Kızlar bakar mısınız days doctor

useruseraaa

Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2025
293
36
13
21
Kızlar 3 gündür test yapıyorum awox silik çıkıyordu dük yaptığım awox daha belirgin çıktı elimde kalmadı bitti eczaneden aldım bugün sabah yapmak için days doctor vardı şuan baya belirgin dün akşam da days doctor yaptım ama bu kadar belli değildi silikti baya sizce yanıltıyor mu ya
image.webp
image.webp

Canım genelde bu Marka zaten yalancı pozitiflik falan veriyor yani tavsiyen buna güvenmemen awox pozitifse kesin vardir kaset test yapabilirsin veya varsa miratech alabilirsin
Bulamadım ki days doctor vardı eczanede bide bilmediğim bi marka vardı onu da aldım o bilmediğim markada silik çıktı yarın awox gelicek onla yaparım bidaha eğer çıkarsa kan veririm 4 gün var regl olmama

Yarın haber veririm inşallah vardır keşke awox bulabilsem eczanemizde var ama bugün nöbetçi değil şansıma 😂

Kız edoş benim dünden beri lekelenmem var ve hala bu şekilde devam ediyor normalde böyle lekelenme oldu mu ertesi gün benim sökülmem lazım daha bir şey olmadı Pede bile geçmiyor napcam ben😂😂
Canım doktora gitmen lazım benimde 2 aydır öyle oluyordu işte sökülmüyor bozuldu düzenimiz🥹

Back
X