• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar ayakkabı hakkında bi bakarmısınız??

bakırköyde butikler var güzel aslında oralarda da bulunabilir fiyatlarıda uygun canım.ben elleden biraz kazıklanmışım sanki :D ama dışardan alınca sıcak astarı olmuyo orjinal deri olmuyo vs diye böyle tercih ettim ama bakırköydeki butiklerde çok var çizmeler.

greyder den aldim. Ici yunlu, duz taban. Ayakkabinin alti kaymayi engelliyor. Sekli de cok guzel ama resim bulamadim.

Eki Görüntüle 585200
Umarım eklenmiştir. Ben bu tarz şeyleri seviyorum bacağı tam saracak şekilde. Bu kış ayağımdan çıkmaz artık. Aynı yerden 4-5 sene önce de kısa ama bu tarzda bir bot almıştım. Tüm kışlar ayağımdaydı bu seneye kadar, eşim artık yeter dedi de verdim.
çok şıkmış gerçekten, rengide çok hoşmuş...bende bu tarzlardan istiyorum...resim için teşekkür ederim canım ama ben istanbulda değilim malesef...
ama modeller kafamda netleştikten sonra bu tarzları bulurum sanki...
önceden dolaşırken raflara gööz atıp çıkıyordum mağazadan..şimdi bu model olanları tek tek denerim ayağıma..

ne alırsanız alın greyder denen çöp markaya bulaşmayın.tüz taban içi yünlü deri bot aldım 3 aya varmadan taban kısmından enine yarılmayı başardı..verdiğim paraya içim acıyor..marka adına aldanmayın,ayakkabının görüntüsü güzel ,kalitesi tırt..

kızlar çizmemi aldım sonunda, söz vermiştim alınca eklicem diye...
fikir veren arkadaşlarıma teşekkürler....biraz tuzlu oldu ama içime sindi sonunda...:) fiyatı 119.90

$271220121578.webp

kızlar çizmemi aldım sonunda, söz vermiştim alınca eklicem diye...
fikir veren arkadaşlarıma teşekkürler....biraz tuzlu oldu ama içime sindi sonunda...:) fiyatı 119.90

Eki Görüntüle 590082

Çok hoş canım çok beğendim rengide güzelmiş kalıbıda tam olmuş istediğin gibi güle güle kullan o sitelerden birinden mi aldın başka bir yerden mi güle güle kullan :)

Çok hoş canım çok beğendim rengide güzelmiş kalıbıda tam olmuş istediğin gibi güle güle kullan o sitelerden birinden mi aldın başka bir yerden mi güle güle kullan :)

o sitelere çok bakındım canım ama cesaret edemedim açıkçası...benim huyum ya illa elleycem yoklayacam :)
birde malum ayakkabı yani rahat olmadı mı giyilmez...açıkçası o yüzden gidip dükkanları dolaştım eşimle...geçen seferde dolaşmıştık aynı yerleri ama o zamanlar kafamda bişey yoktu ve bakınıp duruyordum, şimdi kafamda belirince sizin sayenizde satıcıya söyledim oda modelleri çıkardı :) içinden beğendim aldım işte.. çok teşekkür ederim tekrardan sanada canım...uğraştın baya benimle, hakkını helel et..

Back
X