Kızlar bakar mısınız pik mi bu?

cansin001

"Eline düşeni yap, Kalbine düşeni bekle."🧡🐣
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2024
3.366
1.153
53
Daha da koyulaşma olmaz herhalde aynı gibi geliyor tonlar

Eklentiler

• 1000036652.webp
    1000036652.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 111
Teşekkür ederim resmen akintimdan anladimda ovulasyon testini yapayim dedim. Hiçte adetim biter bitmez başlamadım
Benimde aynı birliktelik sonrasi acaba ovulasyonum ne durumda diye baktım aynı o sizin gönderdiğiniz resimdeki gibiydi iki gün o şekilde çıktı sonra siliklesti catladigini anladim

Benimde aynı birliktelik sonrasi acaba ovulasyonum ne durumda diye baktım aynı o sizin gönderdiğiniz resimdeki gibiydi iki gün o şekilde çıktı sonra siliklesti catladigini anladim
Cook iyi 🫠 ben 4 ay kullanmıştım gebelik tutmamisti. Şimdi hayıt macunu aldım onuda Çatlamaya kadar yemem gerekirmiş o yüzden yeniden aldm

Yaaa ilk kez sizden duydum ben de deneyeyim teşekkür ederim
Hayır macunu otu soğan kürü havuç incir hayır tohumu hepsini kullandım Dr verdi benim bütün dengemi bozdu yumurtlamam kaydı 1 ayda 2 kez regl oldum tam araştırmadan kullanmayın herkese iyi gelmiyor Dr da kan almadı hiç bir şey yapmadan dayadı kürleri yanında hormon ilacı haplar sonuç dengem alt üst oldu doğal yolla zaten gebe kalmıştım ben

Hayır macunu otu soğan kürü havuç incir hayır tohumu hepsini kullandım Dr verdi benim bütün dengemi bozdu yumurtlamam kaydı 1 ayda 2 kez regl oldum tam araştırmadan kullanmayın herkese iyi gelmiyor Dr da kan almadı hiç bir şey yapmadan dayadı kürleri yanında hormon ilacı haplar sonuç dengem alt üst oldu doğal yolla zaten gebe kalmıştım ben
Yaa benim de adetim düzenlidir sıkıntı yok rahmimde falan eşimle ilk kez artık çocuk düşünelim dedik ilk denemede karın ağrısı yaşadım sağ yumurtalıkta 4cmlik kist çıktı şok oldum doğal yollarla olur umarım teşekkür ederim paylaşımınız için

Yaa benim de adetim düzenlidir sıkıntı yok rahmimde falan eşimle ilk kez artık çocuk düşünelim dedik ilk denemede karın ağrısı yaşadım sağ yumurtalıkta 4cmlik kist çıktı şok oldum doğal yollarla olur umarım teşekkür ederim paylaşımınız için
Anladım canım dedim gibi öncelik Dr inşallah olur vardır onunda bir vakti zamani

Yaaa ilk kez sizden duydum ben de deneyeyim teşekkür ederim
Vallahi yorumlara bir bak Trendyol da bile satışı var. Yorumlar efso.. burdan birisi önermişti bende kullanmaya başladım ama az kullanmış oldum işte yarına çatlamaya bu ay pek fayda etmez diye düşünüyorum.. adetken elimde olması lazımdı geç sipariş vermistim

Acaba bir çok şey denemissiniz dengeniz o yüzden değişmiş olabilir mi? Ben şimdiye kadar hiç bişey denemedim sadece bu macunu kullanicam.. çok duydum bir sıkıntısı yokken alıp kullanan ve faydasını gören.. süresi var o sürede kullanmak gerekiyor fazlası zarar zaten

Acaba bir çok şey denemissiniz dengeniz o yüzden değişmiş olabilir mi? Ben şimdiye kadar hiç bişey denemedim sadece bu macunu kullanicam.. çok duydum bir sıkıntısı yokken alıp kullanan ve faydasını gören.. süresi var o sürede kullanmak gerekiyor fazlası zarar zaten
Sende pcos var mı canım ? Ben de bu ay diğer aylardan farklı olarak inositol kullandım.

Back
X