Kızlar bakar mısınız, 2. çizgiyi gören var mı?

inşallah gerçektede hamilesindir ebnde ilkinde gördüm

bende 1 de gördüm ikide göremedim ama içimden hamiş olduğun geçiyor evet evet gör bak hamiş haberini alacağız inşallah arkadaşım

kızlar arkadaşlarının yönlendirilmesiyle 5 dk önce test yaptım tek çizgi sizce tutmadımı bugün trasferin 8.günü
tülay canım seninde perşembe transfer edilmedimin eğer öyle ise tarnfer 8

evet canım perşembe yapıldı ben perşembeyide sayıyorum saymamam mı? lazım ozman 8.gün oluyo teste güvenme net değildircanım önemli olan beta hcg yaptrsammı diye düşünüyorum yrn

Canım saymayacaksın 8. Gün bugün. Canım bekleyelim salı günü yaptıralım....benimde 2.çizgi silikkkk

Bebiş İstiyoruz ve Tülay24 kızlar benımde bugün 9. günüm geçen hafta perşembe transferım oldu sabah test yaptım tek çizgi ama içimde haylen hamılesın diyor bişii benceüçüz yada ikiz gebeliklerde test 9. günde çıkıyor belkı bızlerın bebeği tektır olamazmı o zaman zaten çıkmasına ımkan yok bence tekrarlamayın test günümüzü bekleyelım ınşallah sonuda hayırlı olur hepimiz bebeğimize kavuşuruz

sedayıldız sağol canım . 3 ümüzünde perşembe yapılmış. ve 8.gün oluyor canım ilk gün sayılmıyor.. canım eminim hepimiz hamişiz...

bebiş istiyoruz sevındım bekletmen lazm 15 dk.bekletıyorum ben 4 tane test yaptm hepsi aynı sabah ac karnına ılk idrarla yapın bide daha net çıkıyor.Bir arkadaş çatlatma iğnesinden dolayı hcg vücutta var olablr demiş odda dğru en garantisi arkadaslar kantesti işallah hepimiz salı günü güzel haberleri verriz birbirimize.......

resimde ilkinde silik çizgi belirgin çıkmış umarım hamilesindir ben az özce test yaptım benimde 8. günüm ama tek çizgi çıktı.

mrb kzılar sevgililer günününz kutlu olsun buarada ofert cnm.kan testi en önemlisi düşünme hiç pozitif ol güzel haberleri paylascaz umarım buarada benım hç olmamştı bugun kahverengi kanama gibi bişey oldu merak ettm birazdan gene test yapıcam beklemek zoooor........

kızlarrrrr gebelik formu altında hamilelik belirtileri formu oradanda pozitif test sonuçları resimleri var bakın ltf.çünkü oradaki bir arkadaş süper resimler gösteriyor...oraya göre ben ve tülay hamileee

mrb kzılar sevgililer günününz kutlu olsun buarada ofert cnm.kan testi en önemlisi düşünme hiç pozitif ol güzel haberleri paylascaz umarım buarada benım hç olmamştı bugun kahverengi kanama gibi bişey oldu merak ettm birazdan gene test yapıcam beklemek zoooor........

selam canım naptın yaptınmı test merak ettim seni.

işallah bebiş istiyoruz bakalım salı günü öğrencez banada öyle geliyo ama kısmet
açelyacığım test yaptım gene aynı çıktı canım benım bakalım salı günü işallah iii haberler veririz ........

Back
X