Kızlar bakar mısınız lütfen... Hamilemiyim???

2. Çizgi silik çizgi adetimde geçeli 10 gün oluyor geçen haftalarda yaptım çizgi çıkmamıştı????
Benmde adetim 4 gn gectgnde idrar kan negatfdi 9.gn aksam ayni byle silik cikti 10.gn kanda 58 cikti gec dollenme olms smdi 30 haftann icndeyim hayrli olsn gebesin bi kan test yaptr

Canımmm ay çok heyecanlandım inşallah yaAa Allahım senin bebeğini de hayırla kucağına almayı nasip etsin inşallah:)

hayırlı olsun yüksek ihtimalle gebesiniz ne kadardır bekliyorsunuz?

Canımmm ay çok heyecanlandım inşallah yaAa Allahım senin bebeğini de hayırla kucağına almayı nasip etsin inşallah:)

Amin cnm insallah imkanin
Varsa aksam bi acile gidip kan testi yaptrblrsn ozelde de yapiolar ben meraktan aksamlari ck yaptrmistim bi satte falan ckio sonuc

Çok uzun süre olmadı aslında ama pko lu olduğum için hep bi korku var olucakmı diye inşallah da vardır çok teşekkür ediyorum:)

selam kızlarrr..
bende şuan adetim geçeli 4 gün oldu. yaklaşık 2 hafta oldu birlikte olalı eşimle.
şuan karın agrısı bel agrısı kasık agrısı var akıtım da var .. idrarda negatıf sonuç aldım. sizce hamilemiyimdir. çok istiyorum. ama eminde olamıyorum arkadaslarım hafta sonu 2. haftayı dolduracagımdan 2. hafta test yap dedıelr
yaşayan varmı bu nu ?

Kızlarr bugün sağlık ocağına gittim kan testi için değer 242 dedi ama sen cumartesi doktora git dedi tedirgin oldum yanlış giden bişi mi var acaba??? Değerin düşük biraz dedi:s

Kızlarr bugün sağlık ocağına gittim kan testi için değer 242 dedi ama sen cumartesi doktora git dedi tedirgin oldum yanlış giden bişi mi var acaba??? Değerin düşük biraz dedi:s

hamilemisin ? yani... resimdeki teste göre olamalısın çünkü bence normal hastaneye gıt saglıkocakları pek güvenilir olmayabilio

Hamilesin dedi ama en iyisi yarın doktor gideyim

ayy sevindim cnmm... git bakalım hayırlısııı nihalcim.. :) :)
canım senin belirtilerin varmıydı bende suan süpheliyimde ondan soruyorum..
bende suan gaz kasık agrısı arasıra gelen bas agrısı ve akıntı var migdede yanma hissim fln adetimde gectı hafta soınu bende kan testı icıın gidecegim

Canım ben adet olucam diye bekliodum göğüslerim ağrımaya başlamıştı midem her yemekten sonra bulanıyordu bende gastrit diye düşündüm bide sabahları aşırı aç kalkıyorum hala da:))) inşallah sende de olur canım hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…