- 24 Ekim 2024
- 53
- 11
- 3
- 27
- Konu Sahibi esra759esra
-
Ya çok teşekkür ederim içimde bir his var ilk defa böyle hissediyorum hamileymişim gibi geliyor ama çok umutlanmak da istemiyorum erken gebelik testleri iki hafta öncesinde doğru sonuç verir mi acaba ?Bendede sivilce bel ağrısı ve göğüste acı hissi vardı öyle anlamıştım test yapsan silik yada negatif görürsün reglinin geçmesini bekle inşallah bebiş vardır
Çok teşekkür ederim çok saolun ağrılar da o yüzden mi ilk defa bu ay adet sancısı gibi sancım oldu bu kadar erkengebelik değil, yumurtlama yaşıyorsunuz büyük ihtimalle. reglden 2 hafta önce gebelik olmaz, yumurtlama olur
evet bazen olabilir yumurtlamada sancı. değerlendirin bı günleri eğer gebelik istiyorsanız. insallah güzel sonuc alırsınızÇok teşekkür ederim çok saolun ağrılar da o yüzden mi ilk defa bu ay adet sancısı gibi sancım oldu bu kadar erken
Çok teşekkür ederim amin inşAllah sizlerde dua edin bizim için lütfenevet bazen olabilir yumurtlamada sancı. değerlendirin bı günleri eğer gebelik istiyorsanız. insallah güzel sonuc alırsınız
Vermez canım kan testi yapabilirsinYa çok teşekkür ederim içimde bir his var ilk defa böyle hissediyorum hamileymişim gibi geliyor ama çok umutlanmak da istemiyorum erken gebelik testleri iki hafta öncesinde doğru sonuç verir mi acaba ?
Teşekkür ederim canım çok saolVermez canım kan testi yapabilirsin
Hamileyim canım 8 haftalıkSonuç ne çıktı
Allah sağlıkla kucağına versin. Ben de aynı durumları yaşıyorum ve ilk defa. Bat günüm 10 şubat bekliyorumHamileyim canım 8 haftalık
Hamileyim canım 8Sonuç ne çıktı
canım hakkında hayırlısı olsun inşAllah anne hissediyor ben iki üç kez adet den önce test yaptım çıkmamıştı ama o kadar eminim ki son kez adetten bir gün önce yaptım ve ikinci çizgiyi gördüm umarım minik tırtılın seninledirAllah sağlıkla kucağına versin. Ben de aynı durumları yaşıyorum ve ilk defa. Bat günüm 10 şubat bekliyorum
Aminn inşallahHamileyim canım 8
canım hakkında hayırlısı olsun inşAllah anne hissediyor ben iki üç kez adet den önce test yaptım çıkmamıştı ama o kadar eminim ki son kez adetten bir gün önce yaptım ve ikinci çizgiyi gördüm umarım minik tırtılın seninledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?