- 9 Nisan 2025
- 91
- 26
- 3
- 23
Pıhtılaşma varsa seni gebeliğe hazırlaması lazm onun içinde ecopirin kullandırtıyor daha sonra hamile kalınca da ona göre ilerleme söylüyor bana iğne kullanacaksın dedi mesela
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pıhtılaşma varsa seni gebeliğe hazırlaması lazm onun içinde ecopirin kullandırtıyor daha sonra hamile kalınca da ona göre ilerleme söylüyor bana iğne kullanacaksın dedi mesela
Ne demek canım testin silikleştiği zaman bile değerlendirAyy ben sadece piki ve pik oncesini değerlendirdim ve dediğiniz günleri geçirdim sağlık olsun çok teşekkür ederim
spermler vücutta 2-3 gün kalıyor diyolar. Denk gelmiş olma ihtimalleri de var. Siz bir daha pik öncesi pik ve pik sonrası olarak değerlendirinAyy ben sadece piki ve pik oncesini değerlendirdim ve dediğiniz günleri geçirdim sağlık olsun çok teşekkür ederim
Merhaba canım erken test yapıyo olabilir misin bazı telwfonlar çizgi varsada fotoğraf çekince net algılamıyor benmde oyle ben çizgiyi görüyorum fakat telefona gelmiyor anlamış değilim ama belirgin silikte olsa çizgiyi gördüm yani inşallah sennde öyledirKızlar ben mi hayal görüyorum çizgi var mı ?
Dpo 11
Hakkında hayırlısı olsun canım benim inşallah güzel sonuçlar alırsın ilk adet tarihin ne peki ona göre erkenmi geçmi bakalımİnşallah chat de sordum oda gördü 2 gün önce yaptığım testte yoktu çizgi biraz umutlandım
İnşallah vardır şeninde benimde
2 gün sonra awox ile bidaha yaparım E eylullllllllllll
İnşallah chat de sordum oda gördü 2 gün önce yaptığım testte yoktu çizgi biraz umutlandım
İnşallah vardır şeninde benimde
2 gün sonra awox ile bidaha yaparım E eylullllllllllll
Anladım canım, düzensiz yani adet günün en sonki adet başlangıcın 12 ağustos olduğuna göre bunun gösteriyor doktora göründün mü peki hiçE eylullllllllllll aslında en son ağustos 12 regl oldum ama çok hastalanmıştım aldığım antıbiyotiiğe bağladım bu ayıl 7 side akıntı takibimde yumurtlamaydı ona göre gidiyorum açıkçası dpo
Aslımda düzenli ilk kez böyle bişey olduAnladım canım, düzensiz yani adet günün en sonki adet başlangıcın 12 ağustos olduğuna göre bunun gösteriyor doktora göründün mü peki hiç
Doktora gitmeni tavsiye ederim canımAslımda düzenli ilk kez böyle bişey oldu
Cumaya aldım gideceğim inşallah siz Nezaman test yaptınız silik gördüm dediniz yaDoktora gitmeni tavsiye ederim canım
Ayın 15 ve bu sabah yaptım çizgi silik ama belirgindiCumaya aldım gideceğim inşallah siz Nezaman test yaptınız silik gördüm dediniz ya
Ayın 15 ve bu sabah yaptım çizgi silik ama belirgindi
Çok hafif bpembemsi ama dikkatli bakınca görünüyorduPeki 15 de kide belirgin miydi
Aiİn regl nekadar var
Çok hafif bpembemsi ama dikkatli bakınca görünüyordu
İnşaAllah ya sizinde olsun Allahın izniyle 20 sinde vermeyi düşünüyorum sonra 23 ü gibi doktor kontrolüne gitmeyi planladım bakalım hayırlısı olsun hakkımızdainşallah vardır kan testi bericek misiniz
Amin inşallah haberleşelimİnşaAllah ya sizinde olsun Allahın izniyle 20 sinde vermeyi düşünüyorum sonra 23 ü gibi doktor kontrolüne gitmeyi planladım bakalım hayırlısı olsun hakkımızda
Peki sen ne zman gitmeyi düşünüyorsun hastaneyeAmin inşallah haberleşelim