- 19 Nisan 2018
- 7
- 1
- 1
- 32
- Konu Sahibi Hacer bayrak
-
Gebelik olsa dr anlardi diye dusunuyorum .Rahim duvari vs .Rabbim tez zamanda nasipe etsin .Bugün kadın doğuma gittim erken muayene olsun yumurtaliklarima kan değerlerine baksın die doktor sadece alttan muayene etti bide simir testi yaptı bende rahat edemedim eve geldim erken gebelik testlerinden yaptım sonuç negatif çıktı ama adetime daha 6 gün var sizce erkn mi yaptım yoksa sonuç gerçekten negatif mi gerçi gebelik olsa alttan muayenede çıkar di demi Office
İnşallah canım çok zor şu adete gelen günleri beklemekBende öyle düşündüm işte insn umudunu yitirmek istemiyo aminn canım inşallah
Sende var mı canım bir değişiklik belirti falan. Ama doktorun birşey dememesi daha iyi olmuş inan ben hamile olduğumu düşündüm çünkü rahimde kalinlasmanin kötü hastalık ve yumurtlama dışında ki en büyük nedeni hamilelik olabilir, birde önceki gün kahverengi lekelenmem olmuştu , iyice inandım ama sonuçlar negatif çıkınca hiç anlam veremez oldum ne oldugunaİnşallah olmam ya bugün böyle olunca bütün moralim sıfıra düştü
Bişey sorcam 6 gün varken böyle düşünüp stres yapmak yorucu olmuyor mu. 6 gün varsa zaten ilişkinin üzerinden kaç gün geçmiştir ki birkaç hücre alttan muayenede görünsün?? Sakin olun 7-8 gün bekleyin.Bugün kadın doğuma gittim erken muayene olsun yumurtaliklarima kan değerlerine baksın die doktor sadece alttan muayene etti bide simir testi yaptı bende rahat edemedim eve geldim erken gebelik testlerinden yaptım sonuç negatif çıktı ama adetime daha 6 gün var sizce erkn mi yaptım yoksa sonuç gerçekten negatif mi gerçi gebelik olsa alttan muayenede çıkar di demi Office
Amin amin inşallah çok bekletmezssn Rabbim bu sabırsız kullarınıKesinlikle yaa rabbim bu mübarek gecede hepimizin kucağını doldursun insallahhhh
Sorun orda zaten tatlım, beklenti olunca merakta kalıyorsun hepBişey sorcam 6 gün varken böyle düşünüp stres yapmak yorucu olmuyor mu. 6 gün varsa zaten ilişkinin üzerinden kaç gün geçmiştir ki birkaç hücre alttan muayenede görünsün?? Sakin olun 7-8 gün bekleyin.
Ama bu negatif etkiler insanı kendine oyalanacak başka şeyler bulmalısın malum herkes yazıyor stres varsa bebek gelmiyor.Sorun orda tatlım, beklenti olunca merakta kalıyorsun hep
Oyle, oyle çok inanılmaz sıkıcı birşey zaten düşünüp durmak, ben oluruna bırakmak istiyorum ama bu ay garip işler olunca sardım böyle, yoksa halimiz hal değil zatenAma bu negatif etkiler insanı kendine oyalanacak başka şeyler bulmalısın malum herkes yazıyor stres varsa bebek gelmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?