Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sabah erken gebelik testini atmıştım size, gördüyseniz, 4 saat idrarımı tuttum sıvı tüketmedim normal kaset tipi test yaptım. Bi bakar mısınız ilk sabah ki erken gebelik, testini atıcam,. Sonra az önce yaptığımı.
Sabah erken gebelik testini atmıştım size, gördüyseniz, 4 saat idrarımı tuttum sıvı tüketmedim normal kaset tipi test yaptım. Bi bakar mısınız ilk sabah ki erken gebelik, testini atıcam,. Sonra az önce yaptığımı.
Sabah yaptığım test erken gebelik testi, 5 te yaptığım test normal test neden fark var bu kadar reglm yaklaştıkça idrarda kideğer mi artıyor, saatler arasında fark eder mi bu durum?
Sabah yaptığım test erken gebelik testi, 5 te yaptığım test normal test neden fark var bu kadar reglm yaklaştıkça idrarda kideğer mi artıyor, saatler arasında fark eder mi bu durum?
Ya, sabah ilk idrarla yaptığım testler 2.çizgisinin daha rengi açık çıkıyor akşam idrarı mı tutup saat 4 5 gibi yaptıklarım çok daha net çıkıyor. Anlamadım kızlar ben neden Bi yardım edin yav
Canım tek bildiğim şu ki ikisinde de cizgi cıkmış ve bu gebelik var demektir. Benim testlerimde bjndan çok daha silik çizgiydi inanki ve adetim 1 gün gecikmişti bak koyuyorum biri kaset biri erken gebelik comfort