Kızlar bakar mısınız lütfen resimli

Sağlık ocağı suan kan almaz zaten sabah alıyorlar acile git tabi geçen ben binbir zorlukla kan verdim bir sürüde yalan söyledim yoksa kadın doğuma git diyolardı ogrenmezsem çatlardım 😂🤣
Allah seni😀 gidiyorum yoldayımm

Ayy bekleyen herkes güzel haber alsın istyorum vallahi çok mutlu oluyorm inşallah güzel haberlerle dönersin mesajda söylediklerimi soyle bakmak istemezlerse 🤣🤣
Hamilelik şüphem var kan vermek istiyorum dedim aldılar 1.30 saate çıkar dediler verdim bakalım bekliyorumm

Kızlar bakar mısınız

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 77
İki gün sonra tekrar gel dedi yumurtlama dönemim olan 10-11 -12 Nisan da oldu ilişkim

Canimm çok sevindim gözünaydın beyan düşük daha yeni olduğu için doktorda ondan düşük demiştir 2 gün sonra tekrar kan ver 🥰😍
Eksik yazmışım betan düşük daha yeni iki gün sonra tekrar gel yine bakalım dedi ama boş gebeliği felan mı kasetti acaba. Bide kaç haftalık felan hiçbişw söylemedi kızlar neden söylememiştir

Eksik yazmışım betan düşük daha yeni iki gün sonra tekrar gel yine bakalım dedi ama boş gebeliği felan mı kasetti acaba. Bide kaç haftalık felan hiçbişw söylemedi kızlar neden söylememiştir
Hayır ilk günlerde az sayıyla başlayıp artar. Çünkü embriyo daha yeni tutunuyor. Senin beta gayet güzel hamilesin şimdi Gördüm. Tekrar kan verdin mi? Yakın arkadaşım 17 ile öğrenmişti şimdi 1 ayı kaldı doğuma 😂😂😂

Back
X