Kızlar bakar mısınız, 2. çizgiyi gören var mı?

tulay24

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2008
565
5
96
İstanbul
arkadaşlar transferımın 9.günü test yaptım bakarmısınız.....

Eklentiler

• $Fotoğraf-0064.webp
    $Fotoğraf-0064.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 92
Tatlım ben göremedim ama belirtmek isterimki benim günüme 3 gün kala test yapmıştım önce çok silik çıktı yarım saat sonra çok net çıktı.Dilerim hamilesindir canım.

canım ya sanki ilkinde var gibi.ama ikincisinde yok gibi.yalnız ikinciye d,ikkatli bakınca ilkinin yanında çok derinde var gibi.adetin kaç gün geçti canım test yaptınn

sanki var ikinci çizgi birazdaha sonra iyice belli oluyo varsa eger kaç dak sonra resim çektin

pardon ya zaten yazmıssın 9 gün sonra transfer diye.ben ikisinde de gördüm ama ikincisi çok daha silik herhalde kan testinde daha belirgin cıkar.yada 1 kaç gün daha bekle tekrar yap ayy ya inşallah vardır canımm

teşekkür ederim kızlar işallah 2.test 8.gün yapıldı 1.bugun yaptım 30dk.snra falan resımlerini çektım şimdi canım sıkıldıeve gelen hemşire de yok göxükmüyo normal biride yapsa aynı çıkar dıyo bakalım şimdi hamıleık ıhtımalı 0 olan birine yaptırıp karşılıastırcam arık bakalım...

ilkinde sanki var gibi, ancak ikincisinde o kadar net değil. yarın kan testi yaptır bence . En garantisi o

ben de ilkinde gördüm ikincisinde göremedim ..
9. gün ise normal , benim 11. gün öyle çıkmıştı test çubuğunda ..
inşallah hamilesindir , çünkü biliyosun çatlatma iğnesi hcg hormonu içerdiği ve vücutta uzun süre salınımına devam ettiği için bazen yanıltıcı olabiliyor .. o yüzden en iyisi 12. gün bhcg testi yaptırmak a.s
ptesi güzel haberlerini duyarız inşallah canım :1hug:

bende 1 de gördüm ikide göremedim ama içimden hamiş olduğun geçiyor evet evet gör bak hamiş haberini alacağız inşallah arkadaşım

Ben herikisindede silik çizgiyi gördüm ama kan testi en garantili sonuctur. Sabah uyandığında ilk idrarınla yaptığın testte daha net çıkar şekercim bence yarın sabah uyandığında yap bakalım sonuç daha net okunur. Seni sabırsız seniiii...

işallah kızlar bakalım sende dikkat et kendine salı günü net sonuç bellı olucak işallah yrn.kan testi yaptırsammı diye düşünüyorum sizce???

arkadaşlar bişey sorucam tüp bebek yaptırdıktan sonra yani transferden sonra normal hayatınıza devam ediyormusunuz yoksa yatıyormusunuz sürekli cvp verin lütfen

arkadaşlar bişey sorucam tüp bebek yaptırdıktan sonra yani transferden sonra normal hayatınıza devam ediyormusunuz yoksa yatıyormusunuz sürekli cvp verin lütfen[/QUOT

Ben hiç yatmadım normal hayatıma devam ediyorum bugün transferden sonraki 9. günüm

arkadaşlar bişey sorucam tüp bebek yaptırdıktan sonra yani transferden sonra normal hayatınıza devam ediyormusunuz yoksa yatıyormusunuz sürekli cvp verin lütfen

canim bende hic yatmadim ve normal hayatimda nasilsam o zamanda öyle davrandim ve suan 5 hafdalik hamileyim.ALLAH herkeze nasip etsin

ama çevremden duyduğuma göre ve bende 3 tüp bebek denemesi geçiren biri olarak bana yataktan kalmakyı yasaklamışlardı drum normal hayatına dönebilirsin demişti ama kaldırmadılar evdekiler yataktan aslında bu bunalım yaratıyor tşkler cvp verdiğin için senin ilk denemen mi ?

ama çevremden duyduğuma göre ve bende 3 tüp bebek denemesi geçiren biri olarak bana yataktan kalmakyı yasaklamışlardı drum normal hayatına dönebilirsin demişti ama kaldırmadılar evdekiler yataktan aslında bu bunalım yaratıyor tşkler cvp verdiğin için senin ilk denemen mi ?

benim ilk dememde tutdu cok sükür... ama yasada bagli eyer yas 30 altindaysa yatirmiyolar 30 üstüyse yatiriyorlar ben öyle düydüm.ama ben DR kesinlikle yatirmadi eyer yatarsam tehlike olur dediler ve ben transfer günü bol bol yürüdüm DR demisdi bende uyguladim...

Back
X