Aşılama Kızlar aşılama yapılırken kanama ve ağrısı olanlar oldumu sonuç ne oldu.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Slm bu benim ikinci aşılamadı ilkinde kanamam olmadı ikincisinde kanama oldu ve birazda canım yandı öyle olunca ümidim kırıldı doktor normal bazan böyle oluyor dedi ama bilemiyorum benim yaşadıklarımı yaşayan ve bebeği olan varmı kızlar aranızda

canım allahtan umıt kesılmezmıs sana yardımı olurmu bılmem bazen hersey ılaclarla olmuyo bır ablanın 15 sene cocukları olmamıs ve kocası bosanmak ıcın mahkemeye vermıs ve tam hakımın bosayacagı zaman kadın bayılmıs kalmıs ve hamıle oldugu ortaya cıkmıs bunun sebebıde kadın kocasından habersız ıncır kuru yemıs sende denesen sadece 40 gun kullanıyorsun 2 kılo ıncıre 1 kılo zeytın yagı douyosun bır hafta yada 10 gun beklektıkten sonra her sabah ac karnına bırer ıncır seklınde yemıs ve bu ıncırler bıttıkten sonrada hamıle kalmıs umarım allah kucagını bebesız bırakmasın :emir_bebek:

Benimde ilk aşılamam oldu kanamam ve ağrım oldu üzerinden 18 gün gectikten sonra lekelenme oldu 1 gun boyunca ve su an adet kanamasi gibi oluyor yani beta hcg 0.31 çıktı tutmadı yani :(

Back