kızlar atandım tatlı derdim var bakarmısınız:=)

sebboyyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2009
1.381
5
116
İstanbul
TAPU VE KADASTRO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ istanbul bakırköye atandım gerekli belgeleri nerde yayınlar arkadaşlar neyapmam lazım bundan sonraki süreçte bilgi verimiisiniz birde Bakırköy Tapu Müdürlüğünde çalısıcam dimi birde ben aramam gerekirse Tapu ve Kadastro Genel Mdrl - [Resmi Web Sitesi] burayımı arayacağım belgeler burdanmı yayınlacak aramam gerekirse Bakırköy Tapu Müdürlüğümü arayacağım yoksa verdiğim linkte yerimi arkadaşlar yardım edermisiniz

hayırlı olsun adına sevindim tanımıyorum ama.. inş eşimede nasip olur bizede dua et ne olur...

kaç puanla atandın

canım hayırlı olsun benmde eşim atandı içişleri bakanlığına bende bilmiorum ama sadece hayırlı olsun diyim dedim..

Tapu kadastro nun sitesinde evraklar yayınlanır.İstersen arayabilirsin de kurumu.

Hayırlı olsun bu ara.Umarım bende atanırım.Benim gibi bekleyen bir çok insan da inş.

hayırlı olsun canım..tapu kadastronun kendi sitesinden bulabilirsin gerekli evraklar..darışı başımıza inşallah :85:

sebboyum hayırlı uğurlu olsun çok sevindim senin adına....
sınavlardaki heyacanın ve stresin atama sonrasına da yansımış :)
telaş yapma yavaş yavaş ilerler yoluna girer...
bu pimpirikliği nasıl alıcaz senin üzerinden bilmem valla
senin yerinde olsam panikleyeceğime şükür eder ohhh bi güzel uyku çekerdim...hadi hayırlısı olsun bakalım...dileyenlere de nasip etsin diye dualarını esirgeme tatlım...

Konu hakkında hiç fikrim yok.
Tebrik etmek için yazıyorum.
Çok sevindim adınıza.
Negüzel istediğiniz işe atanmanız.
İnşAllah hakkınızda hayırlı olur.

hayırlı olsun arkadaşım. 7 ay önce göreve başlayan ve 8.5 ay öncesinde bu duyguları yaşamış biri olarak sorunu cevaplamaya çalışayım.
panik yapma öncelikle. keyfini çıkar.
tapu kadastronun resmi sitesinden evrakları yayınlayacaklar. istenen belgeleri nereye göndermeniz gerektiğini de orda belirtecekler.
ardından evrakları tamamlayıp verilen tarihler içinde göndereceksiniz ve stresli bekleyiş başlayacak.
sonra genel müdürlüğü arayacaksınız evraklarım imzadan çıktımı bi eksik varmı diye. onlar seni hep erteleyecekler
sen inatla yılmadan her gün arayacaksın:) internette türlü şehir efsaneleri okuyacaksın yok şu gün açıklanır yok bugün imzadan çıkar diye. sonra bi gün yine arayacaksın heyecanla, imzadan çıktı postaya verdik diyecekler. sana tebligat gelecek. tebligatta kazandığın kurum ve bilgileri yer alıyor. sen tebligatı aldığın andan itibaren 15 gün içinde görev yerine gidip başlayacaksın.tabi tebligatı beklemeden imzadan çıktı sözünü duyduğunuzda da gidip başlayabilirsiniz. tabi bu söylediklerim kaldığın şehirden başka şehirde bi yeri kazandıysan.aynı şehirse o zaman süre daha az 3 gün.

bu süreç 1-1,5 ay arasında değişir.
tekrar hayırlı uğurlu olsun..

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar çok tşk ederım bu arada ben ömss sınavıyla atandım açılımı özürlü memur seçme sınavı TKGM burdan yayınlanır kızlar dimi belgeler

Canımmm. İnanmıyorum. Hayırlı olsun. Çok çok sevindim. Bigün yolum düşerse uğrarım yanına.
Tekrar hayırlı olsun

canım benim eşim 76 küsür puanla niğde valiliğine veri hazırlama ve kontrol işletmeni olarak atandı önlisans işletme mezunu oda

Şebboycum tebrikler
Gazeldüştübağlara arkadaşımızın dediği gibi yine streslisin ve heyecanlısın kuzum, sakin ol tadını çıkar
ohh sefan olsun

zaten eşimin kendsi niğdeli ve burda yaşıyoruz ben hataylıyım alıştık sayılır artık napalım..

kızlar tşk ederim yorumlarınız için darısı size atanan eşlerinizide tebrik ederim ben cuma günü gönderdim belgelerimi kargoyla salı günü arayacağım geldimi diye dua edin kızlar bana bir sorun çıkıcak diye korkuyorum valla

Canım benim , hayırlı olsun . Nasıl sevindim anlatamam senin adına .

Telaş yapma sakın , herşey için sana yol gösterecek birileri mutlaka bulunur . Sormaktan çekinme yeter ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…