Kizlar bakabilirmisiniz?

serenayj

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2015
24
7
Kizlar sizi birkac sorum olucak yardimci olabilirseniz cok sevinirim ..2 hafta once meme protesi kondu suan cok kucuk geliyolar odemim hic kalmadi sanirim bundan daha fazla kuculme yasarmiyim? Birde goguslerim cok ayrik ne zaman sutyen takip birlestirebilirim cunku suan hic hareket etmiyorlar . Sonuncu olarakta masaja ne zaman baslamaliyimm?

Canım bende ıkı hafta oldu amelyat olalı hala ayrık hala yana baakıyor bu normal ha la sert daha çok yolumuz var..bende aynı durumdayım inecek ve küçülecek dıyorum şişken böyle dunden berı aglıyorum esım karıstı benımkıne dıkkat cekmıcek dedı..ama küçük işte..sen boy kilo nasıl 350 cc yaktırmıson sanırım..ah keske bende 350 cc taktırsaydım bari o kadarda uyarılar okudum burda ama işte eşim den korktum

evet öne çıkık duruyo ya rahatsız oluyorum minyon tipliyim dikkat çekiyo ve sert yani 250 olsa daha rahat ederdim damla mentor high profil sert ve ağır oluyo gerçekten

Canım bende ıkı hafta oldu amelyat olalı hala ayrık hala yana baakıyor bu normal ha la sert daha çok yolumuz var..bende aynı durumdayım inecek ve küçülecek dıyorum şişken böyle dunden berı aglıyorum esım karıstı benımkıne dıkkat cekmıcek dedı..ama küçük işte..sen boy kilo nasıl 350 cc yaktırmıson sanırım..ah keske bende 350 cc taktırsaydım bari o kadarda uyarılar okudum burda ama işte eşim den korktum
Canim 175 benim boyum 58 kilo omuzlarimda genis yani baya yapiliyim ben cok dedim doktoruma 400 ccddn az istemiyorum dedim basta bi yasin kucuk dedi sonra kabul etti ama ameliyatta daha genisini almadigini bunun ideal oldugunu soyledi bana cok kucuk gelyor hayalimdeki gogusler bunlar degil acikcasi ama eski hallerini dusunup mutlu oluyorum sıkma sende canini eminim belli sure sonra alisiriz

Benim gorme imkanim varmi acaba? Birdd kac takildi size
Genelde mesaj sayısı az olan ve kendi fotoğrafını paylaşmayan üyelere güvenlik açısından albümümü açmıyorum maalesef.. Daha önce erkek üye problemi yaşadık, yanlış anlamayın lütfen.. 325 cc yuvarlak high profile benim..

Gerçi ben fotoğrafları kaldırdım eşim sisinip duruyordu paylasmiyorsun di mi diye en sonunda yakalayacak diye kaldırdım ama seni izlemeye aldım yine de Tikkabilla bayadır lafliyoruz merak ettim açıkçası benim baya yumuşadı 3 ay oldu ama hala silikon oldugunu yatarken elledigimde anlıyorum çok diri olduğu için yani öyle doğal meme kıvamına da gelmedi tam ayaktayken güzel gerçi yumuşaklığı ama çatal yok bende o kadar bitişik olmadı ve o kadar yumuşak değil çatal olacak kadar zamanla sutyenlerle birlesiyorlar mi

Gerçi ben fotoğrafları kaldırdım eşim sisinip duruyordu paylasmiyorsun di mi diye en sonunda yakalayacak diye kaldırdım ama seni izlemeye aldım yine de Tikkabilla bayadır lafliyoruz merak ettim açıkçası benim baya yumuşadı 3 ay oldu ama hala silikon oldugunu yatarken elledigimde anlıyorum çok diri olduğu için yani öyle doğal meme kıvamına da gelmedi tam ayaktayken güzel gerçi yumuşaklığı ama çatal yok bende o kadar bitişik olmadı ve o kadar yumuşak değil çatal olacak kadar zamanla sutyenlerle birlesiyorlar mi
Canım seni ne zamandır görüyorum, izlemeye aldım. Son yüklediğim fotoğraf yan yatarkenki.. Her fotoğrafın başlığında kaç aylık olduğu yazıyor. Benim şu an yumuşacık, içinde asla bir şey var gibi ele gelmiyor. Her şekle rahatça giriyor. 3 ay daha erken, en az 6 ay beklemen gerekir, 6 aydan sonra bile büyük farklar oluyor.

Canım seni ne zamandır görüyorum, izlemeye aldım. Son yüklediğim fotoğraf yan yatarkenki.. Her fotoğrafın başlığında kaç aylık olduğu yazıyor. Benim şu an yumuşacık, içinde asla bir şey var gibi ele gelmiyor. Her şekle rahatça giriyor. 3 ay daha erken, en az 6 ay beklemen gerekir, 6 aydan sonra bile büyük farklar oluyor.
Benıde alırmısın cok merak ediyoırum arkadasım

Sütyenle birleştirmek için en az 6 ay beklemek mi lazım yani :KK43:

X