Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
30 günde normalde ama bir iki aydır kayıyor bi iki günİhtimal var tabi. Kaç günde bir regl oluyorsunuz o önemli.
Eğer reglden hemen sonra ilişkiniz olduysa ve 30 günde bir oluyorsanız adet dahil siz 15.-16. günde yumurtluyorsunuzdur. Spermler bir hafta kadar yaşayabilir mi biraz zor fakat Allahın işi yani belli de olmaz. Çocuk istemiyor musunuz?30 günde normalde ama bir iki aydır kayıyor bi iki gün
Yok istiyoruz sadece planlı değil o yüzden korunmuyoruz ne zaman olursa Allah bilir yani reglden 9 gün sonra gibi oldu boşalma yeni ben o şeylikle acaba olur mu dedimEğer reglden hemen sonra ilişkiniz olduysa ve 30 günde bir oluyorsanız adet dahil siz 15.-16. günde yumurtluyorsunuzdur. Spermler bir hafta kadar yaşayabilir mi biraz zor fakat Allahın işi yani belli de olmaz. Çocuk istemiyor musunuz?
Olabilir. Ovulasyon testiyle yumurtlama tarihlerinizi takip ederseniz daha hızlı gebe kalırsınız biliyorsunuzdur da muhtemelen. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.Yok istiyoruz sadece planlı değil o yüzden korunmuyoruz ne zaman olursa Allah bilir yani reglden 9 gün sonra gibi oldu boşalma yeni ben o şeylikle acaba olur mu dedim
Regl başlangıcından ortalama 14 gün sonra yumurtlama dönemi oluyor.(Düzenli bir regl dönemine sahip biri için.) Sperm hücreleri ise 72 saate kadar canlı kalabiliyormuş rahimdeYok istiyoruz sadece planlı değil o yüzden korunmuyoruz ne zaman olursa Allah bilir yani reglden 9 gün sonra gibi oldu boşalma yeni ben o şeylikle acaba olur mu dedim
Evet normalde öyle ama bu ara yumurtlama akıntım vardı o yüzden şüpheye düştümRegl başlangıcından ortalama 14 gün sonra yumurtlama dönemi oluyor.(Düzenli bir regl dönemine sahip biri için.) Sperm hücreleri ise 72 saate kadar canlı kalabiliyormuş rahimde
Birşey sormak istiyorum benim son âdet tarihim 19 Nisan da başladı 4 gün sürdü genel olarak 32 gün sürüyor döngü benim ve 2 uygulama kullanıyorum 1 uygulamada yumurtlama 10 Mayıs' öbüründe 6 Mayıs olarak gösteriyor vee 6 Mayıs hatırlamıyorum ama 10 Mayıs'ta iyi bir kasik ağrısi ve yumurta akı gibi şeffaf yapışkan bir akıntı oldu değerlendirdik şimdi size sorum şu 10 Mayıs' olarak baz alınarak hesaplarsak gebelik testi yapmak ne zaman uygundur ve 2 gündur regli olmam gerekiyordu olmadım 21 Mayıs adet tarihim olarak gösteriyor iyice aklım karıştıEğer reglden hemen sonra ilişkiniz olduysa ve 30 günde bir oluyorsanız adet dahil siz 15.-16. günde yumurtluyorsunuzdur. Spermler bir hafta kadar yaşayabilir mi biraz zor fakat Allahın işi yani belli de olmaz. Çocuk istemiyor musunuz?
Normalde yumurta çatladıktan en az 10 gün sonra test yapmak gerekiyor o bile bazen erken olabilir diyorlar. Yani 10 Mayısı baz alırsak şimdi yapacağınız testte çıkması gerekir diye düşünüyorum. Regliniz geciktiyse de kesin çıkar bence.Birşey sormak istiyorum benim son âdet tarihim 19 Nisan da başladı 4 gün sürdü genel olarak 32 gün sürüyor döngü benim ve 2 uygulama kullanıyorum 1 uygulamada yumurtlama 10 Mayıs' öbüründe 6 Mayıs olarak gösteriyor vee 6 Mayıs hatırlamıyorum ama 10 Mayıs'ta iyi bir kasik ağrısi ve yumurta akı gibi şeffaf yapışkan bir akıntı oldu değerlendirdik şimdi size sorum şu 10 Mayıs' olarak baz alınarak hesaplarsak gebelik testi yapmak ne zaman uygundur ve 2 gündur regli olmam gerekiyordu olmadım 21 Mayıs adet tarihim olarak gösteriyor iyice aklım karıştı
Birşey sormak istiyorum benim son âdet tarihim 19 Nisan da başladı 4 gün sürdü genel olarak 32 gün sürüyor döngü benim ve 2 uygulama kullanıyorum 1 uygulamada yumurtlama 10 Mayıs' öbüründe 6 Mayıs olarak gösteriyor vee 6 Mayıs hatırlamıyorum ama 10 Mayıs'ta iyi bir kasik ağrısi ve yumurta akı gibi şeffaf yapışkan bir akıntı oldu değerlendirdik şimdi size sorum şu 10 Mayıs' olarak baz alınarak hesaplarsak gebelik testi yapmak ne zaman uygundur ve 2 gündur regli olmam gerekiyordu olmadım 21 Mayıs adet tarihim olarak gösteriyor iyice aklım karıştıEğer reglden hemen sonra ilişkiniz olduysa ve 30 günde bir oluyorsanız adet dahil siz 15.-16. günde yumurtluyorsunuzdur. Spermler bir hafta kadar yaşayabilir mi biraz zor fakat Allahın işi yani belli de olmaz. Çocuk istemiyor musunuz?
Evet 10 Mayıs' olarak baz aldım çünkü aşırı derecede kasık ağrısı bel ağrısı ve yumurta akı gibi şeffaf yapışkan bir akıntı oldu ve uygulamaya göre 21 Mayıs adet tarihim ama 2 gündur olmuyorum test okdar çok yaptım ki artık bunaldım en iyisi kan verim diyorum da onu bile ne zaman versem bilmiyorum 20 Mayıs'ta kan verdim de negatif di sonuç 1,2 dedim acaba erken mi davrandım yumurtlama 10 Mayıs' ise 10.gun vermiş oluyorum ama bazen geç döllenme oluyur diye duydum ve kaç gündür âdet olcam gibi sol kasık ağrısı bel ağrısı yaşıyorum başım ağrıyor ben âdet öncesi hiç bu şekilde belirtiler yaşamazdim bu ay böyle olduNormalde yumurta çatladıktan en az 10 gün sonra test yapmak gerekiyor o bile bazen erken olabilir diyorlar. Yani 10 Mayısı baz alırsak şimdi yapacağınız testte çıkması gerekir diye düşünüyorum. Regliniz geciktiyse de kesin çıkar bence.
O zaman maalesef yoktur.Birşey sormak istiyorum benim son âdet tarihim 19 Nisan da başladı 4 gün sürdü genel olarak 32 gün sürüyor döngü benim ve 2 uygulama kullanıyorum 1 uygulamada yumurtlama 10 Mayıs' öbüründe 6 Mayıs olarak gösteriyor vee 6 Mayıs hatırlamıyorum ama 10 Mayıs'ta iyi bir kasik ağrısi ve yumurta akı gibi şeffaf yapışkan bir akıntı oldu değerlendirdik şimdi size sorum şu 10 Mayıs' olarak baz alınarak hesaplarsak gebelik testi yapmak ne zaman uygundur ve 2 gündur regli olmam gerekiyordu olmadım 21 Mayıs adet tarihim olarak gösteriyor iyice aklım karıştı
Evet 10 Mayıs' olarak baz aldım çünkü aşırı derecede kasık ağrısı bel ağrısı ve yumurta akı gibi şeffaf yapışkan bir akıntı oldu ve uygulamaya göre 21 Mayıs adet tarihim ama 2 gündur olmuyorum test okdar çok yaptım ki artık bunaldım en iyisi kan verim diyorum da onu bile ne zaman versem bilmiyorum 20 Mayıs'ta kan verdim de negatif di sonuç 1,2 dedim acaba erken mi davrandım yumurtlama 10 Mayıs' ise 10.gun vermiş oluyorum ama bazen geç döllenme oluyur diye duydum ve kaç gündür âdet olcam gibi sol kasık ağrısı bel ağrısı yaşıyorum başım ağrıyor ben âdet öncesi hiç bu şekilde belirtiler yaşamazdim bu ay böyle oldu
Bende öyle düşünüyorum ama âdet gecikmesi de olunca acba geç döllenme mi oluyor dedimO zaman maale
O zaman maalesef yoktur.