Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pik gibi duruyor. Değerlendir bence. Yarın silikleşirse çatlamıştırDaha da koyulaşma olmaz herhalde aynı gibi geliyor tonlar
Saatin önemi yok değil mi 12 den sonra değerlendirilsePik gibi duruyor. Değerlendir bence. Yarın silikleşirse çatlamıştır
Testi saat kaçta yapmıştınSaatin önemi yok değil mi 12 den sonra değerlendirilse![]()
Teşekkür ederim resmen akintimdan anladimda ovulasyon testini yapayim dedim. Hiçte adetim biter bitmez başlamadımPik değerlendirmenizi öneririm
16.00 da yapmıştımTesti saat kaçta yapmıştın
12den sonra olması fark etmez hem pik hem de çatlamayı değerlendirmelisin onu görmek için de yarın aynı saatte test yap canım16.00 da yapmıştım
Benimde aynı birliktelik sonrasi acaba ovulasyonum ne durumda diye baktım aynı o sizin gönderdiğiniz resimdeki gibiydi iki gün o şekilde çıktı sonra siliklesti catladigini anladimTeşekkür ederim resmen akintimdan anladimda ovulasyon testini yapayim dedim. Hiçte adetim biter bitmez başlamadım
Tamam canım çok teşekkür ederim12den sonra olması fark etmez hem pik hem de çatlamayı değerlendirmelisin onu görmek için de yarın aynı saatte test yap canım![]()
Cook iyiBenimde aynı birliktelik sonrasi acaba ovulasyonum ne durumda diye baktım aynı o sizin gönderdiğiniz resimdeki gibiydi iki gün o şekilde çıktı sonra siliklesti catladigini anladim
Yaaa ilk kez sizden duydum ben de deneyeyim teşekkür ederimCook iyiben 4 ay kullanmıştım gebelik tutmamisti. Şimdi hayıt macunu aldım onuda Çatlamaya kadar yemem gerekirmiş o yüzden yeniden aldm
Hayır macunu otu soğan kürü havuç incir hayır tohumu hepsini kullandım Dr verdi benim bütün dengemi bozdu yumurtlamam kaydı 1 ayda 2 kez regl oldum tam araştırmadan kullanmayın herkese iyi gelmiyor Dr da kan almadı hiç bir şey yapmadan dayadı kürleri yanında hormon ilacı haplar sonuç dengem alt üst oldu doğal yolla zaten gebe kalmıştım benYaaa ilk kez sizden duydum ben de deneyeyim teşekkür ederim
Yaa benim de adetim düzenlidir sıkıntı yok rahmimde falan eşimle ilk kez artık çocuk düşünelim dedik ilk denemede karın ağrısı yaşadım sağ yumurtalıkta 4cmlik kist çıktı şok oldum doğal yollarla olur umarım teşekkür ederim paylaşımınız içinHayır macunu otu soğan kürü havuç incir hayır tohumu hepsini kullandım Dr verdi benim bütün dengemi bozdu yumurtlamam kaydı 1 ayda 2 kez regl oldum tam araştırmadan kullanmayın herkese iyi gelmiyor Dr da kan almadı hiç bir şey yapmadan dayadı kürleri yanında hormon ilacı haplar sonuç dengem alt üst oldu doğal yolla zaten gebe kalmıştım ben
Anladım canım dedim gibi öncelik Dr inşallah olur vardır onunda bir vakti zamaniYaa benim de adetim düzenlidir sıkıntı yok rahmimde falan eşimle ilk kez artık çocuk düşünelim dedik ilk denemede karın ağrısı yaşadım sağ yumurtalıkta 4cmlik kist çıktı şok oldum doğal yollarla olur umarım teşekkür ederim paylaşımınız için
Haklısınız teşekkür ederim tavsiyeleriniz içinAnladım canım dedim gibi öncelik Dr inşallah olur vardır onunda bir vakti zaman
Vallahi yorumlara bir bak Trendyol da bile satışı var. Yorumlar efso.. burdan birisi önermişti bende kullanmaya başladım ama az kullanmış oldum işte yarına çatlamaya bu ay pek fayda etmez diye düşünüyorum.. adetken elimde olması lazımdı geç sipariş vermistimYaaa ilk kez sizden duydum ben de deneyeyim teşekkür ederim
Acaba bir çok şey denemissiniz dengeniz o yüzden değişmiş olabilir mi? Ben şimdiye kadar hiç bişey denemedim sadece bu macunu kullanicam.. çok duydum bir sıkıntısı yokken alıp kullanan ve faydasını gören.. süresi var o sürede kullanmak gerekiyor fazlası zarar zatenHayır macunu otu soğan kürü havuç incir hayır tohumu hepsini kullandım Dr verdi benim bütün dengemi bozdu yumurtlamam kaydı 1 ayda 2 kez regl oldum tam araştırmadan kullanmayın herkese iyi gelmiyor Dr da kan almadı hiç bir şey yapmadan dayadı kürleri yanında hormon ilacı haplar sonuç dengem alt üst oldu doğal yolla zaten gebe kalmıştım ben
Sende pcos var mı canım ? Ben de bu ay diğer aylardan farklı olarak inositol kullandım.Acaba bir çok şey denemissiniz dengeniz o yüzden değişmiş olabilir mi? Ben şimdiye kadar hiç bişey denemedim sadece bu macunu kullanicam.. çok duydum bir sıkıntısı yokken alıp kullanan ve faydasını gören.. süresi var o sürede kullanmak gerekiyor fazlası zarar zaten