hayırlı olsun adına sevindim tanımıyorum ama.. inş eşimede nasip olur bizede dua et ne olur...
kaç puanla atandın
ömss 70 puanla atndım cnm önlisans mezunuyum
canım hayırlı olsun benmde eşim atandı içişleri bakanlığına bende bilmiorum ama sadece hayırlı olsun diyim dedim..
TAPU VE KADASTRO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ istanbul bakırköye atandım gerekli belgeleri nerde yayınlar arkadaşlar neyapmam lazım bundan sonraki süreçte bilgi verimiisiniz birde Bakırköy Tapu Müdürlüğünde çalısıcam dimi birde ben aramam gerekirse Tapu ve Kadastro Genel Mdrl - [Resmi Web Sitesi] burayımı arayacağım belgeler burdanmı yayınlacak aramam gerekirse Bakırköy Tapu Müdürlüğümü arayacağım yoksa verdiğim linkte yerimi arkadaşlar yardım edermisiniz
canım benim eşim 76 küsür puanla niğde valiliğine veri hazırlama ve kontrol işletmeni olarak atandı önlisans işletme mezunu oda[/
senide tebrik ederim ozaman iyi niğdeye gitme cesareti gösterdin valla helal
kızlar tşk ederim yorumlarınız için darısı size atanan eşlerinizide tebrik ederim ben cuma günü gönderdim belgelerimi kargoyla salı günü arayacağım geldimi diye dua edin kızlar bana bir sorun çıkıcak diye korkuyorum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?