Kızlar ayrılmakla doğru mu yaptım?

Asyaarma

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2019
70
12
3
26
Günaydın kızlar.Sevgilimle aramdaki sorunlardan daha önce de bahsetmiştim.Tekrar etmem gerekirse yaklaşık beş aydır birlikteyiz ve kendisiyle ilişkimiz nereden baksanız mesajdan ibaretti.Ayda bir kere buluşuyorduk falan.Ben de istiyordum ki etrafımdaki diğer çiftler gibi vakit geçirelim bir şeyler yapalım bunlar çok büyük istekler mi.Bunu ona defalarca söyledim hep evet haklısın dikkat edeceğim diyor ama değişen bir şey olmuyordu.Görüştüğümüz zamanlarda da bunu buraya yazmam ne kadar doğru bilmiyorum ama seks yapıyorduk .Mesajlara saatler sonra dönüyordu.Saatlerden kastım bir iki değil altı yedi saat.Çevresindeki arkadaşları bana yazdığında rahatsız olmuyor beni serbest bırakıyordu.Ve geçen gün biraz huylandım.Çünkü bana günaydın yazmıştı ben de cevap verdim günaydın diye ve saatler oldu cevap yok.Bir baktım çevrimici ama bana yazmıyor.Sürekli çevrimiçiymiş de benim haberim yokmuş ben de hep çalışıyor diye düşünürdüm.Bana yazsa da en son yazıyor.O gün tartıştık işte bana dedi ki seni kırmak istemiyorum kırarsan toparlayamazsın dedi.İmalarda bulundu ve bu tepkileri verme sebebimin ona olan duygularım olduğunu söyleyince bana iyi oyuncusun benim gibi dedi.Sonra bunları yarin konuşuruzbarkadaş gelecek ben çıkıyorum dedi ama yine sürekli çevrimiçiydi.Ve ben ona sana güvenmiyorum dediğim için özür diledim önemli değil işlerim var ayağına yattı ve biz iki gündür naber nasılsın dışında konuşmadįk.Ben gece bu şartlarda devam etmek istemiyorum bitirelim diye bir mesaj attım ve tek cevabı olur oldu.Kızlar sadece şunu soracağįm ayrılmam fazlasıyla doğru çünkü bana istediğim en basit ilgiyi bile vermiyor.Ama hayatında başka biri varsa diye düşünmek beni yıpratıyor.Ya da acaba fazla mı üzerine gittim sabretsem düzelir miydi diye düşünmrk.Ama kendisi sorunları konuşmayı hep erteliyor kendimi hayatında fazlalık gibi hissediyordum.

Üzgünüm ama senin bi ilişkin yok. Afedersin ama adam için sizin ilişki fuckbody yani buluş seviş ayrıl. Sen iyi oyuncusun derken bunu kastetmis yani hayırdır bulusuyoruz sevisiyoruz gidiyoruz ne duygusu demis resmen. Bence sevgilim falan diye kendini kandırma. O senin sevgilin olmamış hic

Ben öyle sanmışım kendisi sevgiliyiz dediği için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…