Kızlar bakabilir misiniz? Hamilemiyim?

00peri95

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2022
184
287
23
30
Merhaba kızlar ben yeni üye oldum. İnşallah bana yardımcı olursunuz 😊 adet günüme 2 gün kadı ben dayanamadım erken gebelik testi yaptım böyle bir sonuç çıktı.. Bu arada 2 haftadır sanki gaz sancım varmış gibi alt karnımda bir şişlik vardı hatta bağırsak düzensizliği diye düşündüm.. Bir haftadırda hafif beslenmeme rağmen mide yanmalarım oldu. Bir kaç gündür göğüslerimde ağrı var fakat dikkat etmesem hiç farketmezdim genelde de gögğs ağrım pek olmaz. Eşimle bebek istiyoruz ve ilk defa bu ay korunmasız denedik 1.ayda hemen olur mu bilemedim.. Birde üstüne test silik çıkınca biraz şüphe ettim. Siz ne dersiniz? Testi böyle silik çıkıp hamile olduğunu veya olmadığını öğrenenler var mı?

IMG_20220209_142528.webp

Merhaba kızlar ben yeni üye oldum. İnşallah bana yardımcı olursunuz 😊 adet günüme 2 gün kadı ben dayanamadım erken gebelik testi yaptım böyle bir sonuç çıktı.. Bu arada 2 haftadır sanki gaz sancım varmış gibi alt karnımda bir şişlik vardı hatta bağırsak düzensizliği diye düşündüm.. Bir haftadırda hafif beslenmeme rağmen mide yanmalarım oldu. Bir kaç gündür göğüslerimde ağrı var fakat dikkat etmesem hiç farketmezdim genelde de gögğs ağrım pek olmaz. Eşimle bebek istiyoruz ve ilk defa bu ay korunmasız denedik 1.ayda hemen olur mu bilemedim.. Birde üstüne test silik çıkınca biraz şüphe ettim. Siz ne dersiniz? Testi böyle silik çıkıp hamile olduğunu veya olmadığını öğrenenler var mı?

Eki Görüntüle 3003647
Bence de bu teste gore hamilesiniz kan verip takip edebilirsiniz b hcgyi.

Eki Görüntüle 3003647
Hamilesiniz ama tamamen öğrenmek için kan testi yapın derim belirtileriniz nelerdi

Sabah kan testi sonuçlarını alacağım inşallah.. Aslında yukarıda yazdığım gibi çok fazla belirtim olmadı diyebilirim. İlişki sonrası karnımda garip bi ağrı vardı ilk defa korunmamıştık bu yüzden spermlerim bana alerji yaptığını falan düşündüm bir kaç gün 😂 karnımın alt kısmında şişlik ve sertlik vardı. 2 haftadır da baya gaz var.. Son birkaç gündür mide yanması yaşıyorum fakat aşırı şiddetli değil.. Ayrıyeten idrarımda bir değişiklik olmadı koyulaşmadı yada köpük köpük olmadı ona çok dikkat etmiştim.. Kabızda olmadım ama bağırsakların biraz düzensizdi.. Şuanda da psikolojik olabilir sanki adet olacakmışım gibi ara ara kasılma yada adet ağrısı gibi ağrılar giriyor fakat hafif düzeyde.. Yani gebelik planlamasam üşüttüm heralde falan derim 😊 Gögüslerimde de çok ciddi bir belirti yok üstüne yatında biraz rahatsızlık veriyor o kadar.. Umarım yardımcı olabilmişimdir.. Sabahtan beri şok içindeyim yani çok ciddi düzeyde bir belirtim yok ama bakalım ne olacak😊 Sonuç belli olur olmaz buraya yazacağım hayırlısı diyelim 😊
Hamilesiniz ama tamamen öğrenmek için kan testi yapın derim belirtileriniz nelerdi

Tebrikler :) 2 günde bir kan verip artışa bakın sağlıkla gelsin inşallah 1 hafta 10 gün sonra doktora gidip keseyi görürsünüz :)

Sağlık ocağında, kadın doğumcuya gidin kalp atışını duyana kadar burada bir işlem yapmıyoruz dediler.. Acaba kan testi yaparlar mı her hafta? Bu arada acilde yapıyorlar mı beta testini? Çok teşekkürler bu arada 😇😇

Allah herkesin istediğini versin inşallah belirtiler içinde benimde mide yanmam ve baş dönmesi var 3 gün sonra regl günüm bizde bekliyoruz inşallah herkez güzel olur herkez icin

Allah herkesin istediğini versin inşallah belirtiler içinde benimde mide yanmam ve baş dönmesi var 3 gün sonra regl günüm bizde bekliyoruz inşallah herkez güzel olur herkez icin
Amin inşallah 😇😇 bu arada benimde biraz baş dönmem başladı yani sağa sola çevirirken bir an görüntü bulanıyormuş gibi oluyor 😊

Erken gebelik testi yaptınız mı sizde? Birde en son ne zaman adet olmuştunuz? Eğer sizde de gebelik varsa aynı zamanlara geliyoruz gibi 😊

Erken gebelik testi yaptınız mı sizde? Birde en son ne zaman adet olmuştunuz? Eğer sizde de gebelik varsa aynı zamanlara geliyoruz gibi 😊
Yok yapmadım adetim geçerse öyle normal test yapmayı düşünüyorum geçen ay yaptığımda boşa yapmış oldum bide fiyat olarak gerçekten pahalo

Back
X