kizlar bakabilir misiniz?

hayatyasam1212

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2014
94
27
48
Kizlar mrb 19 aralikta dr gittim ve 6+3 haftalik hamile oldugumu aile ikiz olup olmadigini sordu iki kese gorundu birinde kalp atisi ve bebek vardi digerinde birsey goremedi duyamadi iki kese var ama digerinin ici kan dedi su an tek gebelik diyelim dedi myom var o yuzden 10 gun tedbir amacli yat dedi ilac verdi 30 aralik gel kalp atisi icin dedi sizce ikiz olabilir mi fotografa bir bakabilir misiniz?

1419354903939.webp

Benim ilk basta bu sekildeydi dr bana da ikincisi kan pihtisi olabilir dedi.iki hafta sonra gittigimde kucuk kesedede bebek ve kalp atisi vardi.o yuzden beklemek lazm.foto benzer old.icin attim.bebekte olabilir pihtida ;)

Benim ilk basta bu sekildeydi dr bana da ikincisi kan pihtisi olabilir dedi.iki hafta sonra gittigimde kucuk kesedede bebek ve kalp atisi vardi.o yuzden beklemek lazm.foto benzer old.icin attim.bebekte olabilir pihtida :KK66:
cok tesekkur ederim cvbin icin benim icimde bir umut ikinci bebegi gorecegim diye geciyordu hep ama kendimi inandirmak istemedim buna uzulurum daha sonra diye.ilgilendigin icin cok tesekkur ederim en azindan yuzum guldu :)

bilgim, tecrübem yok ama
inşallah 2 tanedir minikleriniz... demek için geldim
benim de hayalimdir hep ikizlere anne olmak
kalbiniz ne söylüyorsa öyle olsun inşallah ...sağlıkla da alın kucağınıza dilerim

bilgim, tecrübem yok ama
inşallah 2 tanedir minikleriniz... demek için geldim
benim de hayalimdir hep ikizlere anne olmak
kalbiniz ne söylüyorsa öyle olsun inşallah ...sağlıkla da alın kucağınıza dilerim
cnm iyiki geldin hosgeldin cok tesekkur ederim boyle yorumlar mutlu ediyor destek veriyor bana 10 gun yatmam lazim 5 gun oldu ama yatmaktan moralim cok bozuktu iyi geldiniz :)

Canım benimde öyleydi iki kese gözüktü.Biri kanama alanı olabilir dedi doktorum.1 hafta sonra gittim kesenin birinde bebişim oluşmuş kalbi atıyordu,diğer kese büyümüş ama boştu.1 hafta sonra yine gittiğimizde o kesede dolmuş kalbi atıyordu minik yaramazımın hamd olsun Rabbime :) 10 gün sonra gittiğinde miniğin sürprizini görürsün inşaAllah :)

Aralarinda cok fark var demisti 6 haftalikken duyduk gecen hafta gittigimde küçüğünün kalbini duyamadik böyle durumda olan var mi
Canim ben 4+2 de gittim tek kese 5+2 de oldu iki kese ve birinde kalp atışı sonra 7+5 te gittim.iki kese iki bebek iki kalp Dr bana da küçük olan için net konuşmayalım 3 ay dolmadan kaybolabilirler dedi çünkü aralarında 1 hafta fark vardi ama şükür iki bebişte icerde kocaman oldular hala aralarında ki fark 1 hafta ;) ;)

Canım benimde öyleydi iki kese gözüktü.Biri kanama alanı olabilir dedi doktorum.1 hafta sonra gittim kesenin birinde bebişim oluşmuş kalbi atıyordu,diğer kese büyümüş ama boştu.1 hafta sonra yine gittiğimizde o kesede dolmuş kalbi atıyordu minik yaramazımın hamd olsun Rabbime :) 10 gün sonra gittiğinde miniğin sürprizini görürsün inşaAllah :)
icim kipir kipir oldu ya cok tesekkur ederim cok istiyorum ve senindediklerin cok cok mutlu etti insallah allahin izniyle kucaklarimiza aliriz :)

Back
X