Pozitifse pozitif negatifse negatif işte bende yeni oluşma sürecinde yaptığım için 2 tane test negatifti sonra pozitife döndü bana da burdan biri kanla eş değer bu dijital test dedilerEczaneden bi sorayım ya sanki bu test daha güvenilir gibi geldi bana asdf
Darısı bize inşallah siz de sağlıklı şekilde kucağınıza alırsınız umarımKız bende pcosum bak hamileyim şuan bana da kilo vermeden asla hamile kalamassin dedi bu ay diyete başladım 15 gün yürüyüş diyet ve havuç yedim havuç yumurtayı catlatiyor yürüyüş çok etkili oldu ha bı de avakado yedim her gün
Dediklerimi yap gerçekten fayda görürsün hatta bende yumurtalık sertleşmesi var dedi sperm içeri kabul etmez dedi kilolu olduğun için dediDarısı bize inşallah siz de sağlıklı şekilde kucağınıza alırsınız umarım
Amin inşallah rabbim hepimize nasip etsin inşallahDarısı bize inşallah siz de sağlıklı şekilde kucağınıza alırsınız umarım
İlk kez duydum öyle bir şey mi varmış. Tamam yaparım kuzumDediklerimi yap gerçekten fayda görürsün hatta bende yumurtalık sertleşmesi var dedi sperm içeri kabul etmez dedi kilolu olduğun için dedi
Ay inşaAllah vardır bizimde burda gerçi çok umudum yok ama gidip bakacamPozitifse pozitif negatifse negatif işte bende yeni oluşma sürecinde yaptığım için 2 tane test negatifti sonra pozitife döndü bana da burdan biri kanla eş değer bu dijital test dediler
Yaaa oneden oluyormuş kızz ilk kez duydum bak bendeDediklerimi yap gerçekten fayda görürsün hatta bende yumurtalık sertleşmesi var dedi sperm içeri kabul etmez dedi kilolu olduğun için dedi
Yumurtalık kalınlaşması diye geçiyor yap yap bende yumurtlama olmuyordu düzgünce havuç çatlattı ve ovalasyon testi yapmadım bu ay dusununİlk kez duydum öyle bir şey mi varmış. Tamam yaparım kuzum
Pcostan dolayi kilo olduğu için kalınlaşma olduğu için sperm yumurtayla bulusmuyor dedi Türkiye'deki doktorYaaa oneden oluyormuş kızz ilk kez duydum bak bende
Ohoo siz zaten çok zayıfsınız o ne saçma seyKilolu dediğime bakma pcosu 45 kilo iken öğrenmiştim 52 kiloyum boyum 170 eski kiloma dönmemi istedi
Evet kilolu değilim ama bı anda birden 7 kilo alınca 5 ayda o yüzden vermem gerektiğini soylediOhoo siz zaten çok zayıfsınız o ne saçma sey
Kaç doktor kilo vermemi söyledi yumurtalık kalınlaşmasından dolayiOhoo siz zaten çok zayıfsınız o ne saçma sey
Kızz 52 ne bunamı dedi kilolusun diye bide boyun 170 ayy inanamıyorum demekki beni görse obez diyecekKilolu dediğime bakma pcosu 45 kilo iken öğrenmiştim 52 kiloyum boyum 170 eski kiloma dönmemi istedi
Balım ama kilon yokkiKaç doktor kilo vermemi söyledi yumurtalık kalınlaşmasından dolayi
İşte piskolojimen ve tek bı doktor demedi 3 doktorda dedi ve sonunda bu ay yürüyüş çok güzel oldu Allah'ım 5 ayın sonunda oldu çok şükürKızz 52 ne bunamı dedi kilolusun diye bide boyun 170 ayy inanamıyorum demekki beni görse obez diyecek162 boy 64 kilo
O zaman benimki yüzde yüz kalındır 80 kiloyum benKaç doktor kilo vermemi söyledi yumurtalık kalınlaşmasından dolayi
Kiloyu sevmeyen bir kist işte bende onu anlamadım baya bı kalınlaşma var dedilerBalım ama kilon yokki
Çok şükür yaa ama gerçekten çok şaşırdım bak 52 kiloya kilolu demeleri neyseki çok şükür olduİşte piskolojimen ve tek bı doktor demedi 3 doktorda dedi ve sonunda bu ay yürüyüş çok güzel oldu Allah'ım 5 ayın sonunda oldu çok şükür
Doktora gittin mi bişey söyledi mi o yüzden çocuk olmasına engel dedi orta dereceli pcos hastasıyım ahm değeriniz kaç sizinO zaman benimki yüzde yüz kalındır 80 kiloyum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?