Çocuk Hastalıkları kızlar bactrim şurup kullanan var mı

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

kraljulien

Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2015
250
84
35
Selam kızlar akşam acildeydik kızımın kusması devam edince hemen gittik bu arada memleketteyim neyse doktora durumu izah ettim idrar tahlili istedi ve idrar yolu enfeksiyonu çıktı tam da tahmin ettiğim gibi bactrim adlı antibakteriyel bi şurup verdi kızım daha sekiz aylık verdim acaba etkili olur mu enfeksiyon geçer mi istanbula gittiğimde kendi doktoruna da kontrole götürecem umarım o zamana kadar geçer bactrim kullanan anneler var mı faydasını gördünüz mü

kızınızın doktorunu arayıp ilacı söyleyip bilgi alın ilave birşey söyleyebilir bence.geçmiş olsun acil şifalar kuzuya.

kızınızın doktorunu arayıp ilacı söyleyip bilgi alın ilave birşey söyleyebilir bence.geçmiş olsun acil şifalar kuzuya.
Aradım bugün çok yoğundu görüşemedim ilave derken bactrimin yanında ağrı kesici ve ateş düşürücü verdi doktor fakat ateşi yok ağrısı olsa ağladı herhalde

Aradım bugün çok yoğundu görüşemedim ilave derken bactrimin yanında ağrı kesici ve ateş düşürücü verdi doktor fakat ateşi yok ağrısı olsa ağladı herhalde
8 aylık küçük benim kızımda 11 aylık böyle bir şey yaşamadık şükür ama ben doktoru yoğunda olsa sekretere not bırakıp kesin dönüş alıyorum tam konuya hakim olmadığım için bir şey diyemiyeceğim geçmiş olsun eğer gittiğiniz doktorada güveniyorsanız eksiksiz verin ilaçlarını derim.

İlaç tavsiyeleri konusunda çokça şikayet alıyoruz.

Lütfen sitenin bu veya herhangi bölümünde bitkisel dahil hiçbir ilaç tavsiyesinde bulunmayınız.
Unutmayınız, ilaçlar eş, dost, ahbap önerisiyle kullanılmaz, arkadaşınıza doktor tarafından reçete edilmiş ilaç sizde ciddi sağlık sorunlarına ve yan etkilere sebep olabilir.

Doktora danışmadan kullanacağınız her ilaç sağlığınızı riske sokacaktır.

İlaçlarla ilgili konu açmak yasak.

X