• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bakar mısınız acil

Arkadaşlar ben yeni ovulasyon testini başlamıştım 28'da pik olduğunu gördüm 29 da çatladığını gördüm ve adetime 5 gün kaldı yine bugün ovulasyon testi deneyeyim dedim acaba bu neye işaret yine mi yumurtluyorum yardımcı olur musunuz çok sevinirim böyle bir şeyle karşılaşan var mı
Hamile olabilir misin acaba bir test yap istersen.

Ay inşallah canım hamilesindir.
Bazen böyle sanki göğüs içindeki damarlar karincalaniyor.
Aynen öyle bide sol kasığımda çok batma var yani bu dolgunluk var gibi bide akıntımfa devam ediyor dün böyle bir olay da yaşadım birden canım tost çekmeye başladı yediğimde birden bulantı yaşadım

Bilmiyorum ki canım adetime 5 gün var daha ya yarın yada cuma günü yapcam bide yapsam negatifi görünce çok üzülüyorum o yüzden
Evet şu an yapınca gebelik testi çok çok silik çıkıyor bekleyin bence ovülasyonla takip edin daha umut verici oluyor, içime doğdu bence hamilesinşz :))

Aynen öyle bide sol kasığımda çok batma var yani bu dolgunluk var gibi bide akıntımfa devam ediyor dün böyle bir olay da yaşadım birden canım tost çekmeye başladı yediğimde birden bulantı yaşadım
🙏🏼🙏🏼🙏🏼 İnşallah canım duam seninle.
Güzel haberler alalım
Başka bende belirti yok suanlık.

Evet şu an yapınca gebelik testi çok çok silik çıkıyor bekleyin bence ovülasyonla takip edin daha umut verici oluyor, içime doğdu bence hamilesinşz :))
Benim içime de doğmuş Ben de kendi kendime diyorum hamileyim bilmiyorum İnşallah öyledir yine yarın ovlasyon testi bir deneyeyim bakayım nasıl çıkıyor😂😂

🙏🏼🙏🏼🙏🏼 İnşallah canım duam seninle.
Güzel haberler alalım
Başka bende belirti yok suanlık.
İnşallah canım ya Allah herkesin gönlüne göre verir İnşallah benim de dualarım seninle İnşallah en kısa zamanda bebeğini kucağına alırsın

Benimde böyle olmuştu hamileyim şu an 9 haftalık. 5 gün kala böyle çıktı afet günü yaptım t çizgisi daha koyuydu adete kadar tekrarlayın bence
Ya ben bugün yine ovulasyon testi denedim bir bakar mısın

Eklentiler

• 17600187150918610141815478144768.webp
    17600187150918610141815478144768.webp
    51,2 KB · Görüntüleme: 9
Kızlar ben yine bugün ovulasyon testi denedim bakarmısinız adetime 4 kaldı

Eklentiler

• 17600188029122452750670344091565.webp
    17600188029122452750670344091565.webp
    95,2 KB · Görüntüleme: 5
Back
X