- 10 Eylül 2017
- 1.582
- 2.653
- 133
- Konu Sahibi Sibeloztas
Yani elimizde olsa doğururuz ama rabbim vermeyince napabiliriz bunu bilmeyen cahil insan cok her insan patır patır kedi gibi doğuramıyor malesefHaklısın ha deyince olmuyo tabi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani elimizde olsa doğururuz ama rabbim vermeyince napabiliriz bunu bilmeyen cahil insan cok her insan patır patır kedi gibi doğuramıyor malesefHaklısın ha deyince olmuyo tabi![]()
Cok da takmamak gerek ya hersey allahtan kimi dogurur atar kimi bulamaz arar allahin isiYani elimizde olsa doğururuz ama rabbim vermeyince napabiliriz bunu bilmeyen cahil insan cok her insan patır patır kedi gibi doğuramıyor malesef
Aynen canım herşeyin hayırlısı hayırlı zamandaCok da takmamak gerek ya hersey allahtan kimi dogurur atar kimi bulamaz arar allahin isi
Kac yillik evlisinAynen canım herşeyin hayırlısı hayırlı zamanda
4 yıl olucakKac yillik evlisin
İnsallah tez zamanda gelir bebekler herkese dirlik duzen versin allah4 yıl olucak
Amin canım aminİnsallah tez zamanda gelir bebekler herkese dirlik duzen versin allah
2.5 cm le 2 kez hamile kaldım düşük yaptım cnmKizlar hamile kalanlar perdeniz kaç cm di?
Bende mart ayında perde ameliyatı oldum ayrıca sağ tüp alındı 5 ay oldu nerdeyse hiç hamile kalamadım ben![]()
Çok üzüldüm canım peki aldırdın mi perdeyi ?2.5 cm le 2 kez hamile kaldım düşük yaptım cnm
Evet Eylül ayında oldum 2.5 cm perdeye derin tabanlı septum diyorlar yani büyüktü sanırım benimki 2. Düşükten sonda oldum ameliyat sebep o mu bilmiyorm şuan tabi başka bi sebepte olabilirÇok üzüldüm canım peki aldırdın mi perdeyi ?
Benimde 2.5 cm di mart ayında aldırdım tekrar hamile kalamadım diye başka doktora gittim perdemin hepsini almamış diye tekrar oldum geçen ay ben hiç hamile kalamadımEvet Eylül ayında oldum 2.5 cm perdeye derin tabanlı septum diyorlar yani büyüktü sanırım benimki 2. Düşükten sonda oldum ameliyat sebep o mu bilmiyorm şuan tabi başka bi sebepte olabilir
Yaaa ben doktora gidemiyorum şuan korkudan fobim oldu resmen ameliyat psikolojisi çok zor tam alamamış ne demek ya doktolardan nefret ettim artık umarım benimkinin tamamını almıştır tekrar o masaya yatmak istemiyorum çok bunaldımBenimde 2.5 cm di mart ayında aldırdım tekrar hamile kalamadım diye başka doktora gittim perdemin hepsini almamış diye tekrar oldum geçen ay ben hiç hamile kalamadım
Perdeyle hamile kalmaman daha hayırlıdır belki diğer testlerini yaptırdın mı eşinleBenimde 2.5 cm di mart ayında aldırdım tekrar hamile kalamadım diye başka doktora gittim perdemin hepsini almamış diye tekrar oldum geçen ay ben hiç hamile kalamadım
Ben duyduğumda cok kötü oldum o kadar para verdim ona mi yanayım almamış hepsini ona mi yanayım tekrar oldum canım yana yana ağlaya ağlaya uyuttularYaaa ben doktora gidemiyorum şuan korkudan fobim oldu resmen ameliyat psikolojisi çok zor tam alamamış ne demek ya doktolardan nefret ettim artık umarım benimkinin tamamını almıştır tekrar o masaya yatmak istemiyorum çok bunaldım
Şükür canım eşimde spermiyogram verdi toplamda 4 5 kez verdi hepside ıyi cıktıPerdeyle hamile kalmaman daha hayırlıdır belki diğer testlerini yaptırdın mı eşinle
Kıyamam çok üzüldüm Allah yardımcımız olsunBen duyduğumda cok kötü oldum o kadar para verdim ona mi yanayım almamış hepsini ona mi yanayım tekrar oldum canım yana yana ağlaya ağlaya uyuttular![]()
Amin amin şimdi ilâçlarım var onlar bitince doktora gidicem bakalm ne diyecekKıyamam çok üzüldüm Allah yardımcımız olsun![]()
Geçmiş olsun. Hangi Dr a yaptırmıstınız.Ben duyduğumda cok kötü oldum o kadar para verdim ona mi yanayım almamış hepsini ona mi yanayım tekrar oldum canım yana yana ağlaya ağlaya uyuttular![]()
Emre gürckaya canımGeçmiş olsun. Hangi Dr a yaptırmıstınız.