Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Freely. 5 dk içinde çıktıBen gördüm gibi. Kaç dakika içinde çıktı ve markası nedir acaba?
Şuan ilk idrarımla yapamam ama şuan yapsam çıkar mı acabaSabah ilk idrarla tekrar bir test yap istersen ya da kan testi ver.
Yarın sabah yapabilirsin canım ama varsa şimdi de çıkar tabii ki. İstersen yapıp buraya at tekrar bir bakalım.Şuan ilk idrarımla yapamam ama şuan yapsam çıkar mı acaba
Şuan ilk idrarımla yapamam ama şuan yapsam çıkarSabah ilk idrarla tekrar bir test yap istersen ya da kan testi ver.
tamam eczaneye gidip geliyorum hemen ahdhshYarın sabah yapabilirsin canım ama varsa şimdi de çıkar tabii ki. İstersen yapıp buraya at tekrar bir bakalım.
Evet silik bir çizgi varKozlar işaret koyduğum yerde çok silik bi çizgi mi var bana mı öyle geliyor bakar mısınız . Perşembe gününe ait bu fotoğraf. Hala adet olmadım 3 gün geçti.
Bekliyoruzzzz seniŞuan ilk idrarımla yapamam ama şuan yapsam çıkar
tamam eczaneye gidip geliyorum hemen ahdhsh
Merhaba ben de frely erken gebelik testi ile öğrendim onla seneye bilirsin ilk idrar olmasına gerek yok onda çizgi var gibi duruyor hadi inşallah vardırŞuan ilk idrarımla yapamam ama şuan yapsam çıkar
tamam eczaneye gidip geliyorum hemen ahdhsh
Aaa öyle mi çok teşekkür ederimmMerhaba ben de frely erken gebelik testi ile öğrendim onla seneye bilirsin ilk idrar olmasına gerek yok onda çizgi var gibi duruyor hadi inşallah vardır
Rica ederim adet inde gecikmiş zaten ben adetten 4 gün önce öğrendimAaa öyle mi çok teşekkür ederimm
Benim çizgi de baya silikti resimde pek belli olmuyordu eşime attım görmüyorum dedi eve geldi baktı varmış çizgi dedi hemen kan verdik 13 küsürdü 3 gün sonra verdim 80 di şuan adetim 4 gün geçti haftaya pazartesi tekrar gıdecem keseye Bakacaz inşallahKızlar birkaç kişiye daha gösterdim ama onlar yok felan dediler ben görebiliyorum eşim de gördü ne hikmetse bide buraya atayım dedim
Tekrar bi test yap merak ettik hepimiz hayırlı haberini bekliyoruzKızlar birkaç kişiye daha gösterdim ama onlar yok felan dediler ben görebiliyorum eşim de gördü ne hikmetse bide buraya atayım dedim
Önceki Sizin yaşadığınız kimyasal mı oluyor acaba? İnşallah haber verirsiniz olur mu hayırlı haberler alalım inşallahBenim çizgi de baya silikti resimde pek belli olmuyordu eşime attım görmüyorum dedi eve geldi baktı varmış çizgi dedi hemen kan verdik 13 küsürdü 3 gün sonra verdim 80 di şuan adetim 4 gün geçti haftaya pazartesi tekrar gıdecem keseye Bakacaz inşallahallah sizlere de nasip etsin
Kaç dk bekleyim testi yaptıktan sonraHadi koş al testini merak ettim bekliyorum![]()