kızlar ayna kızlık zarı bakar mısınız acil

dkmdkd

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2025
5
2
1
21
kızlar ben şiödi ayna ile vajına girişine baktım böyle nohut büyüklüğünde pembe bir yapı var alta kısmında böyle boşluk var içi siyah ordan beyaz sıvı geliyor ortadaki nohut büyüklüğündeki yapı kızlık zarı mı yoksa kızlık zarı daha da mı geri de

Kızlık zarı dediğimiz şey vajinayı çevreleyen ince bi zar yapı. Tamamen kapalı bile olmuyor ortasında açıklık oluyor öyle bakarak nasıl keşfediceksiniz anlamadım ama gördüğünüz şeyler vajinanın iç duvarları olabilir. Beyaz sıvı da doğal olarak akıntınız.

Ben hayrete düşüyorum ya, nasıl aklınıza geliyor, nelerle uğraşıyorsunuz, bunlar nasıl kafalar, gencecik beyinlerin durumu böyleysee....

Ben oradaki aynayim, o kizlik zari degil, vajinanizin ic duvarlari, oldugu gibi gordum.

kızlar ben şiödi ayna ile vajına girişine baktım böyle nohut büyüklüğünde pembe bir yapı var alta kısmında böyle boşluk var içi siyah ordan beyaz sıvı geliyor ortadaki nohut büyüklüğündeki yapı kızlık zarı mı yoksa kızlık zarı daha da mı geri de
Kızlık zarı gözle görülür bir yapı değildir gördüğünüz vajşnanın giriş kısmı olabilir

Back
X