- 26 Nisan 2022
- 15
- 0
- 1
- 26
- Konu Sahibi hilalliniz
Kızlar kan sulandırıcı Ecopirin yazdı doktor hap 8haftalik hamileyim niçin verdi ve kullansam zararı var mı cvplarinizi bekliyorm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha önce kan pıhtılaşmasından bebeğini kaybedenler genel olarak kullanıyorlar.Kızlar kan sulandırıcı Ecopirin yazdı doktor hap 8haftalik hamileyim niçin verdi ve kullansam zararı var mı cvplarinizi bekliyorm
Damarlarınızda pıhtılaşma riski varsa hamilelikte kan sulandırıcı kullanılabilir. Doktorunuz düşük yaşayıp yaşamadığınızı, nedenini sorgulamıştır, bacak damarlarınızı kontrol etmiştir, ultrason ile bebeğin beslenmesini/plasenta kan akımını kontrol etmiştir ve bazı kan testleri ile pıhtılaşma faktörlerine bakmıştır ve gerek gördüğü için Ecopirin (Aspirin) başlamıştır.Kızlar kan sulandırıcı Ecopirin yazdı doktor hap 8haftalik hamileyim niçin verdi ve kullansam zararı var mı cvplarinizi bekliyorm
Gebeliğimin başından beri kullanıyorum kan sulandırıcı tekrarlayan kayıplarınız varsa verilir
Arkadaşımın teyzesi doktor onda doğum yaptı öğrendiği gibi başlatmıştı kötü olsa yeğenine verir mi
Ayrıca doktor niye size zararı olacak ilaç yazsın
Yeri geldiyse düşünmek zorundayım o hap yüzünden kanama yaşayanları duyduğum için size sordm ve burası konuya açık bir platform aklımda kalan soruları burda sormak zorundayım herkes gibiDoktorun size zarar verecek bir ilaç yazdığını mı düşünüyorsunuz?
Eğer araştırdıysanız o ilacın kullanımının gayet yaygın olduğunu, düşündüğünüzün tam tersi sağlıklı bir hamilelik için verildiğini biliyor olmalısınız. Düşük riski ve annede tansiyon sıkıntıları için kullanılıyor. Ben de kullandım. O ilaç yüzünden kanama yaşayanı da ilk defa duydum. Biz sağlıkçı değiliz. Bence içinize sinmediyse başka bir doktora daha gidin.Yeri geldiyse düşünmek zorundayım o hap yüzünden kanama yaşayanları duyduğum için size sordm ve burası konuya açık bir platform aklımda kalan soruları burda sormak zorundayım herkes gibi
Eğer araştırdıysanız o ilacın kullanımının gayet yaygın olduğunu, düşündüğünüzün tam tersi sağlıklı bir hamilelik için verildiğini biliyor olmalısınız. Düşük riski ve annede tansiyon sıkıntıları için kullanılıyor. Ben de kullandım. O ilaç yüzünden kanama yaşayanı da ilk defa duydum. Biz sağlıkçı değiliz. Bence içinize sinmediyse başka bir doktora daha gidjn
Kusura bakmayın ama burası konuya açık bir plartform isteyen cvp verir isteyen vermez size kimse saglikcisiniz demiyor zten sizin de demek bir sorununuz var ki bu plartfomu yuklemissiniz ozmn demek ki kimse saglikci degl sizin sorulariniza cvp veriyor bnm de pko sorunum var 3 sene sonra gebe kaldım endiselenmem normal daha detaylı arastirisaniz kulaktan ve bacaktan kanama yasanlari okursunuz bence burası size göre dgl ya da sorulara cvp vermeden atlaynEğer araştırdıysanız o ilacın kullanımının gayet yaygın olduğunu, düşündüğünüzün tam tersi sağlıklı bir hamilelik için verildiğini biliyor olmalısınız. Düşük riski ve annede tansiyon sıkıntıları için kullanılıyor. Ben de kullandım. O ilaç yüzünden kanama yaşayanı da ilk defa duydum. Biz sağlıkçı değiliz. Bence içinize sinmediyse başka bir doktora daha gidin.
Ve bu plartfomda kileri okursanız herkese endişeli bu haptan bende okudum ki demek endişeliyim boş yere endişe yapmam yoksaKusura bakmayın ama burası konuya açık bir plartform isteyen cvp verir isteyen vermez size kimse saglikcisiniz demiyor zten sizin de demek bir sorununuz var ki bu plartfomu yuklemissiniz ozmn demek ki kimse saglikci degl sizin sorulariniza cvp veriyor bnm de pko sorunum var 3 sene sonra gebe kaldım endiselenmem normal daha detaylı arastirisaniz kulaktan ve bacaktan kanama yasanlari okursunuz bence burası size göre dgl ya da sorulara cvp vermeden atlayn
endişenizi belirli bir seviyeye kadar anlayabilirim bende fakat kadıncağız yanlış birşey de söylememiş aksine doğru yönlendirmiş sizi. Burada kimse hekimden doğru yönlendiremez fikir alınabilir her konuda fakat mantık çerçevesinde olmalı bence. Doktorunuzla ilgili şüpheniz varsa başka doktora gidin. Bende kan sulandırıcı kullanıyorum ama tekrarlayan kayıplarım nedeniyle . Bence bir dahaki kontrolde aklınıza takılanları not alıp doktorunuza direk iletin ben öyle yapıyorum unutmıyim diye. Mesela ilk sorunuz bu ilacı neden kullanmam gerekiyor diye sormanız olmalı. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah sağlıkla :)Ve bu plartfomda kileri okursanız herkese endişeli bu haptan bende okudum ki demek endişeliyim boş yere endişe yapmam yoksa
Size noluyor anlamadm ilk yazdığını okursanız bana bilgi vermemiş direk yazmış ki dokturun yanlış ilaç verdiğini mi düşünüyorsn ve soru işareti koymuş bende fikir almak için yazdm ztenendişenizi belirli bir seviyeye kadar anlayabilirim bende fakat kadıncağız yanlış birşey de söylememiş aksine doğru yönlendirmiş sizi. Burada kimse hekimden doğru yönlendiremez fikir alınabilir her konuda fakat mantık çerçevesinde olmalı bence. Doktorunuzla ilgili şüpheniz varsa başka doktora gidin. Bende kan sulandırıcı kullanıyorum ama tekrarlayan kayıplarım nedeniyle . Bence bir dahaki kontrolde aklınıza takılanları not alıp doktorunuza direk iletin ben öyle yapıyorum unutmıyim diye. Mesela ilk sorunuz bu ilacı neden kullanmam gerekiyor diye sormanız olmalı. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah sağlıkla :)
Tabi kimse doktordan iyi bilemez bilgi amcli indirdim bu plartfomuSize noluyor anlamadm ilk yazdığını okursanız bana bilgi vermemiş direk yazmış ki dokturun yanlış ilaç verdiğini mi düşünüyorsn ve soru işareti koymuş bende fikir almak için yazdm zten
bence bu kadar gergin olmayınız bebeğinize ve size büyük ölçüde zarar kimse size kötü bir şey demiyor çok şaşkınım şuan. Her şeye kapalısınız fakat ısrarla burası her konuya açık bir platform diyorsunuz. Her neyse tüm iyi dileklerimle hoşçakalın :)Size noluyor anlamadm ilk yazdığını okursanız bana bilgi vermemiş direk yazmış ki dokturun yanlış ilaç verdiğini mi düşünüyorsn ve soru işareti koymuş bende fikir almak için yazdm zten
Herhangi bir sorunum olduğu için değil tamamen keyfi üye olmuştum bu siteye ve tam da bana göre bir site olduğuna kanaat getirdim, sık sık giriyorum o yüzden. Hamileyim ve ilaç kanamaya sebep oluyormuş deyince ben vajinal kanamadan bahsediyorsunuz sandım. Akla ilk o geliyor, malum. Size burada çıkıp biri “Evet o ilaç kötü, kaynımın da başına geldi.” dese ilacı kullanmayacak mısınız? Birçok hamile kullanıyor bunu, yaygın bir yöntem. Burada bilgisi olmayan insanlar sadece kafanızı karıştırır. İçinize sinmediyse başka bir doktora da gidip sorun dedim. Kötü bir şey demedim.Kusura bakmayın ama burası konuya açık bir plartform isteyen cvp verir isteyen vermez size kimse saglikcisiniz demiyor zten sizin de demek bir sorununuz var ki bu plartfomu yuklemissiniz ozmn demek ki kimse saglikci degl sizin sorulariniza cvp veriyor bnm de pko sorunum var 3 sene sonra gebe kaldım endiselenmem normal daha detaylı arastirisaniz kulaktan ve bacaktan kanama yasanlari okursunuz bence burası size göre dgl ya da sorulara cvp vermeden atlayn
Dediğim gibi neredeyse bütün gebelere veriliyor Kovid geçirdiyseniz ondan bile vermiş olabilir bi daha gittiğinizde sorun niye kullanıyorum diye gayet doğal bi durum ben 150 ml kullanıyorum bu haftadan sonra 100 e düşeceğim sezeryan olacağım için tabi öylesine vermiyor ml bile takip ediliyorCnm kan testini devlet te yaptm hersey normaldi sonra özele gittim kalp atışı için 8 haftalıkken dedim ki 3 sene sonra kaldım polikistikoverdm dedim doktora sana kan sulandırıcı yazdılar mi dedi hyr dedm hiç kaybim yoktu zten bana da o ilacı verdi