Kızlar bakar mısınız lütfen resimli

morcagla

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2025
66
-35
3
Kozlar işaret koyduğum yerde çok silik bi çizgi mi var bana mı öyle geliyor bakar mısınız . Perşembe gününe ait bu fotoğraf. Hala adet olmadım 3 gün geçti.

Eklentiler

• IMG_9904.webp
    IMG_9904.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 170
Sabah ilk idrarla tekrar bir test yap istersen ya da kan testi ver.

Şuan ilk idrarımla yapamam ama şuan yapsam çıkar

tamam eczaneye gidip geliyorum hemen ahdhsh
Merhaba ben de frely erken gebelik testi ile öğrendim onla seneye bilirsin ilk idrar olmasına gerek yok onda çizgi var gibi duruyor hadi inşallah vardır

Kızlar çok heveslendim birde yukarıda 3 demişim ama 4 gün geçmiş inşallah hayırlısı olur bakalım🤗

Kızlar birkaç kişiye daha gösterdim ama onlar yok felan dediler ben görebiliyorum eşim de gördü ne hikmetse bide buraya atayım dedim

Kızlar birkaç kişiye daha gösterdim ama onlar yok felan dediler ben görebiliyorum eşim de gördü ne hikmetse bide buraya atayım dedim
Benim çizgi de baya silikti resimde pek belli olmuyordu eşime attım görmüyorum dedi eve geldi baktı varmış çizgi dedi hemen kan verdik 13 küsürdü 3 gün sonra verdim 80 di şuan adetim 4 gün geçti haftaya pazartesi tekrar gıdecem keseye Bakacaz inşallah 😇 allah sizlere de nasip etsin

Benim çizgi de baya silikti resimde pek belli olmuyordu eşime attım görmüyorum dedi eve geldi baktı varmış çizgi dedi hemen kan verdik 13 küsürdü 3 gün sonra verdim 80 di şuan adetim 4 gün geçti haftaya pazartesi tekrar gıdecem keseye Bakacaz inşallah 😇 allah sizlere de nasip etsin
Önceki Sizin yaşadığınız kimyasal mı oluyor acaba? İnşallah haber verirsiniz olur mu hayırlı haberler alalım inşallah

Back
X