Allah seniSağlık ocağı suan kan almaz zaten sabah alıyorlar acile git tabi geçen ben binbir zorlukla kan verdim bir sürüde yalan söyledim yoksa kadın doğuma git diyolardı ogrenmezsem çatlardım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah seniSağlık ocağı suan kan almaz zaten sabah alıyorlar acile git tabi geçen ben binbir zorlukla kan verdim bir sürüde yalan söyledim yoksa kadın doğuma git diyolardı ogrenmezsem çatlardım![]()
Tabi bizde (heyecan, coşku) hdjjdhsjsjsBence bugün git acilden test ver yada kadın doğuma randevu bulursan al git hemen beta baktır aklındaki şüphe geçmeden rahatlayamazsn (tabi bizde)![]()
Ayy bekleyen herkes güzel haber alsın istyorum vallahi çok mutlu oluyorm inşallah güzel haberlerle dönersin mesajda söylediklerimi soyle bakmak istemezlerseTabi bizde (heyecan, coşku) hdjjdhsjsjs
Hamilelik şüphem var kan vermek istiyorum dedim aldılar 1.30 saate çıkar dediler verdim bakalım bekliyorummAyy bekleyen herkes güzel haber alsın istyorum vallahi çok mutlu oluyorm inşallah güzel haberlerle dönersin mesajda söylediklerimi soyle bakmak istemezlerse![]()
Hadii hayırlısıHamilelik şüphem var kan vermek istiyorum dedim aldılar 1.30 saate çıkar dediler verdim bakalım bekliyorumm
Bence çıkacak var bir şeylerHamilelik şüphem var kan vermek istiyorum dedim aldılar 1.30 saate çıkar dediler verdim bakalım bekliyorumm
Hayırlı olsunnnnKızlar bakar mısınız
Hayırlı olsun daha çok yeniKızlar bakar mısınız
Kozlar doktor hamilesin ama düşük dedi ne demek buHayırlı olsun daha
Hayırlı olsun daha çok yeni![]()
Canimm çok sevindim gözünaydın beyan düşük daha yeni olduğu için doktorda ondan düşük demiştir 2 gün sonra tekrar kan verİki gün sonra tekrar gel dedi yumurtlama dönemim olan 10-11 -12 Nisan da oldu ilişkim
Eksik yazmışım betan düşük daha yeni iki gün sonra tekrar gel yine bakalım dedi ama boş gebeliği felan mı kasetti acaba. Bide kaç haftalık felan hiçbişw söylemedi kızlar neden söylememiştirCanimm çok sevindim gözünaydın beyan düşük daha yeni olduğu için doktorda ondan düşük demiştir 2 gün sonra tekrar kan ver![]()
Son adet tarihin ne?Eksik yazmışım betan düşük daha yeni iki gün sonra tekrar gel yine bakalım dedi ama boş gebeliği felan mı kasetti acaba. Bide kaç haftalık felan hiçbişw söylemedi kızlar neden söylememiştir
Hayır ilk günlerde az sayıyla başlayıp artar. Çünkü embriyo daha yeni tutunuyor. Senin beta gayet güzel hamilesin şimdi Gördüm. Tekrar kan verdin mi? Yakın arkadaşım 17 ile öğrenmişti şimdi 1 ayı kaldı doğumaEksik yazmışım betan düşük daha yeni iki gün sonra tekrar gel yine bakalım dedi ama boş gebeliği felan mı kasetti acaba. Bide kaç haftalık felan hiçbişw söylemedi kızlar neden söylememiştir
Hayırlı olsun canım son durum nedir kaç oldu betanKızlar bakar mısınız