düşünüyorum yani bunda utanılacak ne var hoşlanmışım,ayıp mı?
Tabi sizin için olumlu olmuş ama eğer ben adım attıktan sonra ondan net bir adım gelmez ise kalbim kırılabilir ondan cesaret edemiyorum sanırım
Tatlı bi risk tatlı bi telaş bence. Olumlu bi yanıt gelmeZse kısa süreli olacak bi kalp acısı mı? Yoksa ömür boyu acaba biZden iyi bişeyler cıkarmydıki sorusunu kendinize sorup durmanz mı? Ben ilk şıkkı tercih ettim. Özgüvenli olmKla gurursuz olmak arasında çok ince bi çizgi var. Ayrıca adam gelmeye cekinebilir, belki haklıda. Ben böyle konustugumda bana turk kızlarını kucumsuyosun diye yorum yapanlar olmus ama öyle bi kız profılımız varki adam hoslanıyorum dese sanki cinsel tacize ugramıs gibi bi afralar tafralar tripler noldum delisi olmalar fln.. Haklılar cekınmekte:)

direk konuşma bence
bir adım at ama ilgili görünerek
inan daha sağlam oluyor
bu arkadaşlar istisna yukarıda yazanlar
genel itibariyle kadını cepte gören erkek de çok maalesef
o yüzden adım at ama daha net olmayan şekilde bence sen bir şey yap gerisini o düşünsün gibisinden:)

direk konuşma bence
inan daha sağlam oluyor
o yüzden adım at ama daha net olmayan şekilde bence sen bir şey yap gerisini o düşünsün gibisinden:)

Yok hayır direk konuşmam tabiki hani bi anda ben senden hoşlanıyorum falan diyemem zaten ben:oops: Normal bi mesaj atmayı düşündüm okul hakkında vs
Sizin dediğiniz nasıl bi adım?:)

direk konuşma bence
inan daha sağlam oluyor
Cok haklısın. İsrarla vurguladıgım karsındakini iyi analiz et lafının sebebi bu. Karakter yoksunu adamda cok ne yaZıkki. Ve bunu sezdiği halde ama nabıyııım sevıyoroom diyen kızlarımızda cok. Umarım iyi olur herşey.

Hahaha müthiş :KK45::KK53:

Peki samimiyetiniz var mıydı arada ? Yada tanışmıyordunuz ama onun sizden hoşlandığınızı düşünüyor muydunuz:KK60:
Yok yeni tanismistik, arkadas araciligiyla. Hoslandigini hic dusunmedim. İlk tanistik face uzerinden, ama sevgili amacli degildi. Arkadasimin facesine o girmis, ben arkadasimla konusmak isterken, ben o degilim dedi. Oyle basladi sohbet. Sonra kendisinden ekledi beni. Ondan sonra iki hafta gecti konusmadik, tabi ben o ara sapik gibi fotograflarina baktim her gun:KK53: baktim ses seda yok, ben devreye girdim. Belki ben adim atmasam hic olmayacakti. Nasip iste.

Tatlı bi risk tatlı bi telaş bence. Olumlu bi yanıt gelmeZse kısa süreli olacak bi kalp acısı mı? Yoksa ömür boyu acaba biZden iyi bişeyler cıkarmydıki sorusunu kendinize sorup durmanz mı? Ben ilk şıkkı tercih ettim. Özgüvenli olmKla gurursuz olmak arasında çok ince bi çizgi var. Ayrıca adam gelmeye cekinebilir, belki haklıda. Ben böyle konustugumda bana turk kızlarını kucumsuyosun diye yorum yapanlar olmus ama öyle bi kız profılımız varki adam hoslanıyorum dese sanki cinsel tacize ugramıs gibi bi afralar tafralar tripler noldum delisi olmalar fln.. Haklılar cekınmekte:)
Benim de ilki olur belki bisure kafaya takarim ama sonra unuturum cubku hoslaniyorum ama asik degilim diye dusunuyorum:oops: Cesaretimi toplarsam biseyler yapicam insallah:KK8:

Şöyle ki ilk adım denemez ama ilk potu ben kırdığım için eşim ona aşık olduğumu anlamıştı

Bana sizinle tiyatroya gitmek isterim ama siz kabul etmezsiniz diye korkuyorum demişti bende o heyecan ve panikle aa deli misin ben sana hastayım zaten deyip yüz yılın rezilligini yasamistim:KK70:

Ilk adımı atmış gibi oldum yani

14 yıl abi dedigim kisiyi sevdim.uzaktan.diyemedim.essek degil anlamiyormu dedim.simdi nisanli dugunu olcak bazen diyirum iyikide dememisim kaderi baskasina yaziliymis diye zaten olmayacakti
Ama bazende keske soyleseydim bilseydi belki ozaman whatsappa resimlerini atip durmazdi belki canim yaniyorrr

Yok hayır direk konuşmam tabiki hani bi anda ben senden hoşlanıyorum falan diyemem zaten ben:oops: Normal bi mesaj atmayı düşündüm okul hakkında vs
Sizin dediğiniz nasıl bi adım?:)
aynen o tarz bir adım:KK70:
önce arkadaş olursunuz sonra bakışlarınızdan filan anlar odun değilse :KK70:
çünkü kadınlar bence mimiklerinden bile belli ediyor :KK53::KK53:

Şöyle ki ilk adım denemez ama ilk potu ben kırdığım için eşim ona aşık olduğumu anlamıştı

Bana sizinle tiyatroya gitmek isterim ama siz kabul etmezsiniz diye korkuyorum demişti bende o heyecan ve panikle aa deli misin ben sana hastayım zaten deyip yüz yılın rezilligini yasamistim:KK70:

Ilk adımı atmış gibi oldum yani
ay alemsin he :KK9::KK9:

X