Pardon 23 şubat batBat 23 ocak adetime 6 gün var.aksam yaptim bu testi.sabah ilk idrarla teklarlicam
Ağzin bal yesin cnm insallh vardirAma cok korkuyorum adet olacakmisim gibi agrim oluyo tek tarafli sol kasikta sadece.ayaklarim buz sol kasigimdan sol bacagima inio agri birde yanaklarim yanioVar ve yeni gözüküyor
Var gibi bence bir kan testi yaptırın yarın direk net sonuç alırsınız,inşallah güzel haberler gelir.Bat 23 ocak adetime 6 gün var.aksam yaptim bu testi.sabah ilk idrarla teklarlicam
1 tane daha testim var sabah ilk idrarla yapiyim yine boyle cikarsa direk sağlikocaginaVar gibi bence bir kan testi yaptırın yarın direk net sonuç alırsınız,inşallah güzel haberler gelir.
İnşallah gönlüne göre olur herşey hayırlı haberlerle gelAğzin bal yesin cnm insallh vardirAma cok korkuyorum adet olacakmisim gibi agrim oluyo tek tarafli sol kasikta sadece.ayaklarim buz sol kasigimdan sol bacagima inio agri birde yanaklarim yanio
Insallah cnm yarin olumsuz veya olumlu mutlaka haber vericem.İnşallah gönlüne göre olur herşey hayırlı haberlerle gel
Bence bir kaç gün bekleyin daha iyi çizgiler görürsünüz var bence1 tane daha testim var sabah ilk idrarla yapiyim yine boyle cikarsa direk sağlikocaginanolur dua edin uykum kacti resmen heyecandan
Insaallah canim tesekkür ederimBence bir kaç gün bekleyin daha iyi çizgiler görürsünüz var bence
Insaallah canim tesekkür ederimBence bir kaç gün bekleyin daha iyi çizgiler görürsünüz var bence
Insaallah ya ne guzel soyluyosunhamilesin ama çoook yeni.
Amin cnm insaallahhaydi güzel sonuçlar olsun inşallah
Var ve yeni gözüküyor canım merhaba bende bir şey skrmzk istiyorm ilişkiden 2 ay sonra kan testi yaptım ve negtaif çıktı yanılma payı var mı sence
Canım merhaba bende bir şey danışmak istiyorm ilişkiden 2 ay sonra kan testi yaptım ve negtaif çıktı yanılma payı var mı senceAmin cnm insaallah
2 ay boyunca regl olmadınız mı?Canım merhaba bende bir şey danışmak istiyorm ilişkiden 2 ay sonra kan testi yaptım ve negtaif çıktı yanılma payı var mı sence
1 sefer tek oldum2 ay boyunca regl olmadınız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?