Kızlar bakar mısınız pik mi bu?

Sabah tekrar gelmeye başladı hafif kan var ama taze kan değil halen aynı skeilde az az geliyor kırmızı toprak renginde anlamadım ilkdefa geldi başıma ya normalde sökülmesi lazım taze kana geçiş olmasinlazim
Yerleşme falan olabilir bitince test yap ya da kan ver direkt

Kızlar çatlamış değil mi? Aşırı silik beklerdim ama digerine göre silik olduğu için çatlamış diyebilirim dimi

Eklentiler

• 1000037032.webp
    1000037032.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 21
  • 1000037034.webp
    1000037034.webp
    12 KB · Görüntüleme: 24
Yarın gelir testlerim laboqiuck aldım yarina kadar cogalmazsa aynı az az geliyor kahve arada kırmızılılar var parlak taze kan halen yok
İnşallah yerlesiyodur canım hayırlısı olsun inşallah güzel haberleri ln umut olsun bizlerede🌺

Amin canım cümlemize adet olsam pecetey sildim mi gelir yok anam kahve leke oda açık olarak geliyor az kafayı yedim ya başka bir şey olmasın kist felan
Allah korusun hemen olumsuz düşünme gerekirse bitince direkt kadın doğuma git bebek varsada çıkar

Allah korusun hemen olumsuz düşünme gerekirse bitince direkt kadın doğuma git bebek varsada çıkar
3 4 sene önce kist patlamıştı benim Dr baktı birşey yok dedi 2 gün geçti yok benim sancı ağrı durmuyor kivraniyorum tekrar gittim alttan bakalım dedi ozaman görmüştü yatış verdiler iç kanama varmış değerin kan değerin da sabitlenmeze ameliyat demişti ama şükür durdu adetle attım aklıma o geldi ama ozaman leke vs yok sadece bel ve kasık ağrısı şiddetli

3 4 sene önce kist patlamıştı benim Dr baktı birşey yok dedi 2 gün geçti yok benim sancı ağrı durmuyor kivraniyorum tekrar gittim alttan bakalım dedi ozaman görmüştü yatış verdiler iç kanama varmış değerin kan değerin da sabitlenmeze ameliyat demişti ama şükür durdu adetle attım aklıma o geldi ama ozaman leke vs yok sadece bel ve kasık ağrısı şiddetli
Ahh canım geçmiş olsun dikkat et rahatsız edici durumun olursa tabiki doktora gitmekte fayda var bazı şeyleri hafife almamak gerek. İstersen testle falan ugrasma randevu al git bir doktora

Back
X